Jump to content

antivirus,firewall,spyware,hiijack protection!

MSIASUSEPOX

Recommended Posts

Eιναι αδυνατον να ξερει κανεις "ποιο ειναι το καλυτερο".

Προσωπικα εχω επιλεξει:

1. Αvast AV

2. Zone Alarm Pro

3. Giant Antispyware

4. Adaware Se

5. Kαι φυσικα εχω καταργησει τον IExplorer και χρησιμοποιω Mozilla firefox η Opera.

Με το McAfee 8 Enterprise , το spybot, το spywareblaster και το Cyberscrub ήμουν ( και είμαι ) μια χαρά. Όταν προχθές όμως άνοιξα τον I.E από χαζομάρα μου και μπήκε (ενώ είχα κλειδώσει από το spybot) αρχική σελίδα το....globalsearch...κάτι, ΜΟΝΟ το Giant κατάφερε να το βρεί και να το διαγράψει!!!!

Δυστυχώς ήταν trial:cry: και αναγκάστηκα να το βγάλω.....

Antivirus δεν ξέρω δεν έχω βάλει καν

Firewall πιστεύω το ZoneAlarm όχι μόνο για Firewall αλλά και για προστασία από hackers;)

Όσο φια spyware,προτείνω Ad Aware 6.00

Ρε παίδες έχω μία απορία...το Ad Aware 6.00 δεν έχει αυτόματο εντοπισμό των spyware?????

μόνο χειροκίνητο?????:mad:

Αρχική απάντηση από morius

Thanks ρε συ FrOsT!!!!!

Που να το κατεβάσω????? download.com?????

’σε ρε φίλε κάνω προχτές scan και βρίσκω 165 spywares......φαντάσου:D:hehe::rofl:

Εγκαθήστατε μαζί με το Ad Aware! Αλλά πρέπει να το ρυθμήσεις να ξεκηνάει αυτόματα και να σε προστατέβει...

Αρχική απάντηση από saxon_747

Eιναι αδυνατον να ξερει κανεις "ποιο ειναι το καλυτερο".

Προσωπικα εχω επιλεξει:

1. Αvast AV

2. Zone Alarm Pro

3. Giant Antispyware

4. Adaware Se

5. Kαι φυσικα εχω καταργησει τον IExplorer και χρησιμοποιω Mozilla firefox η Opera.

Aκριβώς τα ίδια σ'όλα !!

Ρε συ saxon_747 μήπως έρχεσαι από το PC μου όπταν λείπω και για αυτό γίνεται ενας χαμός εδώ? Την ΟΠΕΡΑ μόνο που την βρήκες ..?Για θύμησε μου που την έχω βάλει...

Α έβαλα και το spybot δεν το χρησιμοποιείς όταν μου βουτάς το PC?

Αρχική απάντηση από kagelar34 [Σήμερα, στις 02:24]

Aκριβώς τα ίδια σ'όλα !!

Ρε συ saxon_747 μήπως έρχεσαι από το PC μου όπταν λείπω και για αυτό γίνεται ενας χαμός εδώ? Την ΟΠΕΡΑ μόνο που την βρήκες ..?Για θύμησε μου που την έχω βάλει...

Α έβαλα και το spybot δεν το χρησιμοποιείς όταν μου βουτάς το PC?

A.....Χρησιμοποιω και το spybot αλλα αραια και που...

AVG 7

Sygate personal firewall pro

Ad aware SE

και πάντα ενημερωμένα τα windows.

Ως τώρα απρόσβλητο τα τελευταία χρόνια και ας χρησιμοποιούσα πάντα τον ΙΕ (τώρα τελευταία "χάλασα" και εγώ)

symantec corporate 9 -πολύ ελαφρύ.(κασπέρσκυ τα σαββατοκύριακα έτσι για σιγουριά)

outpost firewall - αρκετά plugin ,μεγάλη ευχρηστία

Με ένα συγκριτίκο για το οποίο είχα ακούσει ,είχε βγει καλύτερο το GIANT αλλά όχι τόσο πολύ ώστε να ειναι μόνο του.Μαζί με adaware ,spy sweeper και όχι μόνιμα ενεργά αλλά μία στο τόσο τα βάζουν να καθαρίζουν το τοπίο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.