mr_element Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν πρόκειται για αγγελία κατ' αρχήν - απλά γνώμες θέλω! Πρόκειται να φύγω στρατό και δεν αναμένεται να χρησιμοποιήσω το pc μου για αρκετό καιρό. Όταν δε απολυθώ σκέφτομαι ότι θα θέλω να έχω κάτι πιο πρόσφατο harware-wise. Βγαίνουν οι Skylake , DDR4 και τα συναφή. Έτσι σκέφτομαι να δώσω το combo μου μητρική-επεξεργαστή-μνήμες. Gigabyte Z77X-D3HIntel i7-3770 BoxCorsair vengeance Low Profile 2x8GB Τι τιμή θα αποδίδατε στα παραπάνω; Τα έχω 2 χρόνια , τα καθαρίζω κάθε Κυριακή από σκόνη και αλλάζω πάστες στον επεξεργαστή κάθε 6-μηνο. Ποτέ δεν επιχείρησα οτιδήποτε stressing πάνω τους όπως overclocking ή κάτι σχετικό - ο επεξεργαστής εξάλλου δεν το επιτρέπει μιας και δεν είναι η έκδοση "K".Δεν έχω ξαναδώσει μεταχειρισμένο hardware και δε θέλω να ξεγελάσω κανέναν αλλά να μην πιαστώ και κότσος. Κάτι να συμφέρει και τις 2 πλευρές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάρτιος 7, 2015 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2015 250-300 νομίζω θα παίξεις αναλόγως κουτιών/παρελκόμενων και εγγυήσεων. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matia Μάρτιος 7, 2015 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2015 Εφόσον έχεις αποδείξεις και άρα άλλο ένα χρόνο εγγύηση για CPU/Mobo:, 65-70 πές οι μνήμες ανά στικ, 180-200 ο I7 και κανένα 50-60ρικο η μητρική θα ήταν sweet spot για να τα στείλεις σχετικά γρήγορα με κανένα χαλαρό παζάρι. Αλλά ας πεί και κανένας άλλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 7, 2015 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2015 εγώ θα έδινα εύκολα και την R9 με τον SSD μιας και σε 9 μήνες θα χάσουν αρκετά σε τιμή και δεν υπάρχει λόγος να τα κρατήσεις να αραχνιάζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Mil Μάρτιος 7, 2015 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2015 Πάνω από 300 μπορεί να τα δώσει όλα μαζί, αλλά το θέμα είναι -->> πόσο γρήγορα θέλει να το πουλήσει... Γνώμη μου, πούλησε τα ξεχωριστά εάν ΔΕΝ βιάζεσαι και υπάρχει κάποιος πίσω στο σπίτι που δεν θα πάει στρατό και μπορεί να τα δείξει στους ενδιαφερόμενους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts