Jump to content

SHARP GX25 VL ή SIEMENS S65

ZAK

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παίδες είμαι μεταξύ αυτών των 2 κινητών! Ποιά η αποψή σας για αυτά τα 2 κινητά!

Σαφώς το s65 έχει πολύ καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά νομίζω ότι το gx25 είναι καλύτερο εμφανισιακά! Επίσης, το gx25 λέει ότι έχει "ξεκλείδωτο" bloutooth! Αυτό το "ξεκλείδωτο" κάτι μου θυμίζει...(cpu να το πώ...)!

Καμιά εμπειρία από αυτά τα κινητά!

Μην ξεχάσω, τώρα έχω siemens C55 και έχω συνηθίσει το menu των siemens, οπότε φεύγει ένα μειονέκτημα του siemens

’λλη μια ψήφος για το SIEMENS! Το θεωρώ από τα πιο όμορφα κινητά και πιστεύω οτι θα σου βγεί αστέρι. Έχω το M65 και είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Υ.Γ.: Πώς γίνεται να έχεις 49posts και να έχεις avatar;

Simens. Αυτή την εποχή είναι στα πάνω της!

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Υ.Γ.: Πώς γίνεται να έχεις 49posts και να έχεις avatar;

Μετά το γνωστό συμβάν με τον hacker... χάθηκαν οι καταχωρήσεις αλλά τα avatar παρέμηναν!

Βασικά είχα χαθεί κάτι posts και έτσι έπεσε ο " counter "!

Καμία ψήφος για το sharp. To ξεκλείδωτο bluetooth τί είναι? To διάβασα στο myphone.gr αλλά δεν λέει παραπάνω.

Ισχύει επίσης, ότι τα siemens δεν παίζουν όλα τα videos που κυκλοφορούν αλλά μία μορφή μόνο, ενώ τα Nokia π.χ 6600 παίζει όλα τα formats.

Επιτέλους έφτασα 50. Καιρός να βάλω avatar...

Αρχική απάντηση από RootX

Nope, αυτό που εξήγησα παραπάνω :)

Υποθέτω ότι αναφέρσε στον συγκεκρημένο χρήστη γιατί εγώ μετά τη hackerια είχα 16 καταχωρήσεις και avatar! :D

Εσύ RootX πόσα posts έχασες...? Γιατί ως admin κάθε λίγο και λιγάκι θα ποστάρεις! Πρέπει να είχες σοβαρή απώλεια...

Νόμιζα πως μαζί με τα Posts έφυγαν και τα διάφορα που είχαν "κατακτηθεί" με τα προηγούμενα posts εφ'όσων είχες πέσει κάτω από το όριο.

Τέσπα, στο θέμα μας. Εμένα ποτέ δεν μου άρεσαν τα SIEMENS αλλά μετά την τελευταία σειρά άλλαξα γνώμη. Επίσης δεν μου αρέσουν καθόλου τα Sharp. Ούτε που τα εμπιστεύομαι και καθόλου. Πάντως άμα πάρεις Sharp μην το πάρεις με Vodafone live επειδή καμιά φορά του κλειδώνουν κάποιες λειτουργίες όπως πχ στο GX20 τις υπέρυθρες ωστε να είσαι υποχρεωμένος να χρεώνεσαι αν θες να στείλεις κάτι. ’σε και τα αυτοκόλλητα που τα γεμίζει η Vodafone.

Καλά αν και σταθερός σε ΑΜD (που κολλάει θα μου πείτε), Ferrari, Vodafone και ό,τι κόκκινο μου την σπάει. Εκτός αυτού αν π.χ βάλω cosmote δεν θα παίζει το i-mode, ή φαντάζεσαι να ξεχάσω το κουυμπί του vodafone live πατημένο και τέλος όλα τα VL έχουν πειραγμένο λειτουργικό, ειδικά για την κάμερα!

Όλα τα sharp νομίζω και τα Motorolla είναι Vodafone Live

Αρχική απάντηση από tyxeros [Σήμερα, στις 16:51]

Εγω ειμαι υπερ του Sharp το οποιο οντος τα εχει ολα ξεκλειδωτα.

Δηλ. τί εννοείς ξεκλείδωτα?? Μπορεις μας εξηγήσεις λιγάκι γιατί είμαστε κάπως ανίδεοι και αργοί...?

Sorry ρε παιδιά που ενοχλώ έτσι αλλά ξαναλέω ότι είμαι αργός και ανίδεος μάλλον περισσότερο από ότι νόμιζα!

Ποιές λειτουργίες? Τις λειτουργίες του bluetooth?

Υπάρχει κάποιο άλλο που τις περιορίζει? Σε άλλα υπάρχει περιορισμός στην ασύρματη επικοινωνία μέσω bt?

Ρε παιδιά μην τρελαθούμε τελείως! κανένα παράδειγμα δεν έχετε?

Π.χ. στο Sharp GX20 με Vadafone live είναι κλειδωμένες οι υπέρυθρες και έτσι ενώ έχει από τη μάνα του υπέρυθρες δεν σε αφήνει να στείλεις εικόνες, ήχους και άλλα μέσω υπερύθρων. Αυτό γίνεται για να είσαι αναγκασμένος να χρησιμοποιείς τα MMS και το Vadafone live ωστε να τα κονομάει η Vodafone. Δεν ξέρω αν είναι έτσι σε όλα τα GX20 με live αλλά τουλάχιστον σε δυο που έχω δεί έτσι είναι. Το bluetooth δεν ξέρω αν το πηράζει αλλά είναι πάρα πολύ πιθανό αφού πηράζει τις υπέρυθρες. Επίσης έχω ακούσει οτι κάποια δεν δέχονται SIM άλλης εταιρίας (π.χ. Cosmote, ΤΙΜ). Για άλλες λειτουργίες δεν ξέρω να σου πώ μιας και ούτως ή άλλως αυτά δεν τα ξέρω από πρώτο χέρι μιας και δεν έχω Vodafone live. (Cosmote for ever...)

Αυτό που λες σωστό είναι και λογικό! Αλλά με το "ξεκλείδωτο" bluetooth κάτι άλλο παίζει! Ακόμα και αν η συσκευή είναι "κόκκινη" δεν μπορεί να σου μπλοκάρει τη θύρα του bt για να αναγκαστείς να στείλεις με vodafone life! Ήμαρτον...

Εκτός και αν εννοεί ότi επειδή τα sharp βγαίνουν vodafone live μόνο, σου απαγορεύει την IR θύρα και σου αφήνει την bt normal και την ονομάζει "ξεκλείδωτη"! Και πάλι ήμαρτον....

Σου φαινεται απιστευτο αλλα ετσι ειναι. Κλειδωνουν τις υπερυθρες και το bluetooth για να κατεβαζεις υποχρωτικα απο το Vodafone LIVE. Γενικα μακρυα απο Vodafone Live.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.