das Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2015 Παρήγγειλα ενα τροφοδοτικο seasonic ss 660 sp2 ,και εχει 7 χρόνια εγγύηση .Το παρήγγειλα στο pc1 (μη βαράτε , δεν συμφέρει απο πουθενά άλλους,ηταν καλη η τιμη ,140€ ) .Τους ρώτησα αν ισχύουν τα 7 χρόνια ,και που απευθύνομαι αν ποτε χρειαστεί η εγγύηση .Ο φοβερός κύριος που μου απαντησε ,μου έγραψε ενα ξερο : " ισχύουν τα 7 χρόνια της seasonic " .Προφανώς και δεν του ξεφυγε ,οποτε και ερωτω αν ξερει κανεις απο εμπειρία του :Που απευθύνομαι για εγγύηση seasonic ; γιατί ειναι και κάμποση...στο καταστημα (μπρρρ,πολυ φοβάμαι σε 6 χρόνια μη με στείλουν σε κανα eshop ξέρω γω ,μπρρρρρρ) ; κάπου αλλού ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Μάρτιος 6, 2015 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2015 Γιατι οχι στην ιδια την seasonic...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Μάρτιος 6, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2015 Αυτο ρωτάω , υπάρχει seasonic hellas ξέρω γω ; πανε εξω ; αυτο ρωτάω ,αν εχει κάποιος να μοιραστεί την εμπειρία του.Παρεπιπτοντως ,μολις ήρθε , η συσκευασία του ειναι πολιτισμικό σοκ ,βελουδα και τέτοια λεμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Μάρτιος 6, 2015 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2015 (edited) Γιατί να μην το πας στο ίδιο το κατάστημα για την εγγύηση? Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 6, 2015 από diam0ndKinG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Μάρτιος 6, 2015 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2015 Γιατι αμα μπλεξει με pc1 ...αστο καλυτερα..das, δεν στελνεις ενα μειλ στην seasonic εξω, να δεις τι θα σου πουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Μάρτιος 6, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2015 (edited) Αυτο θα κανω ,αλλα ελεγα μπας και ξέρει κανεις .Απο οτι φαίνεται όντως δε χαλάνε τα άτιμα,χο χο χο Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 6, 2015 από das Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts