MikeTheGreek Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6, 2015 Καλησπέρα.Έχω αγοράσει πρόσφατα τον Samsung 850 Evo και τον WD Caviar Black 1TB και δεν ξέρω τι sata καλώδια να αγοράσω....καμία ιδέα?Επίσης μήπως ξέρετε αν χρειάζομαι να αγοράσω και υποστήριγμα?Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 6, 2015 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2015 Μιλάς για data sata φαντάζομαι. Σωστά; Η μητρική σου θα είχε καλώδια. Αν δεν έχει τότε πάρε το πιο φθηνό που θα βρεις στο μήκος που χρειάζεται http://www.skroutz.gr/c/696/kalodia-sklhrwn-diskwn.html?from=catspan&keyphrase=data+sata ποιο κουτί έχεις και μιλάς για υποστηρίγματα? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Μάρτιος 6, 2015 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2015 + ό,τι είπε η από πάνω, πάρε επίσης υπόψιν σου ότι δεν υπάρχουν sata3 και sata2 καλώδια, άσχετα με το τι λένε. Τα ίδια είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikeTheGreek Μάρτιος 6, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2015 (edited) Μιλάς για data sata φαντάζομαι. Σωστά; Η μητρική σου θα είχε καλώδια. Αν δεν έχει τότε πάρε το πιο φθηνό που θα βρεις στο μήκος που χρειάζεται http://www.skroutz.gr/c/696/kalodia-sklhrwn-diskwn.html?from=catspan&keyphrase=data+sata ποιο κουτί έχεις και μιλάς για υποστηρίγματα? Έχω ένα midi παλιό της Altec.Το παρακάτω είναι μόνο το κουτί έχω παλιά είχα όλο αυτό στην συγκεκριμένη φωτογραφία και από τότε το αναβάθμιζα και το αγόρασα το 2007 και θα πάρω το HAF-X σε μερικούς μήνες. + ό,τι είπε η από πάνω, πάρε επίσης υπόψιν σου ότι δεν υπάρχουν sata3 και sata2 καλώδια, άσχετα με το τι λένε. Τα ίδια είναι. Άρα ότι και να πάρω κολλάει η μόνη διαφορά είναι το μήκος σωστά? Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 6, 2015 από MikeTheGreek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts