mihalis87gr Ιούνιος 2, 2008 #22 Ιούνιος 2, 2008 Παιδιά ξέρει κανείς θεσσαλονίκη που πουλάνε χαλκό? Έπαιρνα από έναν σιδερά αλλά δε φέρνει πλέον.Έψαξα φράγκων αλλά τίποτα...
mihalis87gr Ιούνιος 4, 2008 #23 Ιούνιος 4, 2008 Μετά από μια σύντομη έρευνα σε μερικά καταστήματα με χαλκό, κανένα δεν είχε αυτό που ήθελα.Εκτός από ένα στην Αγ. Δημητρίου 46, μακριά παιδιά!!!Για ένα κομμάτι 5χ15χ2 μου ζήτησε 110ε :giveup:
tasosmos Ιούνιος 4, 2008 #24 Ιούνιος 4, 2008 Μηπως του ξεφυγε κανα μηδενικο ή καταλαβε κατι λαθος? Το κομματι που λες (υποθετω οι διαστασεις σε cm) ειναι λιγο παραπανω απο κιλο δηλ κανει 20€ το πολυ.
mihalis87gr Ιούνιος 4, 2008 #25 Ιούνιος 4, 2008 Μηπως του ξεφυγε κανα μηδενικο ή καταλαβε κατι λαθος? Το κομματι που λες (υποθετω οι διαστασεις σε cm) ειναι λιγο παραπανω απο κιλο δηλ κανει 20€ το πολυ.Μια χαρά κατάλαβε,το κομμάτι το είχε μπροστά του.Τρελάθηκα ρε παιδιά, δηλαδή ούτε ασήμι να ήταν. :rant:Και όταν του είπα οτι το κιλό πάει ~40ε(τόσο το είχαν μερικοί άλλοι,σε χαλκοσωλήνες) με κοιτούσε περίεργα.Θα περάσω αύριο μια βόλτα από τη χαλκορ αν βολέψει να ρωτήσω κι εκεί...Αν κάποιος μπορεί να βρεί χαλκό σε λογικές τιμές ας μου στείλει ένα πμ.
tasosmos Ιούνιος 4, 2008 #26 Ιούνιος 4, 2008 Εγω παντως απο συρμα χαλκου για μετασχηματιστες που ειχα παρει θυμαμαι οτι ειχε ~15€ το κιλο, βεβαια εχει περασει και κανας χρονος...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.