Jump to content

Αγορά χαλκού

nobig

Recommended Posts

• 4 months later...

Παιδιά ξέρει κανείς θεσσαλονίκη που πουλάνε χαλκό? Έπαιρνα από έναν σιδερά αλλά δε φέρνει πλέον.Έψαξα φράγκων αλλά τίποτα...

Μετά από μια σύντομη έρευνα σε μερικά καταστήματα με χαλκό, κανένα δεν είχε αυτό που ήθελα.Εκτός από ένα στην Αγ. Δημητρίου 46, μακριά παιδιά!!!

Για ένα κομμάτι 5χ15χ2 μου ζήτησε 110ε :giveup:

Μηπως του ξεφυγε κανα μηδενικο ή καταλαβε κατι λαθος? Το κομματι που λες (υποθετω οι διαστασεις σε cm) ειναι λιγο παραπανω απο κιλο δηλ κανει 20€ το πολυ.

Μηπως του ξεφυγε κανα μηδενικο ή καταλαβε κατι λαθος? Το κομματι που λες (υποθετω οι διαστασεις σε cm) ειναι λιγο παραπανω απο κιλο δηλ κανει 20€ το πολυ.

Μια χαρά κατάλαβε,το κομμάτι το είχε μπροστά του.Τρελάθηκα ρε παιδιά, δηλαδή ούτε ασήμι να ήταν. :rant:

Και όταν του είπα οτι το κιλό πάει ~40ε(τόσο το είχαν μερικοί άλλοι,σε χαλκοσωλήνες) με κοιτούσε περίεργα.

Θα περάσω αύριο μια βόλτα από τη χαλκορ αν βολέψει να ρωτήσω κι εκεί...

Αν κάποιος μπορεί να βρεί χαλκό σε λογικές τιμές ας μου στείλει ένα πμ.

Εγω παντως απο συρμα χαλκου για μετασχηματιστες που ειχα παρει θυμαμαι οτι ειχε ~15€ το κιλο, βεβαια εχει περασει και κανας χρονος...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.