Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

Γνωριζει κανεις αν τα φοιτητικα πακετα εχουν ημερομηνια ληξης ; εγω παντως μολονοτι εχω αποφοιτησει και μου εχει ληξει το πασο

ακομα χρησιμοποιω κανονικα το φοιτητικο WU...

Έγινε επεξεργασία από spinalgr1990

Εδώ και 1 χρόνο μου έχει λήξει του μεταπτυχιακού και ακόμα ισχύει στο CU, οπότε κάνω την πάπια :p

(edited)

who cares....

καποια στιγμη θα στο κλεισουν , ισως να ειναι αυριο , ισως σε 10 χρονια 

εγω παντος εχω 2καρτο κινητο , καθε μηνα μου στελνει δωρεαν λεπτα και η Waqzzup και η CU ... παιζει να χω κανα 6μηνο++ να βαλω καρτα

Έγινε επεξεργασία από kpetros
  • Like 1

Αυτό είναι κάτι που ήθελα να ρωτήσω. Άρα μπορείς να έχεις φοιτητικό από όλες τις εταιρείες; Ή γίνεται κάποιος έλεγχος (λέμε τώρα);

Έχω από Vodafone, αλλά θέλω άλλο ένα πακετάκι για το ... arduino μου. :p

#gia_panta_foititis

Αυτό είναι κάτι που ήθελα να ρωτήσω. Άρα μπορείς να έχεις φοιτητικό από όλες τις εταιρείες; Ή γίνεται κάποιος έλεγχος (λέμε τώρα);

Έχω από Vodafone, αλλά θέλω άλλο ένα πακετάκι για το ... arduino μου. [emoji14]

#gia_panta_foititis

Μπορεις να εχεις απο ολες κανονικα.
  • Like 1

Εγώ λέω να σβήσουμε το topic μην πέσει σε κανενός αντιπροσώπου το μάτι και αρχίσει το φοιτητικό ξεσκαρτάρισμα μέσα στις εταιρίες :lol:

• Like 3

Εγώ λέω να σβήσουμε το topic μην πέσει σε κανενός αντιπροσώπου το μάτι και αρχίσει το φοιτητικό ξεσκαρτάρισμα μέσα στις εταιρίες :lol:

Λες να γίνει κι εδώ διαγραφή "αιώνιων" :p