chill-out Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20, 2004 Την περασμενη Τριτη αγορασα ενα Tagan 480 (αφου περιμενα 2 βδομαδες για το OCZ και δεν ηρθε ποτε ).Κατα τις 11 το βραδυ και αφου το εχω βαλει μεσα στο κουτι με μεγαλη προσοχη και ταξη (μαζεμενα καλωδια κλπ κλπ) ανοιγω το διακοπτακη απο πισω να δωσω ρευμα.Τιποτα ακρα σιγη....νεκρα και μουγκα.Δεν ανοιξε ποτε.Εβαλα το παλιο να δοκιμασω μην τυχον εχω κανει τπτ λαθος ....και ολα δουλευανε μια χαρα.Την επομενη το πρωι το πηγα παλι πισω στο μαγαζι που το πηρα.2 μερες για αλλαγη μου ειπανε.Την παρασκευη το πρωι με πηραν τηλ να παω να το παρω.Τελικα μου δωσανε ενα καινουργιο.Γυρισα σπιτι το απογευμα και αρχισα παλι την ιδια δουλεια ......μαζεμα τα καλωδια και τα σχετικα....ετοιμα ολα πλεον ανοιγω το διακοπτακι και τσαααφ...η ασφαλεια απο το σπιτι επεσε !!! ουπς λεω !!! καποια μ@λ@κι@ εχω κανει η η ασφαλεια του δωματιου δεν σηκωνει ολα αυτα που εχω.Τεσπα κλεινω τα παντα TV-Video-DVD-Dolby-και ενα ενα δυνατο λαμπατερ.Σηκωνω την ασφαλεια και παω να ανοιξω παλι το διακοπτακι του τροφοδοτικου,παλι κατω η ασφαλεια....με επιασε πανικος.....παιρνω το κουτι και παω σε μια αλλη πριζα....το ανοιγω και κανει τσαφ το τροφοδοτικο και ΚΑΠΟΥΤ.Βαζω το παλιο και ολα δουλευανε μια χαρα.Τα νευρα μου στη διαπασων.Χεστικα για την εγγυηση.....κανω μια ετσι και το ανοιγω....βλεπω την ασφαλεια μεσα καμενη.Βαζω 2 συρματακια τα ενωνω το βαζω να δουλεψει εξω απο το κουτι ...παλι η ασφαλεια κατω.το αφησα ετσι λοιπον.Εννοειτε οτι δεν το πηγα πισω στο μαγαζι.Την επομενη (Σαββατο) βγηκα και αγορασα ενα Antec 480 ....το δοκιμασα πριν το βαλω μεσα στο κουτι και ολα μια χαρα.Ξερει καποιος να μου πει το Tagan να το δωσω οπου ναναι να το κοιταξουν η υπαρχει καποιος που να να ειναι μαγκας σε αυτα ?
chroma Δεκέμβριος 20, 2004 #3 Δεκέμβριος 20, 2004 Πληροφοριακά τα tagan είναι τα τελευταία rev που έχουν τα 4πινα γαλάζια uv βύσματα και τις δυο ξεχωριστές γραμμές για vga/hdd; Γιατί τέτοια έχω δει να τα παίζουν.
FrOsT Δεκέμβριος 20, 2004 #4 Δεκέμβριος 20, 2004 Δεν ξέρω τι να πω. Πως τα κατέφερες και έπες σε 2 ελατωματικά το ένα μετά το άλο την στηγμή που εγώ έχω εγκαταστήσει πάνω από (10) και όλα ήταν μια χαρά! Με μία λέξη: ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ!
chill-out Δεκέμβριος 20, 2004 Author #5 Δεκέμβριος 20, 2004 Ετυχε !!!! τι να κανω ???.....τεσπα.....οτι εγινε-εγινε...Δεν λυπηθηκα τα 125 που εδωσα...αλλα τον κοπο μου 2 φορες να μαζευω καλωδια και αποτελεσμα 0....ασε που δεν εχω αυτο που θελω.Οχι οτι με χαλαει το Antec ...Θελω να το φιαξω και μετα βλεπω τι το κανω.Μπορει να το πουλησω.Αρχική απάντηση από xylokastro hipro man...... τι εννοεις ?
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 20, 2004 #6 Δεκέμβριος 20, 2004 Ενωεί το χρήστη Hipro5. Είναι κορυφαίος!!!
pcfreak Δεκέμβριος 22, 2004 #7 Δεκέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από chill-out [20-12-2004 14:14] Ετυχε !!!! τι να κανω ???...τελικα τυχαινει συχνα με αυτα τα tagan :"After comprehensive analysis of all components we identified the source of the problem. The Tagan-built power supply TG480-U22 delivered a standby voltage of 5V, however could not be turned on again. Our test engineers suspected the Tagan device to be the problem already the day before, since the system demonstrated similar behavior then. Our power supply test station finally cleared any doubts and confirmed this device to be the problem's origin. The failed component from Tagan will stay in THG's test lab in Munich until the end of the test and can be reviewed by the manufacturer.Tagan's weaknesses are not new to us. A total of five power supplies suddenly failed in our labs during the past year. A newly designed and rubberized casing is unlikely to improve the reliability of the devices. "link
chill-out Δεκέμβριος 22, 2004 Author #8 Δεκέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από pcfreak [Σήμερα, στις 15:11] Tagan's weaknesses are not new to us. "link Ατιμη κοινωνια που αλλους τους κατεβαζεις και αλλους τους θαβεις τελειως !!!!!!!!
Mut3 Ιανουάριος 2, 2005 #9 Ιανουάριος 2, 2005 Εγω οσα Tagan εχω δει δουλευαν μια χαρα (εχουν κανα δυο γνωστοι μου)...Νομιζω οτι εκανες μεγαλο λαθος που δεν το γυρισες ομως...Εγω παλι ισως ειμαι τυχερος που δεν βρηκα το εν λογω ταγαν και πηρα Enermax...
gel Ιανουάριος 14, 2005 #10 Ιανουάριος 14, 2005 Εγώ πάλι ευτυχώς δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα με το Tagan-U01 480W! Είναι αυτό με την μπλε φύσα για vga και τα 2 SATA...Πάντως το link του Tom αναφέρεται στο Tagan-U22 480W. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο διαφέρει από το U01...Μήπως φταίει το μαγαζί τελικά και από πού εισάγει τις παρτίδες του; Από το e-shop το έχω πάρει, εσείς που πέσατε σε ελαττωματικά Tagan από ποιό μαγαζί τα πήρατε;Όπως και να 'χει, 3 χρόνια εγγύησης είναι αυτά! Αλήθεια, πώς βολεύετε τα τόσα καλλώδια του;;;
chill-out Ιανουάριος 14, 2005 Author #11 Ιανουάριος 14, 2005 Ολα τα τροφοδοτικα σχεδον τα ιδια καλωδια εχουν. Να καπως ετσι τα βολευεις....................
fantacid Ιανουάριος 14, 2005 #13 Ιανουάριος 14, 2005 o σωληνας αριστερα του κουτιου χρησημευει για την ψυξη σου ή βρεθηκε τυχαια διπλα στο pc?
chill-out Ιανουάριος 14, 2005 Author #14 Ιανουάριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από fantacid o σωληνας αριστερα του κουτιου χρησημευει για την ψυξη σου ή βρεθηκε τυχαια διπλα στο pc? :clap: :clap: :clap:
Samael Ιανουάριος 16, 2005 #16 Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από knight_77 Enermax για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο Αυτο ακριβως... Σιγα μη παιζουμε κορωνα γραμματα με το Tagan...
knight_77 Ιανουάριος 16, 2005 #17 Ιανουάριος 16, 2005 Κριμα παντως γιατι ηταν μια καλη εναλλακτικη λυση...Αλλα αυτο που συμβαινει με τις τελευταιες παρτιδες ειναι ανεπιτρεπτο.Τι να πεις:cry:
SlotKiller Ιανουάριος 16, 2005 #18 Ιανουάριος 16, 2005 Παλι καλα που προλαβα τον κολητο και του πα να παρει το noisetaker....Μα τι απαραδεκτα πραγματα ειναι αυτα??? Εχει παραγινει το κακο, πως στο #@$@%$ εβγαλαν τετοιο προϊον στο εμποριο μετα την τοσο καλη πορεια που ειχαν? Κριμα.....
Gl0bAlZer0 Ιανουάριος 16, 2005 #19 Ιανουάριος 16, 2005 Πόσο γρήγορα χαλάει το ονομα της μια εταιρια..Πριν απο λίγο όλοι ρωτούσαν τι να αγοράσουν και ολοι TAGAN.Μια πατατια και τωρα όλοι θα σκεφτονται να το ξαναπροτείνουν ή να το αγοράσουν..:hi:
Snake Ιανουάριος 16, 2005 #20 Ιανουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Gl0bAlZer0 [Σήμερα, στις 15:29] Πόσο γρήγορα χαλάει το ονομα της μια εταιρια..Πριν απο λίγο όλοι ρωτούσαν τι να αγοράσουν και ολοι TAGAN.Μια πατατια και τωρα όλοι θα σκεφτονται να το ξαναπροτείνουν ή να το αγοράσουν..:hi: Αυτή είναι η τραγική αλήθεια.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.