MaZzzZ Μάρτιος 7, 2015 Author #41 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2015 Καλα κρασια δηλαδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaZzzZ Μάρτιος 10, 2015 Author #42 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2015 (edited) Μετα απο αρκετη αναμονη για να μιλησω με το αφεντικο δεν εγινε τιποτα. Θελω να πω το αφεντικο λειπει στο εξωτερικο και δεν γινεται κατι. Σημερα που ξανα μιλησα με το παιδι εκει περα μου ειπε οτι εχουνε στο καταστημα τωρα και μπορουνε να μου δωσουνε αυτο εδω. http://www.digital-master.gr/el-gr/Products/750%20Watt%7CThermaltake%20Toughpower%20Gold%20750W%20ATX23%20(%20PS-TPD-0750MPCGEU-1%20)/SearchFor/028261 Απο οσο μπορω να φανταστω ειναι αρκετα καλυτερο απο το Corsair η και το XFX που ηθελα να μου δωσουνε. Σιγουρα ομως δεν ειναι καλυτερο απο το EVGA που ηθελα. Αλλα απο οτι καταλαβαινω δεν γινεται να παρω αυτο που θελω. Αξιζει να το παρω αυτο? Στα βιντεο του ιντερνετ βρηκα αυτο εδω. Το οποιο ειναι αυτο στην φωτογραφια που βλεπω. Αλλα βρηκα και αυτο εδω. Που βλεπω οτι αλλαζει λιγο, μηπως ηταν το παλιο ετσι? Και ποιες οι διαφορες με τα Grand? Ξερει κανεις? Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 10, 2015 από MaZzzZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaZzzZ Μάρτιος 11, 2015 Author #43 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2015 Τεσπα τελικα αυτο πηρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάρτιος 11, 2015 #44 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2015 Mod edit Οι αγγελίες στην κατάλληλη ενότητα του forum παρακαλώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts