AsuS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2015 Γεια σας παιδια αφου αποφάσισα να αγορασω το συστημα μου θα ηθελα να μαθω αν το digital-master είναι καλο σε θεμα εξυπηρέτησης κτλπ... γιατι απο εκει μου βγαίνουν πιο φθηνα...Ευχαριστω για τον χρονο σας...Δεν ξερω αν το εκανα σε σωστο section αμα δεν το εκανα διορθώστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Μάρτιος 4, 2015 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2015 Εχω ψωνισει απο εκει 2 φορες, μια χαρα.Διαβασε και κριτικες στο skroutz, κατι που επρεπε να κανεις εξαρχης Link to comment Share on other sites More sharing options...
RexMundi Μάρτιος 4, 2015 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2015 Κι εγώ έχω κάνει 2 αγορές απο εκεί και δεν είχα πρόβλημα. Πήρα το τροφοδοτικό, τον επεξεργαστή και την ψύκτρα. Την επόμενη της παραγγελίας επικοινώνησαν μαζί μου και μου είπαν την ημερομηνία αποστολής. Η αποστολή έγινε χωρίς πρόβλημα. Από θέμα service δεν ξέρω τι παίζει και ελπίζω να μην μάθω ποτέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts