Cipioner Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2015 Σε μια αναζητηση που εκανα για ram dual channel, ειδα με εκπληξη μου πολυ χαμηλες τιμες, δεν ξερω παντως πριν λιγο καιρο αν θυμαμαι καλα, τα (2Χ4) dimmakia, ξεκιναγανε πανω απο τα 80 ευρω.Λετε να πεσουνε και αλλο, η να αρπαξω καποιο set τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chosen21 Μάρτιος 3, 2015 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2015 (edited) ελαφρά πεσμένες σε κάποια σετ με βάση τα γραφήματα "εξέλιξη τιμής".Οι τιμές θα πέσουνε όταν "δυναμώσει" το ευρώ. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 3, 2015 από chosen21 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Μάρτιος 3, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2015 Θα πεσει, η μηπως αρχισει και ανεβαινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Mil Μάρτιος 3, 2015 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2015 Εάν δείς πόσο έχουν οι DDR2 πάντα σε σχέση με τις αντίστοιχες DDR3 (χωριτικότητες) θα καταλάβεις τι παιχνίδια παίζονται... Γιά τις DDR2 4x4gb = 16gb θέλεις πλέον μία περιουσία... Τις δε Corsair Vengeance DDR3 π.χ. CMZ16GX3M2A1600C10 16GB π.χ. τις βρίσκεις στα 130-135 ευρώ καί για laptop λίγο πιό ακριβά... ...με λίγα λόγια οι DDR2 θα κρατήσουν τιμή until extinction και οι DDR3 θα πέσουν αλλά όχι δραματικά στο σύντομο μέλλον. Δες στο skroutz αυτές τις επιλογές που σου αναφέρω ή άλλες δικές σου επιλογές για σύγκριση και θα πάρεις μία ιδέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Μάρτιος 3, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2015 Ποιο πολυ μ'ενδιαφερουν οι (4Χ2), νομιζω ειναι υπεραρκετα τα 16gb, δεν παιζω ουτε παιχνιδια, ουτε κατι που να χρειαζετε αρκετη ram, εκτος απο virtual machine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάρτιος 3, 2015 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2015 Σε μια αναζητηση που εκανα για ram dual channel, ειδα με εκπληξη μου πολυ χαμηλες τιμες, δεν ξερω παντως πριν λιγο καιρο αν θυμαμαι καλα, τα (2Χ4) dimmakia, ξεκιναγανε πανω απο τα 80 ευρω.Λετε να πεσουνε και αλλο, η να αρπαξω καποιο set τωρα. ειτε πεσουν , ειτε ανεβουν . θα ειναι για +/- 5ευρουλακια . Οι μνημες ηταν , ειναι και θα ειναι το φτηνοτερο κομματι ενως υπολογιστη...για αυτο παρε οταν χρειαστεις , αμα χρειαστεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Μάρτιος 3, 2015 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2015 Δεν είναι άσχημα σε τιμή, αν σηκώνεις 2-3 virtual machine πάντως φεύγουν για πλάκα 3-4GB. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Μάρτιος 3, 2015 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2015 ειτε πεσουν , ειτε ανεβουν . θα ειναι για +/- 5ευρουλακια . Οι μνημες ηταν , ειναι και θα ειναι το φτηνοτερο κομματι ενως υπολογιστη...για αυτο παρε οταν χρειαστεις , αμα χρειαστεις Ναι, αλλα εχουνε ανεβει, ακομα και πανω απο 100% τα τελευταια χρονια, ενω ολα τα αλλα εξαρτηματα πεφτουν (βλεπε ssd), η στην καλυτερη, μενουν στασιμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάρτιος 3, 2015 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2015 πως εχουν ανεβει ? αφου ο ιδιος παραδεχεσαι οτι οι τιμες ειναι περιεργος χαμηλες .... XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Μάρτιος 3, 2015 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2015 Διαβασε το 3ο στην σειρα σχολιο εδω και θα καταλαβεις τι εννοω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Mil Μάρτιος 3, 2015 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2015 (edited) Δεν είναι άσχημα σε τιμή, αν σηκώνεις 2-3 virtual machine πάντως φεύγουν για πλάκα 3-4GB. ...σωστά και με 16gb μπορείς να κρατήσεις τα 4 gb για σένα και να "φτιάξεις" έως και επιπλέον 6 virtuals με 2 gb RAM έκαστο..! Ένας συνάδελφος το έκανε και όταν το πρωτοάκουσα είχα μείνει...Εάν έχεις τη οικονομική δυνατότητα, κατ'ευθείαν για 16gb RAM...το πολύ πολύ μετά από ένα δύο χρόνια (εάν γίνουν σαν τις DDR2), τις πουλάς και "βγάζεις" και κέρδος..? ;-) Πλέον ΔΕΝ συμφέρει να φτιάξεις μηχάνημα με DDR2 RAM... εκτός εάν βρείς 2άρια ντιμάκια μεταχειρισμένα κ.ο.κ. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 3, 2015 από Spyros Mil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Μάρτιος 3, 2015 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2015 Ελεος, ξεκινανε οι αντιστοιχες dual channel ddr2, απο 176 ευρω, (δεν το ειχα προσεξει καν), με τοσα λεφτα παιρνεις tablet...που κανει μπαμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Mil Μάρτιος 3, 2015 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2015 θέλεις πλέον μία περιουσία... Σου το είχα πεί... Και που να δείς τα 16gb , εάν η ΜΟΒΟ σου "παίρνει" καί DDR3 μην το σκεφτείς... κατ' ευθείαν για DDR3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάρτιος 3, 2015 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2015 Διαβασε το 3ο στην σειρα σχολιο εδω και θα καταλαβεις τι εννοω. lol , σχολιο "καποιου" στο eshop Τις είχα πάρει 12/2012 στα 37€!Οι μνήμες πετάνε, δουλεύουν άψογα!Κρίμα που έχουν ακριβύνει τόσο πολύ, θα τις ξαναέπαιρνα για ένα pc που φτιάχνω τώρα... αμα καποιος ειχε παρει απο οπουδηποτε 8GB μνημη για 37ε , πραγματικα φερτε μου αποδειξη αγορας και σας χαριζω το νεφρο μου (ο τυπος μαλλον εννοει το 1dimm-αν οντως ειναι αληθινος ) οσο για DDR2 , δεν υπαρχουν πλεον .... παιζει με τις τιμες τους να σου ερχετε και πιο φτηνο να φτιαξεις νεο pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 3, 2015 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2015 αμα καποιος ειχε παρει απο οπουδηποτε 8GB μνημη για 37ε , πραγματικα φερτε μου αποδειξη αγορας και σας χαριζω το νεφρο μου μπορείς να πας στο σκρουτζ, και να δεις το ιστορικό τιμής. Για τις συγκεκριμένες 12-10-2012 η κατώτερη τιμή στο σκρουτζ ήταν 38€ Εκείνη την περίοδο έπαιρνες με 65-70€ κιτάκια 16gb 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάρτιος 3, 2015 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2015 αστο καλο .... γιατι δεν μου το ειχε πει κανεις να αγορασω καμοια 10αρια κιτ ..... στειλε τα στοιχεια σου pm , το νεφρο θα το παρεις μεχρι τελος του μηνα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Μάρτιος 3, 2015 Author #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2015 Τις είχα πάρει 12/2012Δεν αναφερει την ειχα, αλλα σε πληθυντικο, επισης αν κοιταξεις στην συνεχεια στο 12ο σχολιο, καποιος αλλος αναφερει κατα γραμμα: ΤΕΛΕΙΟ ΚΙΤ...ΓΙΑ 37€.. τι στο καλο...συννενοημενοι ειναι;και εδω για κλικαρε στην εξελιξη τιμης αυτης της corsair, toν ιουνιο του 11 ειχανε 40€, ποσο ειχανε πριν ενα μηνα, ποσο εχουνε σημερα; πεσανε, η μου φαινετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάρτιος 3, 2015 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2015 νταξ βρε , μην δαγκωνεις για τους πιο παλιους , ειχε γινει τιποτα το 2011 και επεσαν ετσι αποτομα οι τιμες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Μάρτιος 4, 2015 Author #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2015 Aνεβηκαν θες να πεις, (μετα το 11) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkibiadhs Μάρτιος 6, 2015 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2015 (edited) lol , σχολιο "καποιου" στο eshop αμα καποιος ειχε παρει απο οπουδηποτε 8GB μνημη για 37ε , πραγματικα φερτε μου αποδειξη αγορας και σας χαριζω το νεφρο μου (ο τυπος μαλλον εννοει το 1dimm-αν οντως ειναι αληθινος ) οσο για DDR2 , δεν υπαρχουν πλεον .... παιζει με τις τιμες τους να σου ερχετε και πιο φτηνο να φτιαξεις νεο pc 27/9/2012 Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 6, 2015 από alkibiadhs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts