GoMaR Μάρτιος 18, 2015 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2015 ^^ αυτο ακριβως εννοουσα.Το λεει κιολας.Φοβερο αποτελεσμα και απλα πατας ενα "κουμπι" να τρεξει..απο απριλιο εχω σκοπο να αρχισω να την μαθαινω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pgetsos Μάρτιος 18, 2015 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2015 για πεστε ενα τιτλο να το χαζεψω..ετσι απο περιέργειαSuper Meat Boy! Έρωτας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnick Μάρτιος 18, 2015 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2015 (edited) Super Meat Boy! Έρωτας... Ωραίο!! Δες εδώ που αλλάζει και χρώματα ή αντικείμενα κατά βούλησιν σε real time. Jaws down... Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 18, 2015 από pnick 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 18, 2015 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2015 εχω παθει πλακα.μεγαλη ευκολια.πραγματικα.ειδικα για σας τους αρχιτεκτονες και interior designers , διευκολυνει παρα πολυ.προσωπικα , λιγο ambient occlusion θα ηθελα παραπανω,αλλα ο πελατης δε θα το βλεπει αυτο σε realtime.ενα 3d mouse να παρεις για περιηγηση και εισαι βασιλιας.εχω , αλλα για modelling δε βοηθαει.στο Zbrush δε δουλευει που εκει θα βοηθουσε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Αύγουστος 6, 2015 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2015 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Αύγουστος 7, 2015 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2015 Το κατεβασα το elemental demo και στο μηχανημα μου ως επι το πλειστον βγαζει 60fps και σε λιγα σημεια ειδα 40. Δε ξερω αν δουλευει με το DX12 ,πως μπορω να το δω αυτο; Το osd του msi ab δε λειτουργει με αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Μάρτιος 1, 2017 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts