XMorsX Μάρτιος 3, 2015 Author #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2015 (edited) Παιδιά σας ευχαριστώ. Ωραία άρα το e-shop δε με καλύπτει για καλώδιο. Αν πάρω PCI express usb 3.0 card (εςτω την sharkoon απο e-shop) θα μου δώσει περα απο νέες usb 3.0 θύρες και υποδοχή για να βάλω το header των usb 3.0 του πυργου; Καταλαβαίνω πως ναι, η καρτα απο το e-bay βλέπω ότι εχει ενα 20απινο usb3.0 header με αρσενικές υποδοχές.Πως σας φαίνεται αυτο;http://www.e-shop.gr/silverstone-ec01-ppci-e-card-for-1-internal-usb30-ports-p-PER.811567Υπάρχει κάτι ανάλογο φθηνότερο; Το sharkoon δεν πρέπει να εχει πάνω 20απινο για να συνδέσω έξτρα usb 3.0 slots... Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 3, 2015 από XMorsX Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Μάρτιος 3, 2015 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2015 (edited) Κατι τετοιο θες http://www.ebay.co.uk/itm/2-Port-USB-3-0-PCI-E-Express-Card-HUB-Controller-Adapter-Card-Internal-20Pin-UK-/161193254598?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2587dddec6 μιας και αναφέρθηκε πάρτε και ένα benchmark από την κάρτα (την έχω εδώ και 2 μήνες) στο σύστημα της υπογραφής με συνδεδεμένο έναν Samsung 830 60gb : όσοι την πάρουν να κατεβάσουν το VIA_XHCI_Driver_V4.70C_AP αντί του driver που είναι στο CD. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 3, 2015 από GriGaS 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Μάρτιος 3, 2015 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2015 (edited) Πως σας φαίνεται αυτο; http://www.e-shop.gr/silverstone-ec01-ppci-e-card-for-1-internal-usb30-ports-p-PER.811567 Υπάρχει κάτι ανάλογο φθηνότερο; Το sharkoon δεν πρέπει να εχει πάνω 20απινο για να συνδέσω έξτρα usb 3.0 slots... Αυτό θα σου δωσει μονο 2 USB και είναι πανακριβο μιας και αναφέρθηκε πάρτε και ένα benchmark από την κάρτα (την έχω εδώ και 2 μήνες) στο σύστημα της υπογραφής με συνδεδεμένο έναν Samsung 830 60gb : crystaldiskmarkusb3.PNG όσοι την πάρουν να κατεβάσουν το VIA_XHCI_Driver_V4.70C_AP αντί του driver που είναι στο CD. Καθολου ασχημο Εκτος από molex εχω δει και καρτα με sata τροφοδοσια Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 3, 2015 από slalom Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMorsX Μάρτιος 3, 2015 Author #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2015 Ναι αλλα το θέμα μου δεν ειναι να έχω πολλές usb3.0, αλλα να αξιοποιήσω τις ήδη υπάρχουσες μπροστινές. Οι φθηνότεροι PCI controllers όπως της sharkoon η αυτός απο το e-bay θα μου επιτρέψουν να συνδέσω πάνω τους τις μπροστινές usb 3.0? νομιζω ότι δεν έχουν το 20απινο header που ειναι απαραίτητο, αλλα μπορεί να κάνω και λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Μάρτιος 3, 2015 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2015 Αντί να δίνεις λεφτά σε αμφίβολης ποιότητας controllers και να το κάνεις και κώλο, δεν δίνεις τη δικιά σου ένα 30αρι να τσοντάρεις και κάτι και να πάρεις μια z77 μητρική; Τι θα συνδέσεις σε usb3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Μάρτιος 3, 2015 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2015 (edited) Ναι αλλα το θέμα μου δεν ειναι να έχω πολλές usb3.0, αλλα να αξιοποιήσω τις ήδη υπάρχουσες μπροστινές. Οι φθηνότεροι PCI controllers όπως της sharkoon η αυτός απο το e-bay θα μου επιτρέψουν να συνδέσω πάνω τους τις μπροστινές usb 3.0? νομιζω ότι δεν έχουν το 20απινο header που ειναι απαραίτητο, αλλα μπορεί να κάνω και λάθος.Αν δεις τις φωτογραφιες σε αυτό που σου εδωσα θα δεις ότι εχει.Και γι'αυτο στο εδωσα εξαλλου Παρε και με τροφοδοσια από SATAhttp://www.ebay.co.uk/itm/ZH-2-Port-19Pin-USB-3-0-PCI-E-Express-Card-HUB-Controller-Adapter-Card-Internal-/111607320788?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item19fc5090d4Αντί να δίνεις λεφτά σε αμφίβολης ποιότητας controllers και να το κάνεις και κώλο, δεν δίνεις τη δικιά σου ένα 30αρι να τσοντάρεις και κάτι και να πάρεις μια z77 μητρική; Τι θα συνδέσεις σε usb3?Επειδή είναι φτηνα δεν είναι και για πεταμα. Και για laptop εχω παρει και είναι γαμάτα Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 3, 2015 από slalom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMorsX Μάρτιος 3, 2015 Author #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2015 (edited) Ναι δεν εχω ακομη την εμπειρια για να ειμαι σιγουρος για το τι βλεπω. Απο οτι καταλαβα ειναι το μαυρο με την εγκοπη στη μεση. Εχω ξαναπαραγγειλει απο e-bay, αλλα θα προτιμουσα κατι απο Eλλαδα, αν ειναι δυνατον και δεν ξεφευγει πολυ στην τιμη. Μηπως εχεις καποιο στο νου σου? Αν ομως παρω απο e-bay, ποιο απο τα δυο που μου εστειλες προτείνεις? Την δευτερη να υποθεσω? Trexx δεν ειναι λιγα τα χρηματα που ζηταει μια νεα μητρικη, ειδικα απο τη στιγμη που το μονο που με προβληματιζει ειναι οι usb 3.0 θυρες. Δεν εχω κατι συγεκκεριμενο να συνδεω, κανενα φλασακι φανταζομαι για λογους ψυχαγωγικους ή εργασιας. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 3, 2015 από XMorsX Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Μάρτιος 4, 2015 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2015 Θα επαιρνα το δευτερο γιατι τα molex τα εχω καταργησει καθως είναι αφαιρουμενα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonfighter Μάρτιος 12, 2015 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2015 (edited) Προτείνω και γω να πάρεις τον 2o controller. Έχω βάλει παρόμοιο controller σε μητρική χωρίς usb 3 χωρίς κανένα πρόβλημα και έπιανε τις ταχύτητες του usb3.Ευχαριστώ για το link. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 12, 2015 από dragonfighter 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMorsX Απρίλιος 16, 2015 Author #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2015 Μολις παρελαβα τον 2ο controller. Δεν τον εχω βαλει ακομη. Να πω πως η συσκευασια ηταν σκισμενη και ανοιγμενη, συγεκριμενα ηταν σκισμενος ο ταχυδρομικος φακελος και η ανοιγμενη η συσκευασια του προιοντος. Ο ειδικoς φακελος απο ζελατινα που περιεχει τον controller δεν ειναι πειραγμενος ομως, οποτε ο controller ειναι αθικτος. Επίσης δε φαινεται να λειπει κατι, αφου περιεχει το mini CD με τους drivers. Τι μπορει να σημαινει αυτο? Ελεγχο στα τελωνεια ή καποιος "περιεργος"? Ο φακελος πανω ελεγε δωρο αξιας 3 USD, αλλα και η κανονικη αξια του περιεχομενου πανω απο 10 ευρω δεν ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Απρίλιος 16, 2015 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2015 Δεν εχω παραλαβει ποτε σκισμενο φακελο, ρωτα στο ταχυδρομειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMorsX Απρίλιος 16, 2015 Author #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2015 Δεν εχω παραλαβει ποτε σκισμενο φακελο, ρωτα στο ταχυδρομειο Στο mail που μου εστειλαν κατα την αποστολη λεει: Delivery service : Standard Int'l Postage Να επικοινωνησω με αυτους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMorsX Απρίλιος 18, 2015 Author #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2015 Απο οτι καταλαβα θα χρειαστω και ενα 15 pin SATA Power connector, ετσι? Σαν και αυτο: http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200011905 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts