fetix Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2, 2015 (edited) καλησπέρα. Διαβαζα ενα αντιστοιχο θεμα του billpepas αλλα δεν βοηθησε και πολυμιας και ειναι με intel. εχω εναν AMD 860K στα 4.0GHz stable. Μόλις πάω να ανέβω πάνω από τα 4 αρχιζει σε prime το throttle. Ριχνει multiplayer. Αλλά το θέμα ειναι οτι δεν εχω προβλημα θερμοκρασιων. Μάλιστα έχω παραγγειλει την Enermax ETS-T40 Black Twister η οποία έρχεται αύριο για ακόμη καλύτερη ψύξη του cpu. Η μητρικη ειναι http://www.e-shop.gr/asrock-fm2a88x-btc-retail-p-PER.528721 μαλλον προβλημα θερμοξκρασιων στα vrm το κοβω. Θα ήθελα να μου πειτε αν γινεται να αγορασω αλλα vrm μεγαλυτερα η με ανεμιστηρα. στο bios ολα τα σχετικα περι throttle και overheat protection ειναι disabled. btw η μητρικη ειναι καινουργια και το budget περιορισμενο για αυτο αγορασα αυτη. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 2, 2015 από fetix Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristaras12 Μάρτιος 3, 2015 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2015 Τα VRM δεν είναι αφαιρούμενα σε καμία μητρική.Δοκίμασε να βάλεις εναν μικρό ανεμιστήρα να χτυπάει πάνω τους αέρα και δες αν ρίχνει τον πολλαπλασιαστή πάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts