Jump to content

Pc για φίλο

AsuS

Recommended Posts

Γεια σας και παλι φίλος θελει GAMING pc και το τονίζω το GAMING ....δίνει μεχρι 600 ευρω , 3 πράγματα cpu,mobo,ram ...Ειπα θα του προτείνω τον ι7 4790κ οπως εγω θα παρω αλλα μετα σκέφτηκα γιατι οχι ι5 4690κ για να μπορει να παρει και κατι αλλο με τα -100 ευρω...Επισης μου ειπε οτι η σύνθεση που θα κανει θα κρατήσει 6-7 χρονια οποτε Future proof...Ο ιδιος μου ειπε οτι το θελει future proof οπωσδήποτε γιατι 6-7 χρονια θα κρατήσει  οπως ανεφερα και πανω..και μετα λεω αφου θελει future ας πάει σε 4790κ αλλα αληθεια κόλλησα να αποφασίσω...

να πω πως εχει ενα κουτακι ενταξει απλο οχι και κατι τρελο και ενα wd 500gb σχεδον καινούργιο...απο καρτα γραφικων εχει μια γτχ 750 την ειχε τσιμπήσει τσαμπα...αλλα θα αλλάξει στο μελλον...για χελπ λιγο

Έγινε επεξεργασία από AsuS

6-7 χρόνια δεν κρατάει τίποτα για gaming. 2-3 κάρτες γραφικών θα τις αλλάξει αν έχει απαιτήσεις. Με την gtx 750 σοβαρό gaming, δεν... oπότε ανάφερε τι οθόνη έχει και πόσα σκοπεύει να δώσει για κάρτα. Το κουτί είσαι σίγουρος ότι θα χωράει μεγάλες κάρτες; To τροφοδοτικό του ποιό ακριβώς είναι;

Έγινε επεξεργασία από Trexx
  • Like 1

Λοιπόν επειδή με το καλό δεν το πιάνεις το παίρνω με το άγριο.

Σου έχω ξαναπει να βάζεις κατατοπιστικούς τίτλους για τα μέλη αλλά και για τη μελοντική αναζήτηση που μπορεί να κάνει κάποιος χρήστης.

Μετά λοιπόν απο τίτλους

Βοηθειαααα εχω μπερδευτεί!

Αποφάσισαα!

Ποιος απο τους δυο ειναι καλυτερος;;;;

και pc για φίλο... Στο κλειδώνω και άρχισε να το ξαναφτιάχνεις σωστά αυτή τη φορά.

• Like 3

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.