iTechBlogGr Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2015 καλησπέρα σε όλους τους φίλους της τεχνολογίας έχω το παραπάνω τηλέφωνο είναι καινούργιο έχει 22 μήνες ακόμα εγγύηση αγορασμένο από vnp παρακάτω δεν λέω για να μην γίνει διαφήμισει λοιπόν το κινητό είναι από Αυστρία και δεν έχω λάβει ακόμα αναβάθμιση θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω να μου πει. Επίσης αν κάποιος μπορεί να μου πει κάποιον τρόπο root χωρίς να γίνει knox δοκίμασα έναν τρόπο αλλά δεν είναι συμβατός με την συσκευή μου για κάποιον λόγο ενώ σε tutorial λέει ότι γίνεται. Περιμένω είτε προσωπικά μηνύματα είτε εδώ γράψτε ελεύθερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Μάρτιος 2, 2015 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2015 (edited) Proton να φανταστώ εννοείς αναβάθμιση σε lollipop. τώρα update μπορείς να κανεις και χειροκίνητα αρκεί να είναι για το ίδιο μοντέλο με το δικό σου (δες εδώ http://www.sammobile.com/ για την rom) όσο δεν έχεις κάνει ακόμα αναβάθμιση σε lollipop, μπορείς να δοκιμάσεις το towellroot αλλα μετά δεν the πρέπει να κανεις αναβάθμιση οτα, όπως επίσης άμα αποφασίσεις να κανεις αναβάθμιση μέσο odin θα πρέπει πρώτα να το κανεις unroot. στην lollipop έκδοση, δυστυχώς root χωρίς knox trip δεν υπάρχει και μάλλον δεν θα υπάρξει Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 2, 2015 από dunkel_Stern Link to comment Share on other sites More sharing options...
iTechBlogGr Απρίλιος 10, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2015 το προβλημα επιλύθηκε με αναβάθμιση από το service επίσης αναβάθμιση πήρα νόμιμα και κανονικά από την samsung πριν λίγες μέρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts