Jump to content

Ελεος πια........

vagtsil

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

...........γιατι εμεις οι Ελληνες πρεπει να ειμαστε ο πιο μορφωμενος και ενημερωμενος λαος του κοσμου.Και εξηγω... Εχουμε τις περισσοτερες πολιτικες και αθλητικες εφημεριδες :blink: ,εχουμε τα περισσοτερα περιοδικα αυτοκινητου (ειμαστε και λαος με οδηγικη συμπεριφορα και ικανοτητες :zzz: ) και τελος αποκτησαμε και τα περισσοτερα περιοδικα πληροφορικης (γιατι ως γνωστον γιναμε και οι γκουρου αυτου του αθληματος απο :alien: που ειμαστε μεχρι τωρα).Για να μην παρεξηγηθω υπαρχουν και οι εξαιρεσεις (ευτυχως)... Η αφορμη που τα γραφω ολα αυτα ειναι η ελευση τoυ PC WORLD και του ACTIVE (αργοτερα).Πηρα το πρωτο και ομολογω οτι ειναι αρκετα ποιοτικο και πλουσιο σε θεματα αλλα λιγο "βαρυ" για καποιους απειρους ακομη, οπως επισης κι οτι εχει και πολλα συνοδευτικα.Το active θα αφορα τους παραπανω αρχαριους και νομιζω θα ειναι πιο αναλυτικο και ευκολοδιαβαστο και οχι τοσο αποσπασματικο οπως ισως το pcworld ή ακομη και το ram.(το pc magazine εξαιρειται λογω του μεταβατικου σταδιου στο οποιο βρισκεται αν και το θεωρουσα ισως το καλυτερο μεχρι τωρα επειδη δεν παιρνω τα ξενογλωσσα).Δεν ξερω τη γνωμη τη δικη σας απ'ολα αυτα παντως καλο ειναι να υπαρχει αυτη η ποικιλια και η ενημερωση,αλλα απ'την αλλη εμενα μου φευγουν καθε μηνα ~30Ε για ολα αυτα και να δουμε που θα φτασουμε.....:(:(:mad: sorry και για το μεγεθος του μηνυματος !!

Μετα κ την ελευση της DSL,δεν εχω κανενα μα κανενα λογο να περνω περιοδικακια....

Everything is one click away ;)

Εγω με το που έβαλα Internet (isdn 64) σταμάτησα να αγοράζω περιοδικά!

Εξάλου κανένας δεν σε υποχρεώνει να τα αγοράσεις όλα!

Αρχική απάντηση από Samael

Μετα κ την ελευση της DSL,δεν εχω κανενα μα κανενα λογο να περνω περιοδικακια....

Everything is one click away ;)

εχμ... υπαρχη ενας:rolleyes: :whistling το bathroom:whistling εκτος αν παιζει κανενα laptop

με μπλεδοντι:happy: :flower:

Αρχική απάντηση από FrOsT

Εγω με το που έβαλα Internet (isdn 64) σταμάτησα να αγοράζω περιοδικά!

Εξάλου κανένας δεν σε υποχρεώνει να τα αγοράσεις όλα!

Κι εγω τετοια εχω αλλα προτιμω τα 30 απο τα 130....;)

Αρχική απάντηση από vagtsil

Κι εγω τετοια εχω αλλα προτιμω τα 30 απο τα 130....;)

LOL το internet δεν το έχεις μόνο για να μην πέρνεις περιοδικά!:flower:

Αρχική απάντηση από zyx

εχμ... υπαρχη ενας:rolleyes: :whistling το bathroom:whistling εκτος αν παιζει κανενα laptop

με μπλεδοντι:happy: :flower:

LOL!!

Οχι εκει παιζει Nokia 7610 με Puzzle Bubble :hehe:

Αρχική απάντηση από FrOsT

LOL το internet δεν το έχεις μόνο για να μην πέρνεις περιοδικά!:flower:

Eγω παντως ειτε απο το ενα ειτε απο το αλλο θα καταληξω ετσι >> :toomuchne

Αρχική απάντηση από vagtsil

Eγω παντως ειτε απο το ενα ειτε απο το αλλο θα καταληξω ετσι >> :toomuchne

:hehe:

βασικά τα περιοδικά λένε για να μαθαίνεις πράγματα που δεν ξέρεις,

και δυστυχώς τα περισσότερα έχουν συνεχείς οδηγούς για αρχάριους.

είναι πάρα πολύ καλά μέχρι ένα σημείο, αλλά μετα δεν προσφέρουν και πολλά.

το ram που και που έχει κάτι αφιερώματα καλού επιπέδου, αλλά είναι πολύ σπαστική

η σακούλα με τα cd και δεν το παίρνω μέχρι να ξαναβάλει dvd.

το ram που και που έχει κάτι αφιερώματα καλού επιπέδου

Ναι, όπως το πρόσφατο αφιέρωμα για το ADSL που τα περισσότερα θέματα ήταν copy-paste από το www.adslgr.com (χωρίς βέβαια να αναφέρεται ως πηγή)... :whistle2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.