Jump to content

A7V880 και περιεργες θερμοκρασιες

konilio

Recommended Posts

Μολις εβαλα τον XP 3200+ στην asus a7v880 και μου δειχνει σε idle 54-56 βαθμους ενω σε load πανω απο 60! Τον επεξεργαστη τον ψυχω με χειροποιητη υδροψυξη και το block της zalman. Το περιεργο ειναι οτι πιανω την ψυκτρα και ειναι χλιαρη, ενω το νερο ειναι σχεδον κρυο. Η ψυκτρα εχει κατσει σιγουρα καλα πανω στον επεξεργαστη και εχω και arctic silver 5. Υπαρχει πιθανοτητα να εχει προβλημα ο σενσορας της μητρικης?

Τελικα βρηκα τι εφταιγε. Οι αθεοφοβοι του καταστηματος ειχαν βαλει ενα αυτοκολλητο με κατι πληροφοριες πισω ακριβως απο τον πυρήνα και μου δεσμευε ολη τη θερμοτητα! Μολις το εβγαλα επεσα στους 41 βαθμους συμφωνα με το panel και 51 συμφωνα με τη μητρικη.

εκει ειναι οι κανονικες θερμοκρασιες που δειχνει το speedfan επανω στην 880.την εχω καμια βδομαδα κλοκαρισμενη μονιμα στα 11χ200 dual 1gb με default ταση και βγαζει 24ωρες prime large in place error free me max temp 42.....ψυξη αερας με thermaltake volcano 11

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.