houla Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2015 Γεια σας παιδια,Χθες κολησε το pc και αναγκαστηκα να κανω restart απο το κουμπακιΚαι απο εκεινη την στιγμη το pc δεν αναγνωριζει τους 2 σκληρους sata,Τοποθετησα εναν ide σκληρο και περασα τα windows ωστε να ανοιξει ο υπολογιστης μπας και βγαλω ακρη αλλα τιποτα, τους δυο σκληρους δεν τους βλεπει πουθενα ουτε στο bios.Εχω Κουμπωςει τους σκληρους στις αλλες υποδοχες της μητρικης, εχω βγαλει την μπαταρια για ωρες, εχω βγαλει και βαλει ram αλλα τιποτα, δεν βλεπω ουτε μυριζω κατι καμμένο και γενικα εχω δοκιμασει διαφορα που εχω διαβασει στο διαδικτυο.Δεν μπορω να καταλαβω αν πεθαναν οι σκληροι η εχει προβλημα η μητρικη,Το συστημα ειναι παλιο, η μητρικη ειναι μια MSI K8N diamond με AMD 64 x2 στα 2200Αν εχει καποιος καμιά ιδεα για το τι μπορει να φταιει η αν μπορω να δοκιμασω κατι αλλο για να βρω τι φταιειΘα του ημουν ευγνωμων.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksexasmenos Μάρτιος 1, 2015 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2015 Αν δεν βλέπεις τους σκληρούς ούτε στο bios είναι ανησυχητικό.Δοκίμασε με άλλο καλώδιο και sata και power να δεις αν τους αναγνωρίζει.Μπορεί να πέθανε ο sata controller. Βάλε τους δίσκους σε άλλον υπολογιστή να δεις αν αναγνωρίζονται. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
houla Μάρτιος 1, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2015 Ευχαριστώ θα τα δοκιμασω αν και τσεκαρα τα ρευματα με πολυμετρο και ειναι οκ,Ελπιζω και εγω να παιζει κατι με την μητρική, το προτιμώ απο το να χασω τους σκληρους.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
houla Μάρτιος 1, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2015 Τελικα οι δισκοι ειναι ενταξει!Τα εχει παιξει ο sata controler της μητρικης τελικα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts