Jump to content

ψύκτρα για 6800??

Τζώρτζης

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Τζώρτζης

εμένα το μέγιστο που έχει δείξει είναι 55!απλά αναρωτιέμαι αν θα βοηθήσει να πιάσω μεγαλύτερες συχνότητες χωρίς artifacts?

μεχρι 414Χ1.12 την εχω παει αλλα τα benchmark κατεβαινουνε.

410Χ1.10 ειναι το καλυτερο και η θερμοκρασια max 63.

Αρχική απάντηση από FrOsT

Στο βρήκα να μην κουράζεσε!!!

Δες το λινκ που δήνει ο RootX, να πάρεις καμία ιδέα.

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=2699

Ο τύπος στο link πάντος είναι... άπαιχτος!!!

ευχαριστώ!!!!πολύ μπέρδεμα όμως...ποιος θα τα κάνει αυτά??και πως θα κρατηθεί αυτό το τέρας πάνω στη μητρική μου που δεν έχει ασφάλεια για την gpu?

Αρχική απάντηση από chill-out

μεχρι 414Χ1.12 την εχω παει αλλα τα benchmark κατεβαινουνε.

410Χ1.10 ειναι το καλυτερο και η θερμοκρασια max 63.

έχεις την gt όμως!!

Αρχική απάντηση από Τζώρτζης

ευχαριστώ!!!!πολύ μπέρδεμα όμως...ποιος θα τα κάνει αυτά??και πως θα κρατηθεί αυτό το τέρας πάνω στη μητρική μου που δεν έχει ασφάλεια για την gpu?

Κανένας δεν είπε ότι είναι εύκολο!!!

Βασικά σκέφτομε να βάλω ψύκρα από AXP στην 5700U που έχω όχι ότι περημένω κάτι αλλά για την φάση της όλης υπόθεσης!!!

Αλλά από 2005 και αν έχω χρόνο(πλησιάζει εξεταστηκή!)....

Αρχική απάντηση από Τακας

εγω παντος αυριο θα την παραλαβω την Arctic Cooling NV Silencer 5 να δουμε τι λεει και θα σασ πω.εγω εχω την 6800Ultra 54 idle Και 80 Fuul Load Αυριο θα ξερω και θα σασ πω εντυπωσεις

80 full load? Πολυ δεν ειναι ?

Σίγουρα το Artic Cooling είναι πολύ καλό γιατί παρέχει καλή και σχετικά αθόρυβη ψύξη. Πρόσφατα είδα και αυτό για όποιον ενδιαφέρεται, πρέπει να είναι καλό! Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.