Jump to content

ψύκτρα για 6800??

Τζώρτζης

Recommended Posts

Κατ'αρχήν βάλε ψηχτράκια για τις μνήμες!

Για τον πυρήνα:

Το καλήτερο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις μια ψύχτρα από CPU(με μόντα)!!!

Το άλλο είναι να πάρεις κάτι έτοιμο, από έτοιμο σου προτήνω αυτό:

Arctic Cooling NV Silencer 5

post-1666-1416071446,8029_thumb.jpg

πήρα ψυκτράκια αλουμινίου(δε βρήκα πουθενά χαλκού) ...

όσο για το Arctic Cooling NV Silencer 5 το είδα σήμερα από κοντά και μάλλον θα το χτυπήσω απο αρχές του χρόνου μαζί με μια καλή ψύκτρα για cpu.ληροφοριακά 30.8 έχει με φ.π.α cosmodata/checkmate

ίσως χαζή ερώτηση αλλα΄θέλω να διευκρινίσω κάτι.

με το να αλλάξω τη ψύκτρα που φοράει η κάρτα μου τη γνήσια με την Arctic Cooling NV Silencer 5 τι θα κερδίσω?μεγαλύτερες συχνότητες πυρήνα και μνημών χωρίς artifacts?

Αρχική απάντηση από Τζώρτζης

να πάει 100 axaxaaxxax

Ανέβασε το cpu και θα τα βρείς τα 100 χε χε χε...

Δεν πορώ να σου εγγυηθώ τήποτα όσο αφορά το που θα πάς με το Arctic Cooling NV Silencer 5 αλλά σύγουρα είναι καλήτερο από την μαμα ψήκτρα...

Οσο για την NV-5 κατεβασε την θερμοκρασια 20 βαθμους οσο και να φαινεται πολυ.

Εχω μια Albatron 6800GT ...οταν την πηρα εφτανε max 85 μετα που εβαλα την ψυκτρα δεν ανεβηκε ποτε πανω απο 64 ..........οτι και τις εκανα.

Idle δουλευει στους 47-50 με 410Χ1.10.

Νομιζω να σε ικανοποιησε η απαντηση.

Αρχική απάντηση από Τζώρτζης

αυτό που είπες για ψύκτρα από cpu?θα αλλάξω τη ψύκτρα του δικού μου επεξεργαστή να δοκιμάσω να βάλω cooler από prescott?????

Από prescott δεν ειμαι σύγουρος αν γήνετε!!! Κανε μια βόλτα στο net κάτι θα βρείς!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.