fitsou Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2015 ΧαίρετεΘέλω την βοήθεια της κοινότητας. Έχω ένα σπίτι μεζονέτα. Στον κάτω όροφο έχω pc και router (όχι καμία σοβαρή μάρκα, ότι δίνουν οι πάρωροι). Και θέλω να βάλω internet ενσύρματο και ασύρματο στον επάνω όροφο. Τι προβλήματα υπάρχουν. Οι καλωδιώσεις του σπιτιού είναι τελείως χαλασμένες και για να βάλω internet φώναξα τεχνικό να τραβήξει εξωτερική γραμμή από το κεντρικό κουτί στο ισόγειο της πολυκατοικίας στον κάτω όροφο. Οπότε το να βάλω ένα άλλο router στον πάνω όροφο για να κάνει αναμετάδοση δεν παίζει. Τι θα μπορούσα να κάνω λοιπόν; Ψάχνω φυσικά για μια οικονομική λύση..οι λύσεις τύπου range extender που συνδέονται σε πρίζα ρεύματος αξίζουν; Σας ευχαριστώ προκαταβολικάΝίκος Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Φεβρουάριος 28, 2015 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2015 Πες του να σου τραβήξει καλώδιο ethernet από το router στον πάνω όροφο και να συνδέσεις εκεί ένα φτηνό access point ή wireless router. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts