fits79 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2015 (edited) Γιατί ενώ έχω διαλέξει στα windows 8.1 τα ελληνικά σαν γλώσσα εγκατάστασης με το που τελειώσει την εγκατάσταση και στο πλαίσιο "Εγκατάσταση ενημερώσεων" νομίζω λέγεται μου βγάζει το παρακάτω πρόβλημαΕνώ αν διαλέξω τα αγγλικά περνάνε κανονικά όλη την εγκατάσταση χωρίς κάποιο πρόβλημα.Τι κουλά είναι αυτά ρε παιδιά και δεν μπορεί να λυθεί το πρόβλημα και να εγκαθιστούμε κατευθείαν τα ελληνικά windows 8.1 και όχι να πρέπει να εγκαταστήσουμε πρώτα τα αγγλικά και μετά να κατεβάζουμε την ελληνική γλώσσα & ui. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 27, 2015 από fits79 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Φεβρουάριος 27, 2015 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2015 Στο βγάζει αυτό επειδή πρέπει να κατεβάσει το ελληνικό language pack. Το ίδιο σύστημα υπάρχει και στα 7. Περισσότερες πληροφορίες εδώ http://windows.microsoft.com/en-us/windows/language-packs#lptabs=win8 Υποθέτω το κάνανε για χώρο. Αν ενσωματώνανε όλα τα language packs για όλες τις γλώσσες η εγκατάσταση θα ήταν αρκετά μεγαλύτερη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Μάρτιος 1, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2015 Μα δεν μπορει γιατι αυτα τα windows 8.1 που προσπαθω να εγκαταστησω εχει στην αρχη που επιλεγω γλωσσα ελληνικα αλλα και αγγλικα. Οποτε δεν ειναι κουλο να ισχυει αυτο που λες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Μάρτιος 3, 2015 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2015 Μήπως η επιλογή γλώσσας είναι για την διαδικασία εγκατάστασης και μόνο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Μάρτιος 7, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2015 (edited) Εννοειτε πως οχι. Αυτο το μυνημα λαθους το βγαζει λιγο πριν κανει την πρωτη επανεκινηση του συστηματος και αφου εχει τελειωσει με την εγκατασταση ολων των αρχειων που χρειαζεται. Ενω αν διαλεξω τα αγγλικα κανει κανονικα και την πρωτη επανεκινηση. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 7, 2015 από fits79 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts