Jump to content

Αγορά ψηφιακής μέχρι 250�

Recommended Posts

Έδω και πολύ καίρο σκεφτόμουνα την αγορά μια ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής :hmm:. Δυστήχως το ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι το πολύ 250 :TD:. (Είχα υπόψη μου το προηγούμενο θέμα που είχε δημιουργηθεί για το ίδιο λόγο αλλά μου φαινόταν μη ευγενικό να ρωτάω για τον εαυτό μου στο θέμα άλλου χρήστη) Επειδή κυριολεκτικά δεν έχω ιδέα από ψηφιακές ζητώ την βοήθεια σας. Δεν ξέρω πια να πάρω.

Εσείς τι μου συμβουλεύετε να πάρω?

Επίσης έχω υπόψη μου 2 ψηφιακές από reviews,διαφημιστηκά,κτλ.

1)Sony DSC-P73

2)Trust 782AV LCD Power Video

Η οποία δεν είναι ακριβώς μία ψηφιακή αλλά κάτι παρόμοιο.

Την έχω υπόψη μου μόνο για τον λόγο οτι είδα ένα Review της

εδώ στον Λάμπη και με έχει εντυπωσιάσει.

Όσοι δεν έχετε δει το Review ρίξτε μιά ματιά εδώ

• Replies 48
  • Created
  • Last Reply

Εγω προτεινω αυτην για αρχη LINKY και με τα ρεστα θα παρεις κι ενα memory stick....χεχε.

Επισης αν εχεις να δωσεις 17 παραπανω προτεινω Αυτην . Προσωπικα αυτην εχω και ειμαι ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ. Ειδικα στην τιμη που την δινει το play247. Μην ξεχνας οτι σαν μελος του φορουμ εχεις και 3% εκπτωση απο το εν λογω καταστημα.

και στο pixmania είναι -30 ευρώ η διαφορά. Όσο μια καρτούλα μνήμης δηλαδή. Αλλά ενώ το δέλεαρ είναι μεγάλο είναι το θέμα του rma που σε προβληματίζει. Από την άλλη οι μηχανές του pixmania απ'οσο διάβασα έχουν 1 χρόνο εγγύηση από τον κατασκευαστή και άλλον έναν από το κατάστημα. Δεν έχω ψωνίσει για να σου πώ προσωπικά εντυπώσεις. Ιδου η ρόδος ιδού και το μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ.

aspirin: Ρίξε μια ματιά στο pixmania. Έχει πάρα πολύ καλές τιμές. Δεν έχω ψωνίσει για να σου πώ εντυπώσεις αλλά θα το κάνω σύντομα.

Δεν έχεις άδικο αλλά από τι κατάλαβα οι αγορές γίνονται μόνο με παραγγελίες ή μήπως υπάρχει κανένα κατάστημα να την αγοράσω από εκεί?

Τζώρτζης: με 280 canon Α80 4mp απλά η καλύτερη στη κατηγορία της !

Καλή η Canon δεν λέω, αλλά η τιμή που μου λές είναι με ΦΠΑ?

Όσο για τα sites που μου είπες Samael είναι πάρα πολύ καλά.

Να ρωτήσω, αγορές που γίνονται μέσω : Pixmania & Play247

δεν γίνονται "hand to hand" ή μόνο ταχυδρομικώς?

Το ξέρω Τζώρτζη, αλλά φοβάμαι να την πάρω. Όσα Review έχω διαβάσει προβάλουν αρκετά μειονεκτήματα. Σε ευχαριστώ που έστω απαντάς. Αυτά που σκέφτομαι να πάρω είναι:

1)Canon A75

2)Canon A80

3)Nikon Coolpix 3200 ή 3700

Τώρα αυτό που θέλω να μάθω είναι πια είναι καλύτερη από τις Νικοn.

Όταν μάθω πια είναι καλύτερη θα επιλέξω επίσης μία από τις Canon.

Έτσι θα είμαι ανάμεσα σε 2 και θα έχω μιά πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Από προχθές κάνω έρευνα και προσπαθώ να ακούσω γνώμες όσων πιο

πολλών μπορώ. Πιστεύω πως μία ολοκληρωμένη έρευνα θα επιφέρει καλά

συμπεράσματα.

έχω την canon a70

η οποία είναι υποδιέστερη της a80

Eίμαι κατάευχαριστημένος τόσο για τη ποιότητα φωτογραφίας που δίνει όσο και από τον λόγο απόδοσης/κόστους (είτε αυτό είναι αγορά μνήμης -αγορά την ίδιας τη συσκευής- κατανάλωση μπαταρίας).

βέβαια η τελική απόφαση είναι δική σου!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.