Jump to content

Μια γρηγορη ερωτηση

giorikas

Recommended Posts

Υπαρχει περιπτωση να μην ξεκιναει το pc(ακανονιστα beep-beep) επειδη εχει πεσει η μπαταρια της μητρικης?

ειχα αποθηκευσει για κανα 1,5 μηνα την προηγουμενη μητρικη μου(ΜΣΙ με το 850,και ενω επαιζε μια χαρα) οταν την ξεθαβω για να την βαλω στo pc ενος θειου μου αρχισε τα κουλα.

Thanks!

θα με τρελανει αυτη η μητρικη. :rant: :wall:

Το τροφοδοτικο ειναι το ιδιο με αυτο που δουλευε προηγουμενως,ιδιες μνημες(RDRAM) ιδια VGA.....τι να πω? μια postαρει,μια οχι.....ριξτε καμμια ιδεα ρε παιδες..... :help:

δυστυχως ειναι αρκετα ηλικιωμενη....3 ετων....αφου παιρνει τους Willamette σε 423(!)....το ολο περιεργο της υποθεσης ειναι οτι πριν ενα μηνα δουλευε απροβληματισμα(24/7 seti) και την εβγαλα απο το pc μου σιγουρος οτι δουλευει....τι μπορει να επαθε σε ενα μηνα "καθισιου"???

Αρχική απάντηση από giorikas [Χθες, στις 23:28]

δυστυχως ειναι αρκετα ηλικιωμενη....3 ετων....αφου παιρνει τους Willamette σε 423(!)....το ολο περιεργο της υποθεσης ειναι οτι πριν ενα μηνα δουλευε απροβληματισμα(24/7 seti) και την εβγαλα απο το pc μου σιγουρος οτι δουλευει....τι μπορει να επαθε σε ενα μηνα "καθισιου"???

Γιωρικα...

....εκτος της πιθανοτητας να καλοεμαθε στο καθισιο και να γινε τεμπελα...

καθοτι ειναι καποιας ηλικιας αλλα ειναι και γενους θηλυκου....

μπορει απλα να χρειαζεται επειγοντως ενα καλο φυσημα-καθαρισμα...

πολλες φορες η σκονη καθεται στα πιο απιθανα σημεια και προκαλει ακομα και καταστροφες..

εγω παντως το συνηθιζω με το παλιο hardware να ριχνω πρωτα ενα καλο ξεσκονισμα σε ολα τα parts πριν την συναρμολογηση...

(ισως και για ψυχολογικους λογους...δεν ειμαι σιγουρος ακομα...)

διαφορετικα ξαναελεγχεις ολες τις συνδεσεις των καλωδιων για τυχον χαλαρωματα...

και εαν και παλι δεν δεις φως...βρες μια αντιστοιχη μεταχειρισμενη με 30 απο το κοντινοτερο Κ.Α.Π.Η....

ΓΚΟΥΝΤ ΛΑΚ...

η mobo δεν λεει να συμμορφωθει.... οποτε εχουμε τα ακολουθα σεναρια

1)Ψαχνουμε για μεταχειρισμενη και με λιγη...τυχη(και λιγα χρηματα) ολα θα πανε καλα.

2)Πουλαω τις RDRAM(δεν μπορει κατι θα πιασουν),και τον 1,7 και παω σε Sempron(η Celeron)

(το pc αλλωστε θα παει σε ενα θιο,μονο για internet αντε και κανα media player να τρεχει απο πισω!)

423??? Ποοοοοο τι μου θυμισες τωρα!!

Ενας φιλος μου ειχε καποτε ενα qdi 423 με rambus και του εκανε νερα η μομπο του και του εκλεινε συνεχεια! Προσπαθησα να του βρω καμια μεταχειρσμενη, αλλα τιποτα! πολυ χλωμο ο βλεπω να βρεις....

Καλη τυχη παντως!

Για σεμπρον κοιτα κατι σε 754!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.