giorikas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2004 Υπαρχει περιπτωση να μην ξεκιναει το pc(ακανονιστα beep-beep) επειδη εχει πεσει η μπαταρια της μητρικης?ειχα αποθηκευσει για κανα 1,5 μηνα την προηγουμενη μητρικη μου(ΜΣΙ με το 850,και ενω επαιζε μια χαρα) οταν την ξεθαβω για να την βαλω στo pc ενος θειου μου αρχισε τα κουλα.Thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gr_God Δεκέμβριος 19, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Απιθανο. Το χειροτερο που κανει ειναι να χασει τις ρυθμισεις και την ωρα. Ασε που αυτες κρατανε πολλους μηνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Δεκέμβριος 21, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Δες μηπως ειναι αδυναμο το τροφοδοτικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Δεκέμβριος 22, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 θα με τρελανει αυτη η μητρικη. :rant: Το τροφοδοτικο ειναι το ιδιο με αυτο που δουλευε προηγουμενως,ιδιες μνημες(RDRAM) ιδια VGA.....τι να πω? μια postαρει,μια οχι.....ριξτε καμμια ιδεα ρε παιδες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Δεκέμβριος 22, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 RMA ισως?????Εχει εγγυηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheus Δεκέμβριος 22, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 καποιο καλωδιο ειναι χαλαρό μηπως και δεν κανει παντα επαφη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Δεκέμβριος 22, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 δυστυχως ειναι αρκετα ηλικιωμενη....3 ετων....αφου παιρνει τους Willamette σε 423(!)....το ολο περιεργο της υποθεσης ειναι οτι πριν ενα μηνα δουλευε απροβληματισμα(24/7 seti) και την εβγαλα απο το pc μου σιγουρος οτι δουλευει....τι μπορει να επαθε σε ενα μηνα "καθισιου"??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Δεκέμβριος 22, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 Αρχική απάντηση από giorikas [Χθες, στις 23:28] δυστυχως ειναι αρκετα ηλικιωμενη....3 ετων....αφου παιρνει τους Willamette σε 423(!)....το ολο περιεργο της υποθεσης ειναι οτι πριν ενα μηνα δουλευε απροβληματισμα(24/7 seti) και την εβγαλα απο το pc μου σιγουρος οτι δουλευει....τι μπορει να επαθε σε ενα μηνα "καθισιου"??? Γιωρικα.......εκτος της πιθανοτητας να καλοεμαθε στο καθισιο και να γινε τεμπελα...καθοτι ειναι καποιας ηλικιας αλλα ειναι και γενους θηλυκου....μπορει απλα να χρειαζεται επειγοντως ενα καλο φυσημα-καθαρισμα...πολλες φορες η σκονη καθεται στα πιο απιθανα σημεια και προκαλει ακομα και καταστροφες..εγω παντως το συνηθιζω με το παλιο hardware να ριχνω πρωτα ενα καλο ξεσκονισμα σε ολα τα parts πριν την συναρμολογηση...(ισως και για ψυχολογικους λογους...δεν ειμαι σιγουρος ακομα...)διαφορετικα ξαναελεγχεις ολες τις συνδεσεις των καλωδιων για τυχον χαλαρωματα...και εαν και παλι δεν δεις φως...βρες μια αντιστοιχη μεταχειρισμενη με 30 απο το κοντινοτερο Κ.Α.Π.Η....ΓΚΟΥΝΤ ΛΑΚ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Δεκέμβριος 24, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 η mobo δεν λεει να συμμορφωθει.... οποτε εχουμε τα ακολουθα σεναρια1)Ψαχνουμε για μεταχειρισμενη και με λιγη...τυχη(και λιγα χρηματα) ολα θα πανε καλα.2)Πουλαω τις RDRAM(δεν μπορει κατι θα πιασουν),και τον 1,7 και παω σε Sempron(η Celeron)(το pc αλλωστε θα παει σε ενα θιο,μονο για internet αντε και κανα media player να τρεχει απο πισω!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Δεκέμβριος 24, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 423??? Ποοοοοο τι μου θυμισες τωρα!!Ενας φιλος μου ειχε καποτε ενα qdi 423 με rambus και του εκανε νερα η μομπο του και του εκλεινε συνεχεια! Προσπαθησα να του βρω καμια μεταχειρσμενη, αλλα τιποτα! πολυ χλωμο ο βλεπω να βρεις....Καλη τυχη παντως!Για σεμπρον κοιτα κατι σε 754! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Δεκέμβριος 25, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 μπα...δυσκολο για 754...μονο ο cpu κανει 110+ ενω πρεπει να διαθεσω MAX για mobo,cpu και DDR 150.Και το ονομα αυτου Celeron:D:tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.