blacK_iCe1416003182 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2004 Όταν πάω να ξεκινήσω το μεταλ οφ χονορ 2 μου βγάζει αυτό το μήνυμα τι είναι ξέρει κάνης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 19, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Ποιό μήνυμα; Εγώ δεν βλέπω τπτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 20, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Αρχική απάντηση από blacK_iCe Όταν πάω να ξεκινήσω το μεταλ οφ χονορ 2 μου βγάζει αυτό το μήνυμα τι είναι ξέρει κάνης Αν σου βγάζει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό το μύνημα, μήπως έχεις κλειστή την οθόνη σου? :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 20, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Αρχική απάντηση από blacK_iCe Όταν πάω να ξεκινήσω το μεταλ οφ χονορ 2 μου βγάζει αυτό το μήνυμα τι είναι ξέρει κάνης ναι, σημαίνει ότι και για να το διορθώσεις πρέπει να Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zul Δεκέμβριος 20, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 ΩΧ.....το ιδιο ακριβως μου εβγαζε και εμενα οταν βρεις λυση πες μου γιατι εχω τρελαθει :P :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.