Jump to content

powermac g5

nikonick

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλους

παρακαλώ θα ήθελα να μάθω ποσο  μπορεί να αγοραστεί ένας powermac g5 (2004) με dual επεξεργαστή στα 1.8 hgz χωρίς δίσκο

από τι ξέρω μπορεί να μπει δίσκος sata αλλα δεν ξέρω εάν μπορεί να μπει cdr/dvdr sata από αυτά που μπαίνουν στα pc

επίσης εάν ένας απλός προσαρμογέας dvi σε vga είναι  εντάξει για την lg 22 οθόνη μου

τον powermac τον θέλω για photoshop 6 και final cut pro 5

έχω βρει τα προγράμματα αυτά στο ebay παρα πολύ φτηνά 

ευχάριστο

LOL ?

Μάλλον νομίζει πως είμαστε ακόμα στο... 2000 ( ή πιο πίσω ήταν, γέρασα γαμώτο! ) που οι Mac με τους PowerPC ήταν πιο γρήγοροι στο PhotoShop από τους Pontium III και τους Athlon στα Windows versions.

Επι του θέματος, παρακαλώ!

@nikonick,

Εκτός κι αν βρείς σε κάποια αγγελία (χρυσή ευκαιρία, site αγγελιών ή στις αγγελίες forum) εδώ Ελλάδα, οι τιμές στο Ebay Γερμανίας παίζουν περι τα 200-250 χωρίς μεταφορικά.

Επειδή μιλάμε για βαρύ αντικείμενο δε, τα μεταφορικά θα έιναι τσιμπημενα, οπότε στο σύνολό της η αγορά από εξωτερικό δείχνει να είναι ένα μεγαλούτσικο ποσό, οπότε μπορεί

να σε σύμφερε να αγοράσεις κάτι νεότερο.

Aν υπάρχει σε αγγελία στην Ελλάδα κάπου και είσαι του vintage ( το κουτί του μου αρέσει και εμένα πολύ), τότε με 200+ πιστεύω θα είσαι καλυμμένος.

χαιρετώ όλους,

ο λόγος που θα αγόραζα ένα powermac g5 είναι απλά γιατί θέλω να δοκιμάσω και το περιβάλλον του mac 

το g5 μπορώ να τον πάρο 110 euros χωρίς δίσκο και τα προγράμματα μέσο ebay

δίσκο έχω,  μνήμη ddr sdram 400 έχω, dvdrw ide έχω οποτε  προγράμματα/mac os και g5 θα στοιχίσουνε λίγο πιο κάτω από 170 euros

Αυτό είναι σαν να παίρνεις Athlon XP 1500+ 512MB RAM S3 Trio κάρτα γραφικών για να δοκιμάσεις τα Windows 95.

Mac βάζεις κατά πάσα πιθανότητα και στο υπάρχον σύστημά σου και δίχως έξοδα.

• Like 2