gunsnrose123 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2015 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2015 καλησπέρα κάτι έχει αλλάξει στο chrome και ι γλωσσά είναι στα αγγλικά το έκανα ξανά setup άλλα τίποτα
daospi Φεβρουάριος 26, 2015 #2 Φεβρουάριος 26, 2015 καλησπέρα κάτι έχει αλλάξει στο chrome και ι γλωσσά είναι στα αγγλικά το έκανα ξανά setup άλλα τίποτα Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον chrome εδώ και μία εβδομάδα περίπου και μόνιμη λύση δεν έχω βρει -εκτός του format- . Προσωρινά αυτό που μπορείς να κάνεις είναι, Win + R --> regedit --> HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings --> ProxySettingsPerUser = από 0 σε 1 αλλά χάνεται μετά από restart.
rastaman Φεβρουάριος 26, 2015 #4 Φεβρουάριος 26, 2015 Kάνε login σε google account και ξαναδοκίμασε. Τουλάχιστον με ff αν κάνω login στο gmail μέχρι να σβήσω το cookie το google μου βγάζει αποτελέσματα μόνο στα Ελληνικά (και μου σπάει τα νεύρα )
gunsnrose123 Φεβρουάριος 26, 2015 Author #5 Φεβρουάριος 26, 2015 Kάνε login σε google account και ξαναδοκίμασε. Τουλάχιστον με ff αν κάνω login στο gmail μέχρι να σβήσω το cookie το google μου βγάζει αποτελέσματα μόνο στα Ελληνικά (και μου σπάει τα νεύρα ) είμαι συνδεδεμένος όταν το κάνει αυτό
Recommended Posts