Jump to content

Αγορα TFT Monitor Σε λιγες Μερες....Ποια Να Παρω??

Τακας

Recommended Posts

εγω θελω να κανω αναβαθμιση ολο το συστημα γενικα και κοιταω στο φορουμ να μαθενω για τις νεες τεχνολογιες.

οθονη πειρα πολλες γνωμες και την αγορασα. αυτη τη στιγμη συ γραφω απο μια LG L1915S 19" TFT την αγορασα απο το e-shop.gr αλλα σημερα εξαντληθηκε. την αγορασα 410 ευρο.

πριν ειχα μια σονι 17" τφτ.

κοιτα αν θελεις τη γνωμη μου για την λγ μπορω να πω το εκσισ "δεν ειναι σονι αλλα για τα λεφτα της καλη ειναι"

γενικα τισ τφτ εξαρταται για τι δουλεια τις αγοραζεις. για παιχνιδια η λγ δεν ειναι οτι καλυτερο γιατι δεν εχει καλα χρωματα. επεζα γουορκραφτ 3 στιν σονι και δεν εχει καμια σχεση με λγ.

αλλα εκει που θα ξενερωσεις τελιοσ με την λγ ειναι αν πασ να δεισ καμια ταινια. οτι ρυθμιση και να κανεισ θα βλεπεισ τον σβατζενεγκερ σαν καρτοον. καμια φυσικοτητα στα χρωματα. αλλα ειπαμε με 400 ευρο αυτο το καιρο τετοιο πραμα περνεις

εχει λενε 12μσ αποκριση το γραφει και το πλαισιο τις για να το βλεπεισ σινεχεια μπασ και το πιστεπσεις αλλα αυτι ι αποκρισι δεν ειναι για το ασπρο σε μαυρο.

πρεπει να ειναι αποκριση απο καφε σκουρο σε μαυρο. αφου οταν κουναω το μαουσ αφηνει ιχνος πισο του και στι σονι δεν αφινε τιποτα(οχι πολυ μεγαλο ιχνοσ αλλα φενεται πιο πολυ)

Αρχική απάντηση από Τακας

Παιδια τι λετε για αυτο το μοντελο λεω τελικα μαλον αν υπαρχει

LG 2010B 20.1" 16ms

υπάρχει και δεν είναι και πολύ ακριβή (~ 750-800+φπα)

Edit: Δεν είχα δει την 2η σελίδα του thread

Καλορίζικη!

Παιδια την πειρα.................

Τι να πω οτι και να πω λιγα θα ειναι

Πρωτον ειναι ενα τερας εμενα εστι μου φενετε..τωρα απο χρωματα τι να πει κανεις τεραστια διαφορα απο την αλη που ειχα CRT 19''

Τα παιχνιδια ειναι πολυ καλα δεν βλεπω μεγαλες διαφορες με τα 16ms.....που εχει η οθονη

Θα βαλω foto Αυριο μαλον..

Το μονο που με ξενερωσε λιγο ειναι οτι μαλον εχει ενα καμενο Pixel...Aλλα λογικα αμα παρω στην κεντρικη αντηπρωσοπεια να μου την αλαξει..

1000Ευρο εσκασα δε λεει να την αφησω εστι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.