Τακας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2004 Για σε ολους τους γνωστους και αγνωστους φιλους του Forum....Λοιπον λεω να παρω μια TFT 19" σε λιγες μερες και στην κυριολεξια εχω μπερδευτει......Το κοστος δεν θελω να περναει τα 500 με 600 Ευρο....Λεω να καταληξω σε LG συνφωνα και με της γνωμες καποιον φιλων...Επισης εχω ακουσει και για τον Χρόνος απόκρισης που λενε πολοι και φοβαμε μην φενετε ασχημα που οι 19" εχουν 25ms.........Αν εχει κανεις 19" TFT Με 25ms.... Ας μου πει την γνωμη του....Περημενω της απαντησεις και της γνωμες σας...Ευχαρηστω...Καλες γιορτες σε ολους..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 19, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Δε νομίζω οτι μπορείς να πάρεις κάποια πραγματικά καλλή μέχρι 600... Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά εδώ εγώ θέλω να πάρω 17άρα και οι τιμές στις καλλές είναι κάπως τσιμπιμένες. Ειδικά στις EIZO που κοιτάω. Οι LG πάντως είναι καλλές οθόνες. Ο χρόνος απόκρισης δεν είναι απαραίτητο οτι θα τον καταλαβαίνεις. Για τι χρήση τη θες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Δεκέμβριος 19, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Για Παιχνιδια περισοτερο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 19, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 κοίτα, ανάλογα τη χρήση.εγώ που παίζω που και που παιχνίδια, προτίμησα 1915s, 12ms tn+filmη 1920p, 25ms sips, άλλη τιμή, μπορεί να έχει ghosting, δεν ξέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Δεκέμβριος 19, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Ελεγα για την LG Μοντέλο : L1910P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Δεκέμβριος 19, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Λετε να ειναι πολυ φανερω και ενοχλητικο στα παιχνιδια τα 25ms....????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 19, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Σε άλλες οθόνες φαίνεται αλλά και σε άλλες όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Δεκέμβριος 19, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Αρχική απάντηση από Τακας Για σε ολους τους γνωστους και αγνωστους φιλους του Forum.... Λοιπον λεω να παρω μια TFT 19" σε λιγες μερες και στην κυριολεξια εχω μπερδευτει...... Το κοστος δεν θελω να περναει τα 500 με 600 Ευρο.... Λεω να καταληξω σε LG συνφωνα και με της γνωμες καποιον φιλων... Επισης εχω ακουσει και για τον Χρόνος απόκρισης που λενε πολοι και φοβαμε μην φενετε ασχημα που οι 19" εχουν 25ms......... Αν εχει κανεις 19" TFT Με 25ms.... Ας μου πει την γνωμη του.... Περημενω της απαντησεις και της γνωμες σας... Ευχαρηστω... Καλες γιορτες σε ολους..... Aν την θες για παιχνιδια σου προτεινω μια 19αρα ΤΝ 8ms. Σε αυτην την κατηγορια υπαρχει η Hyundai L90D+, η οποια θα ερθει πρωτη αρχες Γεναρη, πηρα τηλεφωνο την Informatics, εχει dvi+cable k pivot και καλη εγγυηση 3 καμενα pixels. Mετα ειναι η Samsung SyncMaster 913N που μας εχει συνηθισει σε πολυ ποϊοτηκες οθονες αλλα ειναι αναλογικη και η BenQ FP937s+ με dvi. Ολες εχουνε πολυ καλη τιμη γυρω στα 500euro. Eγω εχω καταληξει στην Hyundai και αν περιμενεις 2-3 εβδομαδες θα σου πω και εντυπωσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Δεκέμβριος 19, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Αρκετα καλη περιπτωση την βλεπω και σε τη τιμη αναμενετε η Hyundai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Δεκέμβριος 19, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Τιμες απο Γερμανια. Hyundai ImageQuest L90D+ , BenQ FP937s+ , Samsung SyncMaster 913N Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Δεκέμβριος 19, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Μου φενετε καλητερη η Huyndai....Ποτε θα την εχουν εδω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Δεκέμβριος 19, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Αρχες Γεναρη μου ειπαν , αν θες να την δεις λιγο καλυτερα κ εντυπωσεις κανε μια βολτα απο εδω και εδω .(http://babelfish.altavista.com/) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Δεκέμβριος 19, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Απο πιοτητα χρωματα τι λεει??Μηπως χερεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Δεκέμβριος 19, 2004 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Πρεπει να παρατηρησεις το delta tracking. To 0 εως 100 ειναι τα χρωματα απο το μαυρο εως το ασπρο. Ενω το γραφημα ειναι το δελτα(η διαφορα) μεταξυ ενος ζητουμενου χρωματος και του παραγωμενου χρωματος απο την εκαστωτε οθονη. Aυτος ο υπολογισμος γινεται με την βοηθεια ενος οργανου του χρωματομετρου. Αν το δελτα ειναι μικροτερο του 1 τοτε σημαινει οτι εχουμε ενα τελειο αποτελεσμα, πχ το μαυρο ειναι μαυρο το μπλε μπλε κτλ. Αν ειναι εως 2 τοτε σημαινει οτι ειναι πολυ καλο ενω πανω απο 3 το χρωμα διαφερει αρκετα. Αν δουμε το παραδειγμα της hyundai l90d+ για παραδειγμα βλεπουμε οτι το 99% του γραφηματος ειναι κατω απο 2 οποτε εχουμε ενα τελειο αποτελεσμα, δηλαδη εχουμε πιστοτητα και ποιοτητα χρωματων. Παρατηρησε και τα υπολοιπα γραφηματα απο τις υπολοιπες οθονες να καταλαβεις καλυτερα τις διαφορες. Α και κατι αλλο δεν παιζει ρολο μονο τι ειδους panel φοραει καθε οθονη ας πουμε TN 12ms αλλα και ο κατασκευαστης πχ LG-Philips, AU, Samsung. Eδω εχουμε εναν Samsung TN 8ms panel πχ με την περιπτωση της hyundai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Δεκέμβριος 19, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Φενετε καλη παντως......Το θεμα ειναι ποτε θα ερθει???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Δεκέμβριος 20, 2004 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Παντως πριν την αγορασεις καλο ειναι να τη τσεκαρεις απο κοντα.Καλα τα reviews και οι photos αλλα αλλο ειναι να τη τεσταρεις μονος σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 20, 2004 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 βεβαια το τεστ είναι αρκετά υποκειμενικό γιατί δύσκολα θα τη δεις υπο κατάλληλες συνθήκες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 20, 2004 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Τουλάχιστον εγώ προτείνω, αν γίνεται, να δείς τη συγκεκριμένη που θα παρεις, ωστε αν έχει κάποιο καμένο ή κολλημένο Pixel να πάρεις κατ'ευθείαν κάποια άλλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τακας Δεκέμβριος 20, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Παιδια τι λετε για αυτο το μοντελο λεω τελικα μαλον αν υπαρχειLG 2010B 20.1" 16ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Δεκέμβριος 20, 2004 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 ...καλη ειναι αλλα δεν νομιζω να ερχεται εδω....βασικα παρε την LG 1915s 12ms.....που ειναι γυρω στα 470 τελικη(αλλα δεν εχει DVI)....και καθαριζεις....δοκιμασμενη λυση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.