Andrewk Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2015 (edited) Τον τελευταιο καιρο αντιμετωπίζω ενα προβλημα με το mtorrent,οταν κατεβαζω αρκετα torrent (10++)σταματαει να αποκρίνεται και αναγκαζομαι να το κλείσω απο διαχειρηση εργασιων,εχει κανένας αλλος τετοιο θέμα??Εχω win 8.1 pro,Εχουμε καποια εναλλακτική?? Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 26, 2015 από Andrewk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Worldwide Φεβρουάριος 26, 2015 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2015 Τον τελευταιο καιρο αντιμετωπίζω ενα προβλημα με το mtorrent,οταν κατεβαζω αρκετα torrent (10++)σταματαει να αποκρίνεται και αναγκαζομαι να το κλείσω απο διαχειρηση εργασιων,εχει κανένας αλλος τετοιο θέμα??Εχω win 8.1 pro,Εχουμε καποια εναλλακτική??Δοκιμασε με το Azureus Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Φεβρουάριος 26, 2015 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2015 Αυτό συνέβαινε σε μένα όταν είχα λίγη ram και έβαζα για seed πολλά torrent ταυτόχρονα. Η λύση που είχα δώσει τότε ήταν να βάλω περιορισμό στο μέγιστο αριθμό torrent που κατεβάζω και κάνω seed. Το άλλο που πρέπει να δεις είναι πια έκδοση έχεις και αν είναι stable εκδοση. Αν χρησιμοποιείς κάποια παλιά ή κάποια beta κάνε update στην πιο καινούρια και ξαναδοκίμασε, δλδ απλά ξανακατέβασε την και κάνε απεγκατάσταση αυτή που έχεις ήδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Φεβρουάριος 26, 2015 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2015 Τσέκαρε και τα settings που έχεις, στην καρτέλα που σου δείχνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Φεβρουάριος 26, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2015 Αυτό συνέβαινε σε μένα όταν είχα λίγη ram και έβαζα για seed πολλά torrent ταυτόχρονα. Η λύση που είχα δώσει τότε ήταν να βάλω περιορισμό στο μέγιστο αριθμό torrent που κατεβάζω και κάνω seed. Το άλλο που πρέπει να δεις είναι πια έκδοση έχεις και αν είναι stable εκδοση. Αν χρησιμοποιείς κάποια παλιά ή κάποια beta κάνε update στην πιο καινούρια και ξαναδοκίμασε, δλδ απλά ξανακατέβασε την και κάνε απεγκατάσταση αυτή που έχεις ήδη. Έχω την τελευταια εκδοση και 8 gb RAM,οποτε δεν νομιζω το θεμα να ειναι εκει.. Τσέκαρε και τα settings που έχεις, στην καρτέλα που σου δείχνω Εχω τις ιδιες ρυθμίσεις εκτός απο το upload,ουτε εκει δεν νομιζω να ειναι το θέμα. Το ετρεξα σαν διαχειριστής και μεχρι στιγμής παίζει σωστα,ο χρόνος θα δείξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts