Jump to content



Πρόβλημα με Windows XP Home σε δίκτυο


infini

Recommended Posts

Σε ένα δίκτυο με 4 pc (2 με windows98se, 1 με xp pro και ένα με xp home) έχω το εξής πρόβλημα: Το pc με τα xp home ενω αναγνωρίζει τους υπόλοιπους υπολογιστές όταν ανοίγω το entire network, δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στα δεδομένα τους λόγω privileges. Το ίδιο μύνημα μου βγάζει όταν προσπαθώ να κάνω access και το μηχάνημα με τα xp home μέσα από το ίδιο pc στο entire network. Επίσης το όνομα του το βγάζει unknown ενω στα υπόλοιπα εμφανίζεται το σωστό

Link to comment
Share on other sites

Τελικά απενεργοποίησα ορισμένα προγράμματα που φόρτωνα στην εκκίνηση και το πρόβλημα λύθηκε. Ξέρει κάποιος πως μπορώ να διαγράψω το θέμα; Δοκιμασα διαγραφή αλλά δεν μου το επιτρέπει

Link to comment
Share on other sites

Αν και καπως καθυστεριμενα:

Αν εχεις καποιο soft-firewall κανε ενα advance rule για να μην κοβει την κινηση απο/προς τα pc του lan, (192.168.x.x)

PS: Ιδιο λαν εχω και γω! 2χ98σε, xp home, xp pro :)

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασα να κάνω αυτό που έγραψε ο Μάκης αλλά μου έγραψε το εξής μύνημα:

"Δεν είστε συνδεδεμένος ή δεν έχετε πρόσβαση στην συγκεκριμένη σελίδα. Αυτό μπορεί να συμβαίνει για έναν από τους παρακάτω λόγους:

Δεν είστε συνδεδεμένος. Συμπληρώστε την φόρμα σύνδεσης παρακάτω και δοκιμάστε ξανά.

Δεν έχετε πρόσβαση στην συγκεκριμένη σελίδα. Προσπαθείτε να διορθώσετε το μήνυμα κάποιου άλλου χρήστη είτε προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε τα options για moderators/administrators. Δείτε τους κανόνες της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Αν προσπαθείτε να δημιουργήσετε κάποιο καινούριο μήνυμα ίσως ο διαχειριστής του Thelab.gr να έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό σας"

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.