FrOsT Δεκέμβριος 21, 2004 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Προσοπηκά ποτε δεν θα έβαζα single chanel σε Ρ4...Αν θέλεις πάνω από 1gb τότε καλήτερα να δώσεις τις 256 και να πάρεις 2*512 και αργότερα να πάς σε 2gb(+2*512) αν και πηστέβω ότι πάνω από 1gb είναι υπερβολή τουλάχηστον για τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Δεκέμβριος 21, 2004 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Κοιτα να πουλησεις αυτες που εχεις, γιατι αν βαλεις αλλες μνημες ενδεχομενως να εχεις προβληματα ασυβατοτητας... Ειτε να μην τρεχουν καν, ειτε να μειωθει το o/c (το πιθανοτερο). Τωρα αν μπορεις να βρεις αλλα 2χ256 ιδια, παρτα, αλλα σιγουρεψου οτι δεν θα εχεις προβληματα με το PAT.. αν και εχεις 875 οποτε δεν νομιζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Δεκέμβριος 23, 2004 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 Εγώ έχω 1.5Gb RAM και θέλω και άλλο :( Δυστυχώς η μητρική μου δεν υποστιρίζει Dual Channel. Την ΡΑΜ την θέλω για παιχνίδια. Και ειδικά τώρα που παίζουμε ένα online-game, το πρόστυχο μου τρώει χαλαρά 700+Mb Ram. Σιχτίρι@ δηλαδή!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.