Jump to content

άλλα 512 μνήμη??

aspirin

Recommended Posts

έχω στο σύστημα μου 512 μνήμη. Αξίζει να αγοράσω άλλα 512? Αυτ΄τη τη στιγμή έχω ελεύθερα καμιά 200αριά mb μνήμης. Δεν παίζω παιχνίδια ούτε χρησιμοποιώ απαιτητικά προγράμματα. Αξίζει τον κόπο αυτή η αναβάθμιση? Ευχαιριστώ.

Αρχική απάντηση από aspirin

πάντα τα 512 μου αρκούσαν. Το σύστημα μου πάει πολύ καλά. Αν στο μέλλον πέσουν δραματικά οι τιμές στις μνήμες θα πάρω άλλα 512.

Εδωσες την καλυτερη απαντηση!

Αφου σου αρκουν τα 52 γιατι να πας σε 1gb?

ωχ και εγώ σ'αυτό το τελευταίο club ανήκω.\

Για πείτε μου και εμένα ...εγώ έχω 512 ram και θέλω άλλα τόσα!Τώρα έχω 2χ256....να πάρω ένα dimmάκι 512(και να μείνει μια θέση κενή για αργότερα ) ή 2χ256?

Περιμένω προταάσεις

Αρχική απάντηση από kagelar34

ωχ και εγώ σ'αυτό το τελευταίο club ανήκω.\

Για πείτε μου και εμένα ...εγώ έχω 512 ram και θέλω άλλα τόσα!Τώρα έχω 2χ256....να πάρω ένα dimmάκι 512(και να μείνει μια θέση κενή για αργότερα ) ή 2χ256?

Περιμένω προταάσεις

Για τι πλατφορμα μιλαμε? και για τι μητρικη μιλαμε...

εσύ θα διαπιστώσεις αν χρειαζεσαι έξτρα μνήμη. Όπως έκανα κ εγώ δηλα΄δη. Αν η ελεύθερη μνήμη σου είναι πολύ λίγη τότε ΄καλά είναι να ξεφορτωθείς τα 2 ντιμάκια των 256 κι να πάρεις 2χ512. Καλύτερα θα είναι έτσι για το σύστημα σου.

Αρχική απάντηση από FrOsT

Αφού έχεις P4 καλήτερα να βάλεις 2*256 ακόμα!

Οι Ρ4 εποφελούνται πολύ από το Dual chanel...

nναι το ξέρω αλλά το θέμα είναι να αφήσω μία θέση κενή για νακάνω dual αργότερα με άλλο ένα 512 (σύνολο 1,5GB)?

Λέτε να τα χρειαστώ τόσα ?Το γιγα το χρειάζομαι πάντως όχι τόσο για gaming αλλά για χοντρές εφαρμογές.ειδικά αφού τα XP θέλουν πολλή ΡΑΜ για την πάρτη τους

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.