Adag30 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2015 Ειναι εφικτο?? Εαν ναι να δουλεψει με sata 2 ή με raid controller??? Ή καλυτερη λυση ενας Revo Overdrive??? Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trexx Φεβρουάριος 25, 2015 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2015 Γιατί να μην είναι εφικτό; Το sata έχει backwards compatibility οπότε δεν έχεις θέμα. Ανάλογα με το πόσα δίνεις επιλέγεις και ssd. Στην πράξη το sata 2 δεν θα σε κόψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Φεβρουάριος 25, 2015 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2015 Βασικά σε καθαρά θέμα επιδόσεων ( sequential read/write ) θα τον κόψει το SATA II. Σε real-life εφαρμογές δεν θα δεί διαφορά, ή έστω όχι ουσιαστική, πάλι το PC θα πηγαίνει σφαίρα λόγω του SSD. Για τέτοιο μηχάνημα θα έπαιρνα έναν φθηνό Kingston/Corsair LS στα GB που μου αρκούνε και τέλος η συζήτηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaaragr Φεβρουάριος 26, 2015 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2015 Έχω ένα τέτοιο συστηματάκι για να διαμοιράζω τα αρχεία μου αλλά με την P5Q . Δεν θα δείς διαφορά σε σχέση με ενα sata 3 σύστημα, ορατή τουλάχιστον.Γενικά θα δώσει άλλη πνοή στο σύστημα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts