Adag30 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2015 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2015 Ειναι εφικτο?? Εαν ναι να δουλεψει με sata 2 ή με raid controller??? Ή καλυτερη λυση ενας Revo Overdrive??? Ευχαριστω
Trexx Φεβρουάριος 25, 2015 #2 Φεβρουάριος 25, 2015 Γιατί να μην είναι εφικτό; Το sata έχει backwards compatibility οπότε δεν έχεις θέμα. Ανάλογα με το πόσα δίνεις επιλέγεις και ssd. Στην πράξη το sata 2 δεν θα σε κόψει.
billpeppas Φεβρουάριος 25, 2015 #3 Φεβρουάριος 25, 2015 Βασικά σε καθαρά θέμα επιδόσεων ( sequential read/write ) θα τον κόψει το SATA II. Σε real-life εφαρμογές δεν θα δεί διαφορά, ή έστω όχι ουσιαστική, πάλι το PC θα πηγαίνει σφαίρα λόγω του SSD. Για τέτοιο μηχάνημα θα έπαιρνα έναν φθηνό Kingston/Corsair LS στα GB που μου αρκούνε και τέλος η συζήτηση.
gaaragr Φεβρουάριος 26, 2015 #4 Φεβρουάριος 26, 2015 Έχω ένα τέτοιο συστηματάκι για να διαμοιράζω τα αρχεία μου αλλά με την P5Q . Δεν θα δείς διαφορά σε σχέση με ενα sata 3 σύστημα, ορατή τουλάχιστον.Γενικά θα δώσει άλλη πνοή στο σύστημα σου.
Recommended Posts