Jump to content

Σβήνει το λάπτοπ σε gaming, φορτιστής ή...;

Recommended Posts

Καλησπερα, εγω εχω παρωμιο προβλημα. Μου κλεινει το Laptop καθως παιζω League of Legends. Απο τι διαβασα η το μηχανιμα φταιει η το τροφοδοτικο. Το θεμα ειναι πως οταν παιζω με την μπαταρια δεν μου κλεινει, μου παρουσιαζει το προβλημα αυτο μονο οταν εχω συνδεμενω το τροφοδιτικο. Το laptop μου ειναι το HP Pavillion  dv7-2130ev. Οποτε λογικα φταει το τροφοδοτικο. Τωρα αν παρω καινουργιο το προβλημα θα εξαφανιστη? Και τι τροφοδοτικο?

• 3 weeks later...

Κατ' αρχην χαριτολογώντας να σου πώ οτι όσο θεμιτό είναι να ψάχνουμε στο forum χωρίς να ανοίγουμε θέματα δεξιά και αριστερά, αλλο τόσο κόκκινη γραμμή είναι και το ξέθαμμα τους. Ας τα αφήσουμε να αναπαυθούν εν ειρήνη. :p

Τώρα, στο θέμα σου. Ίσως και να μην είναι ο φορτιστής. Όταν το λάπτοπ σου αισθανθεί την παρουσία φορτιστή, συνήθως αλλάζει ενεργειακό προφίλ (πατάει γκάζει να το πώ απλά) γιατι καταλαβαίνει οτι δεν εχει λόγο να κρατήσει ενέργεια. Ίσως αυτό το γκάζι να είναι η διαφορά που κάνει το λαπτοπ σου να κλείσει -κατα πασα πιθανότητα- απο θερμοκρασία. Θα σου πρότεινα να πάς σε κάποιον ειδικό να στο καθαρίσει και υστερα βλέπεις.

Στο λεω γιατι ο φορτιστής δεν μπορεί να καταλάβει πότε το λάπτοπ τραβάει ζόρι και πρακτικά δεν εχει καμία διαφορά στην παρεχόμενη ισχύ είτε είναι σε αναμονή είτε σε gaming.

ΥΓ, το πόστ το μετακινώ σε νεο θεματάκι στη σωστή κατηγορία οπου θα είναι εύκολο να σε βοηθήσει και κάποιος αλλος.