Jump to content

ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΙΤΣΑ!!

MSIASUSEPOX

Recommended Posts

Τα timings μπορείς να τα καθορίσεις μέσα από το bios!

Γενικά οι twinmoss δεν πάνε βήμα! τουλάχηστον όχι τα τελεφτέα κομάτια...

Αν και απ'ότι ακούγετε η Twinmoss θα κυκλοφιρήσει μνήμες με τα καινούρια Winbond, UTT!!!

Αρχική απάντηση από FrOsT [Χθες, στις 20:30]

με τα καινούρια Winbond, UTT!!!

Δεν εκλεισε η winbond?? Νομιζω καποια mossel ή promoss εχουν αγορασει τις πατεντες για τα ...BH-4 αλλα η εταιρια εχει κλεισει. Ή κανω λαθος??

καλύτερα να τις βάλεις 200 και να αναβαθμίσεις το BIOS σου στο τελευταίο για την μητρική σου. Μετά να checkάρεις να δεις τι γίνεται με το memtestx86, αν δεις ότι δε πάνε βήμα τότε καλύτερα να τις αλλάξεις, αλλά δε ξέρω πόσα είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις και πόσο Oc να κάνεις.

Αρχική απάντηση από MSIASUSEPOX

με τσιπακια samsung λενε οτι ειναι ενταξει καποιες μνημες σε διαφορες υλοποιησεις κατασκευαστων πχ kingston,κά.

Samsung tccd φοράν πολλές μάρκες μνημών αλλά Ελλάδα λίγο δήσκολο.

Ελλάδα σύγουρα θα βρεις Corsair με tccd... (XMS 3200 v.4.1) αλλά η τιμή τσούζει κάπος!

Αν ενδιαφέρεσε μερικά κιτάκια pqi tccd 2*512 έχει φέρει ο χρήστης Tristeno αλλά δεν ξέρω αν του έχει περισέψει κανένα! Στείλε του π.μ. αν ενδιαφέρεσε και μπορεί να σταθείς τυχερός!

Αρχική απάντηση από SLN

Δεν εκλεισε η winbond?? Νομιζω καποια mossel ή promoss εχουν αγορασει τις πατεντες για τα ...BH-4 αλλα η εταιρια εχει κλεισει. Ή κανω λαθος??

Δεν ξέρω αν έκλεισε αλλά δες εδώ: από το 213 ποστ και μετά!

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=9118&perpage=20&pagenumber=11

αρα λοιπον το προβλημα ειναι κατα το overclocking οποτε ψαχνουμε για καλες πλεον μνημες,ποια θα κατσει στο mobo μας.παντως ολοι οι χρηστες pc εχουν τετοιο πονο μεσα τους!

θα κανω update και το παλεύω το προβλημα,ευχαριστω!

post-1991-1416071451,9752_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από MSIASUSEPOX [Σήμερα, στις 13:52]

αρα λοιπον το προβλημα ειναι κατα το overclocking οποτε ψαχνουμε για καλες πλεον μνημες,ποια θα κατσει στο mobo μας.παντως ολοι οι χρηστες pc εχουν τετοιο πονο μεσα τους!

θα κανω update και το παλεύω το προβλημα,ευχαριστω!

Παντως Κωστα εγω με το abit και τις ιδιες μνημες TWINMOS με twinmos chipakia παω αρκετα καλα.Οι μνημες σου ειναι ελεγμενες και διαλεγμενες και δουλευανε αψογα τουλαχιστον στο abit.Για τσεκαρε λιγο το bios και κανε αυτα που σου ειπε ο endu.

αν μιλάμε για twinmos που παίζουνε σε Abit σημαίνει ότι είναι CH κατά 99% άρα δε θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα. Mήπως δεν έχεις setάρει σωστά τις μνήμες? Τι ρεύμα τις έχεις? Checkάρε με memtest μπορεί να θέλει και το CPU ρεύμα αν και δε νομίζω.

το memtest86 το βάζεις είτε σε δισκέτα τρέχοντας το bat αρχείο, είτε καις το ISO σε CD (image διαδικασία) μπορείς να τρέξεις και το memtest 3.0 μέσα από τα Windows. Η μπλε οθόνες τι μήνυμα σου βγάζαν (επικεφαλίδα και κάτω αν ευθύνεται κάποια βιβλιοθήκη/dll ή sys)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.