masa13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25, 2015 Θέλω να βρώ ενα λάπτοπ η έστω όποιος ξέρει κάποια gpu να προτείνει ώστε να μπορεί το lol να παίξει στα 60-70 fps ,όριο είναι τα 600 ευρώ στο περίπου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsuS Φεβρουάριος 26, 2015 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2015 (edited) Ολα τα λαπτοπ στα 600 ευρω παίζουν το λολ με 60-70 φπς αλλα αμα το θες το λαπτοπ μονο για λολ πας και σε 550 και σε 500...Και σε desktop αν δεν εχεις προβλημα Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 26, 2015 από AsuS Link to comment Share on other sites More sharing options...
masa13 Φεβρουάριος 26, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2015 Ολα τα λαπτοπ στα 600 ευρω παίζουν το λολ με 60-70 φπς αλλα αμα το θες το λαπτοπ μονο για λολ πας και σε 550 και σε 500...Και σε desktop αν δεν εχεις προβλημα Κοιταζα σε 840m αλλα video σε ultra settings που ειδα δεν ειχαν τοσα fps ,θα επρεπε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsuS Φεβρουάριος 26, 2015 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2015 Ενταξει ποσα ηταν τα φπς?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
masa13 Φεβρουάριος 26, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2015 (edited) Ενταξει ποσα ηταν τα φπς?? εχω δει απο 40 μεχρι 80 αλλα ολα προφανως τα βλεπω youtube οποτε δεν μπορω να δειξω εμπιστοσυνη Για αυτο ρωταω εδώ Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 26, 2015 από masa13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsuS Φεβρουάριος 27, 2015 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2015 (edited) απο desktop τι εχεις??? αμα εισαι τυχερουλης και εχεις οθονη εγω θα επαιρνα desktop αφου πρωτα δεν εχεις προβλημα βιάστηκα λίγο βασικα...Γιατι το θελεις τον υπολογιστη η λαπτοπ?? για gaming ???Αν ναι ποια παιχνιδια μονο λολ?? Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 27, 2015 από AsuS Link to comment Share on other sites More sharing options...
masa13 Φεβρουάριος 28, 2015 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2015 απο desktop τι εχεις??? αμα εισαι τυχερουλης και εχεις οθονη εγω θα επαιρνα desktop αφου πρωτα δεν εχεις προβλημα theaj.png βιάστηκα λίγο βασικα...Γιατι το θελεις τον υπολογιστη η λαπτοπ?? για gaming ???Αν ναι ποια παιχνιδια μονο λολ?? Για lol μονο ναι και ναι σκέφτομαι και για pc (p.s. δεν είναι για εμένα για αυτό δεν απαντάω ακαριαία ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Φεβρουάριος 28, 2015 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2015 Το topic μεταφέρεται (έστω και αργοπορημένα ) κάπου που ταιριάζει καλύτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsuS Φεβρουάριος 28, 2015 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2015 Για lol μονο ναι και ναι σκέφτομαι και για pc (p.s. δεν είναι για εμένα για αυτό δεν απαντάω ακαριαία ) ο φιλος σου αδερφος σου η οτι αλλο ειναι εχει τιποτα απο desktop?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
masa13 Μάρτιος 2, 2015 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2015 ο φιλος σου αδερφος σου η οτι αλλο ειναι εχει τιποτα απο desktop?? 'Ανοιξα τοπικ και για desktop. Το topic μεταφέρεται (έστω και αργοπορημένα ) κάπου που ταιριάζει καλύτερα Ευχαριστωωωω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts