Jump to content

Phase change off

zyx

Recommended Posts

:blink: σιγουρα με το 4πλασιο χρημα.....και χωρις την ικανοποιηση της ιδιοκατασκευης

4παλσιο? ε οχι και ετσι. μαλον δεν τα εχεις υπολογιση καλα. για να κανεις κατι σωστο χρειαζεσαι παραπανο. με 200 250 δεν νομιζο να φτιαχνεις phase. οσο για την ικανοποιησει σε καταλαβενο αλλα το ζητημα ειναι να το φτιαξεις κιολλας. αν ειναι μονο να ψαχνεις τι να το κανω. ασε που αν δεν ξες και δεν το λεω μονο για τον βασιλη γενικα το λεω θα σου βγουν ακομα περισοτερα τα φραγκα

Αρχική απάντηση από whitewolf [Σήμερα, στις 21:55]

:blink: σιγουρα με το 4πλασιο χρημα.....και χωρις την ικανοποιηση της ιδιοκατασκευης

απο ebay βρισκεις vapochil xe και prometeia με 300-350e...αν βαλεις τωρα κατω και ποσο θα σου στοιχισει να το φτιαξεις μονος σου ξεκινοντας απο το μηδεν, χωρις εργαλεια δηλαδη και χωρις κανενα γνωστο να σου δανεισει τιποτα να κανεις την δουλεια σου,στο τελος θα σου στοιχισει παραπανω.... το μονο που μενει ειναι η ικανοποιηση της ιδιοκατασκευης...

Να συμπληρωσω επισης οτι ...οταν ο Βασιλης αγορασε τον FX53 ηταν τοτε που κυκλοφορησε .....απο τοτε στο φορουμ εχουμε δει μεχρι και FX55 με Vapo....

Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 02:40]

η ικανοποίηση δεν κοστολογείται... εδώ έχω mach2 και σκέφτομαι να φτιάξω κι ένα κάστομ μόνο για το τζέρτζελο...

Εσυ δεν μετρας. Επιρρεαζεται ο εγκεφαλος απο την ελλειψη τριχας στην κεφαλη και εισαι οτι να'ναι.

Για να μην μιλησω για αυτο...

post-51-1416071445,8969_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από zyx

4παλσιο? ε οχι και ετσι. μαλον δεν τα εχεις υπολογιση καλα. για να κανεις κατι σωστο χρειαζεσαι παραπανο. με 200 250 δεν νομιζο να φτιαχνεις phase. οσο για την ικανοποιησει σε καταλαβενο αλλα το ζητημα ειναι να το φτιαξεις κιολλας. αν ειναι μονο να ψαχνεις τι να το κανω. ασε που αν δεν ξες και δεν το λεω μονο για τον βασιλη γενικα το λεω θα σου βγουν ακομα περισοτερα τα φραγκα

Με 200-250, έχοντας τα εργαλεία, φτιάχνεις ...ενάμιση phase ρε αδερφέ! Μπορεί και δύο αν ψάξεις!

Αρχική απάντηση από bleo8onhs

Με 200-250, έχοντας τα εργαλεία, φτιάχνεις ...ενάμιση phase ρε αδερφέ! Μπορεί και δύο αν ψάξεις!

και το evap ποσο θα σου στοιχησει? το freon? δλδ μην τα βλεπουμε μονοπλευρα. να παρεις

μια μπουκαλα με φρεον 100 θα χτυπησεις για να κατσεις να ασχοληθεις. και με προιποθθεση να εχεις και εργαλια που ποιος εχει? και εγω σου λεο μονο αυτα τα δυο εχουν υππερβη το ποσο που με ειπες

Αρχική απάντηση από jax7480

Εσυ δεν μετρας. Επιρρεαζεται ο εγκεφαλος απο την ελλειψη τριχας στην κεφαλη και εισαι οτι να'ναι.

Για να μην μιλησω για αυτο...

:innocent::hehe: :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από zyx

και το evap ποσο θα σου στοιχησει? το freon? δλδ μην τα βλεπουμε μονοπλευρα. να παρεις

μια μπουκαλα με φρεον 100 θα χτυπησεις για να κατσεις να ασχοληθεις. και με προιποθθεση να εχεις και εργαλια που ποιος εχει? και εγω σου λεο μονο αυτα τα δυο εχουν υππερβη το ποσο που με ειπες

Πρέπει είπα να έχεις τα εργαλεία. Για παράδειγμα, τώρα ο Βασίλης τα έχει;) . Το evaporator μπορεί να είναι και εντελώς απλό και να μην κοστίζει πολλά. Μπορείς να το φτιάξεις και μόνος σου. Guides υπάρχουν πολλοί στο ίντερνετ. Επίσης στα εργαλεία περιλαμβάνεται και η μπουκάλα. Αν έχεις μπουκάλα, δεν είναι ακριβό το γέμισμα. ’σε που μπορείς να το πάς να στο γεμίσουν με μικρό κόστος.

για να εχεις τα εργαλια πρεπει να τα εχεις αγορασει. οποτε και εδω δεν γινονται να λεμε αυτες τις τιμες. και μοτερ μπορεις να πας να βρεις κανα πεταμενο. ειπα και εγω για να φτιαξεις κατι τις προκοπεις αν ειναι απλα να φτιαξεις για να φτιαξεις εμενα προσοπικα δεν με κανει. εξαρτατε τι ζητας. με 250 ευρο ενας ασχετος και χωρις να εχει τπτ phase δεν φτιαχνει. μην λεμε και πραγματα και μπερδευουμε αλλους. παλι θυμαμε και παλιοτερα που ειχε γινει ενα θεμα με το promi λεγατε οτι ζηταει υπερβολικα λεφτα. και ομως δεν ειναι ετσι. το promi ειναι τελιος αυτοματο δες τι πλακετα εχει και κατσε να βγαλεις κοστολογιο. για να φτιαξεις ενα καλο phase με καινουργια υλικα χρειαζεσε λεφτα. και οταν δεν ξες και το αντικημενο χρειαζεσε ακομα πιο πολα. ξερω ποσα λεφτα με βγηκε το δικο μου ΜΟΝΟ σε υλικα γιαυτο μην λεμε οτι θελουμε

Αρχική απάντηση από unseen

δηλαδη εγω ειμαι μαλ@κ@ς που τα φτιαχνω μονος? Και προσωπικα σου λεω οτι το θεμα ψυξη ειναι κατι που με εχει ξετρελανει. Αν δεν καθομουνα μονος μου να το ψαξω δεν θα ανακαλυπτα αυτο το νεο μου hobby. Παρολαυτα σου λεω πως αν κατι μπορω να το φτιαξω δεν το σκεφτομαι καν να παω να το αγορασω. Ποιο πολυ ευχαριστηση νιωθω που καταφερα να φτιαξω το cascade παρα που εβγαλα 27pi. Aλλα αυτα ειναι για μενα. Μην εισαι απολυτος. Ειναι πολυ ωραιο το συναισθημα οταν βλεπεις κατι που εχεις φτιαξει να δουλευει παρα κατι που εχεις αγορασει. Και τρανταχτο παραδειγμα δες ποσοι εχουν custom watercooling. Ο μιχαλης ξερεις πως ενιωσε οταν ειδε το evaporator που ειχε σχεδιασει και ειχε κατασκευασει να αποδιδει? Μην εισαι απολυτος please... :)

δεν ειμαι απολυτος. εγω μιλαο πρωτον για τα λεφτα. αν ειδες στο θεμα τις ικανοποιησεις εξεφρασα αλλη γνωμη. και συγνωμη χρηστο εσενα σε δειξανε δεν εχουν ολοι δασκαλο. και το ξαναλεο δεν μιλησα για την κατασκευει αλλα για τα λεφτα. δεν δια φωνο οτι ειναι πολυ ωραιο το να φτιαχνεις. αλλα δεν ειναι water coolink που υπαρχουν καποια στανταρ. εδω δεν ειναι τιποτα στανταρ. και δεν εβρισα κανεναν που φτιαχνει μονος. απλα οταν λεμε να φτιαξει καποιος χωρις να ξερει και λεμε οτι με 250ευρο μπορεις να φτιαξεις και δυο τοτε εγω ειμαι κοροιδο που εδωσα τοσα λεφτα? απλα με 250ε δεν φτιαχνετε ουτε μισο οχι μονο αυτο θελω να πω και ειπα και οτι αν δεν ξερει καποιος ειπα θα βγη ακομα πιο πολλα λεφτα. αυτα ειπα μην λεμε οτι θελουμε.

Unseen έχεις δίκιο σε αυτό που λες, αλλά εδώ θίχτηκε το θέμα κόστους. Το wc δεν έχει τόσο κόστος να το φτιάξεις μόνο σου (μάλιστα το αντίθετο σου έρχεται πολύ φτηνότερο και καλύτερο) αλλά για το Phase, είναι μπουκάλες, αέρια, εργαλεία κλπ, +ότι το συμμάζεμα του εργοστασιακού δε θα το έχει με τίποτα, ακόμα και ένας αρχάριος θα πρέπει να περιμένει το πρώτο του να έχει ίσως χειρότερη απόδοση από ένα εργοστασιακό. Για μένα η απάτη όλη στα Promie είναι το kit για την κάθε CPU+ η promieτότσιχλα που ζητάν παράλογα ποσά.

φιλε δεν ριχνο μπηχτες. να εισαι σιγουρος. αν νομιζεις οτι επειδη ειπα κατι πρεπει να μαλοσουμε τι να σου πω. εσυ ξες. εγω δεν ειχα κανενα σκοπο ουτε να στην πω ουτε τιποτα. δεν ξερω τι σκευτεσαι και μου τα εγραψες αυτα. απλα θεορω οτι να αποκαλεις εναν ψευτη δεν ειναι ωραιο. βλεπω τη γνωσεις εχει αυτο το παιδι. δεν σε αμφισβητησα απλα ειπα οτι καποιος σε εδειξε. και δεν εχει σημασια να ξες τι φρεον υπαρχουν αλλα σημασια εχει πως δουλευει το κυκλομα. και πως να κατασκευαζεις ενα κυκλομα. και εγω ξερω πραγματα αλλα ποτε δεν μιλησα. και δεν προκειτε να μηλησο. δικια σας υποθεση. και ψαξε παντου αν εχω πει τιποτα αρνητικο για σενα. τωρα αν δεν μπορεις να κανεις μια σηζητηση τη να σου πω. θεσσαλονικη ειμαστε μπορουμε να τα πουμε απο κοντα. εγω δεν σε κατηγορησα μαλον εσυ νευριασες και εγραψες "δηλαδη εγω ειμαι μαλ@κ@ς που τα φτιαχνω μονος?"

μαλον δεν διαβασες καθολου τι εγραψα πιο πανο. και δεν εχω καμια ορεξη να μαλοσο με κανεναν αν την εχεις τι να πω

τσ τσ τσ ρε πως κανετε ετσι....οτι θελει ο καθενας κανει και οτι δει οτι τον συμφερει .

και μια και ειπε καποιος για προμιτοτσιχλα λολ....

post-650-1416071446,0649_thumb.jpg

και εγω σεβομαι και εσενα και την δουλεια σου και δεν εχω κανενα προβλημα παζι σου.

σιγουρα hipro οσο ζουμε μαθαινουμε. πιστευο οτι απλα ξεφυγαμε απο το θεμα αδικα. δεν πιστευο οτι υπαρχει προβλημα

ΤΙΠΕ επειδή δεν ανέφερα λεπτομέρειες για το τρόπο αντιμετώπισης και τακτική σου σε κανέναν και πάντα απέφευγα δεν θα πι ότι είναι αδυναμία ανθρώπου.

Τα παραμυθάκια σου δεν έχω όρεξη να τα ακούω αρκετά τα άκουσα.

Σχέδια και τρίχες ασυναρτησίες ποτέ δεν έχω δήξη σχέδια μου.

Εγώ είμαι άνθρωπος που θέλω να εξηγήσω με κάθε τρόπο κάποιων που θέλει να μάθη και με ευχαριστεί αυτό. δεν σκέφτομαι ανταγωνιστικά λες και είμαστε εταιρίες εγώ ήθελα απλά αυτό που είχαμε ξεκινήσει από την αρχή σαν ομάδα, σε έδηξα πολλά πράγματα όπως και εσύ δεν ήξερες τίποτα από ψύξη ούτε εγώ για υπολογιστές

σε έδηξα το εκμεταλλεύτηκες σε έφτιαξα ψυκτικό μηχάνημα για τον υπολογιστή σου και σε είπα όσο κοστίσουν τα υλικά θα πληρώσεις.

Συζητούσαμε και σε έλεγα Χρίστο να φτιάξουμε μηχανήματα να πουλάμε στο έλεγα συνέχεια και έλεγες δεν γίνετε, για κάποιο διάστημα χάθηκες σε έπαιρνα τηλέφωνο με έλεγες είχες δουλειές λες και εγώ καθόμουν.

Όταν συναντηθήκαμε με είπες ότι εδώ και ένα μήνα φτιάχνεις μηχάνημα σε μια εταιρία για να πουλάς πίσω από την πλάτη μου ωραίος φίλος (ρουφ..) , μετά δεν σε έλεγα τίποτα με ρωτούσες και φυσικά δεν πρόκειται να σε έλεγα τίποτα.

Κανονικά έπρεπε να είχα φύγει από το σπίτι σου.

Μετά από αρκετό καιρό το μηχάνημα που έφτιαξες με την εταιρία ήταν αποτυχία

με είπες να συνεργαστούμε να φτιάξουμε ένα μαζί να το βάλεις στο ιντερνετ στην σελίδα που έφτιαξες να πουλάς διάφορα και φυσικά δεν σε εμπιστευόμουν πια.

Δεν σε έλεγα τίποτα ούτε για το δυβαθμιο μετά τσατίσθηκες και μαλώσαμε

και τώρα λες ότι λέω μαλ και ψέματα από εδώ και από εκεί.

Αν έχεις αρχ. έλα πέστα μου από κοντά να δεις και την ανάποδη πλευρά μου

Και λυπάμαι για την φιλία που σου έδωσα, και για τα κοσμητικά επίθετα που διαδίδεις

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.