Jump to content

Σε ευχαριστώ Ω! VIVODI για το 0,5 KB/sec

ΓιαγκΤ

Recommended Posts

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από RootX

Μόνο η Hol μπορεί να παίξει "πάνω" από vivodi, κανένας άλλος παροχέας....

Αυτο ειναι συγουρο?? Γιατι ηταν αρνητικη η απαντιση τις VIVODI.

καλα,ενας μηνας και κατι εμεινε για το εξαμηνο,μετα θα παρουν μη πω τι.......το παρατραβηξαν το σχοινι.

btw τη παρασκευη που περασε μου ηρθε ο λογαριασμος...με ενα μηνα σχεδον καθυστερηση...και απο μηχανογραφηση σκιζουν

Αρχική απάντηση από johns

Αυτο ειναι συγουρο?? Γιατι ηταν αρνητικη η απαντιση τις VIVODI.

Ότι παίζει, ισχύει, ναι(έτσι το έχω τώρα)... αν δεις και στην αίτηση της hol, έχει να επιλέξεις οτε ή βιβόντι ως φορέα...

Αν η vivodi αρνηθεί να διακόψεις την adsl πρόσβαση και να την κρατήσεις ως φορέα μόνο, δεν το ξέρω, δεν έχω αξιωθεί να τους πάρω τηλ ακόμα.... Αλλά χαζό θα είναι, μιας και λεφτά θα παίρνουν, από το να τους κόψουμε τελείως, καλύτερα γι'αυτούς να παίρνουν έστω και τα μισά.

Δεν ξερω τι γραμμη εχεις αλλα φυσικα και ηταν μια φορα κατα λαθος .

Σημερα ειμαι στα 8kb ανα sec με explorer και με d.a.p. ποιανω τα 40 kb με extreeme acceleration speed απο 10 mirroring, το σωστο ομως ειναι το καθαρο download που ειναι 8 δυστηχος

Χτες που τους πηρα τηλ....μου ειπαν '' Μεχρι το τελος της βδομαδας οτι 8α αποκατασταθουν σταδιακα ολες η γραμμες.''

Παντως μετα απο 18 μερες ειναι η πρωτη φορα που κατεβαζω κανονικα.

Και απο 3D mark και απο Guru...που σχεδον παντα μου καθυστερουσε σημερα ειναι μια χαρα.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.Μπας και παιξουμε τπτ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.