johns Δεκέμβριος 21, 2004 #61 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Αρχική απάντηση από chill-out Ειδες τι σου ειναι η Vivodi !!!!!!Τωρα ....χωρις πλακα την ημερα που αρχισανε την αναβαθμηση ..τοτε και γω (ο βλακας) εκανα τη δικη μου απο 384 σε 512..........κανενας ομως δεν εκανε τον κοπο να μου το πει.........λεω και γω να μην κανω το κοπο να πληρωσω το αντιστοιχο διαστημα. Ποσο παραπανω δηνεις τον μηνα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 23, 2004 #62 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 Μόλις έκλεισα το τηλ. με την vivodi, όπου κλασσικά φταίει ο οτε(σύμφωνα με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών) που έχει καθυστερήσει να τους αναβαθμίσει, και δεν έχουν ιδέα για το πότε θα αποκατασταθεί η ταχύτητα.Όσο αφορά την χρέωση, δεν θα χρεωθούμε(είπε) γι'αυτό το διάστημα, αλλά καλού κακού ζήτησε και τα στοιχεία μου ώστε να το βεβαιώσει...@@ μύδια λέω εγώ, τα ξηλώνω όλα και πάω σε άλλον παροχέα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Δεκέμβριος 23, 2004 #63 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από johns [21-12-2004 17:09] Ποσο παραπανω δηνεις τον μηνα?? 40 euro. και για τους 2 ...ΟΤΕ και Vivodi........ακομα δεν εχει ερ8ει λογαριασμος. Δεν μπορω να σου πω πιο σιγουρα....αλλα τοσο τα υπολογισα. 90 + - κατι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Δεκέμβριος 23, 2004 #64 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 50 το μηνα ειναι forthnet+οτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Δεκέμβριος 23, 2004 #65 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 20:08] 50 το μηνα ειναι forthnet+οτε... Για 384 η 512 ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
duende Δεκέμβριος 24, 2004 #66 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 τι γινεται ρε παιδια,εφτιαξε κανενος η γραμμη?εμενα παντως ακομα σερνεται σε links του εξωτερικου...πριν λιγο μιλαγα με εναν τυπακο στην εξυπηρετηση πελατων κ ειπε την αλλη εβδομαδα ισως γινει κατι και οτι το προβλημα οφειλεται σε μεγαλο ποσοστο στο οτι εχουν "τιγκαρει" οι γραμμες...δηλ τσεπωσαμε οτι τσεπωσαμε χωρις να εχουμε την αναλογη υποδομη...κλασσικα πραγματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
duende Δεκέμβριος 24, 2004 #67 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 και φυσικα καμια επισημη ανακοινωση μεσω mail η οτιδηποτε....απαραδεκτοι.να δουμε μετα το εξαμηνο ποσοι θα μεινουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 24, 2004 #68 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 Για ένα τρίμηνο έβαλα hol και βλέπουμε... κάνε μία δοκιμή στην hol, μπορείς να πάρεις demo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duende Δεκέμβριος 24, 2004 #69 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 καπως ετσι τη "κοβω" τη δουλεια RootX....εντυπωσεις απο hol?.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 24, 2004 #70 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 Αν και νωρίς ακόμα, 5 ώρες εχθές και άλλες τόσες σήμερα. παίζει στο max, 44Kbps download από γρήγορα sites. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Δεκέμβριος 25, 2004 #71 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 Το προβλημα ειναι απο κομβο UK και μετα με packet loss και High pings...Το πιο λογικο απ'οσα ακουσα ειναι οτι υπαρχει προβλημα καλωδιωσεων προς το εξωτερικο ( ΟΤΕ δηλ)και δικαιολογει το packet loss, γιατι τοσα χρονια αυτο σε τοση μεγαλη κλιμακα κυριως λογο hardware το εχω δει...RootX το demo που το βρηκες απο HOL ? Koιταξα στο site αλλα μονο μια φορμα ειχαν για contact κλπ κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 25, 2004 #72 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 Το demo μου το έδωσε γνωστός στην hol, στο site τους πρέπει να συμπληρώσεις την φόρμα, ή να τους πάρεις ένα τηλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 25, 2004 #73 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 Μαντέψτε πότε έβαλα την hol, lol.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Δεκέμβριος 25, 2004 #74 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 LoLeN!Την αιτηση την εχω συμπληρωσει εδω και 5-6 μερες αλλα δεν...Το ΗΟL AnyTime δεν παιζει με DSL απ'ότι λενε αυτοι στο site τους αλλα στο ADSLgr αλλα διαβασα... Εχε χαρη που εχω πιασει καλο queue στο μουλαρι κ το DC, αλλιως....@duende: Οσο για ανακοινωση η Vivodi εχει βγαλει μια στο site της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duende Δεκέμβριος 25, 2004 #75 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 η ανακοινωση αναφερεται στη καθυστερηση παραδοσης νεων συνδεσεων,οχι στο προβλημα με τις ταχυτητες..αλλα σιγα μη βαλουν ανακοινωση οτι σερνεται το δικτυο τους,κανεις δε θα παρει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Δεκέμβριος 25, 2004 #76 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 Εδω στο Μενιδι παντως σανιδωνει ασχημα η Vivo αυτες τις μερες που την καναν οι περισσοτεροι κ οι εταιριες ειναι κλειστες :banging: :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Δεκέμβριος 25, 2004 #77 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 με τη γραμη samael? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Δεκέμβριος 25, 2004 #78 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 1024/256 static ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Δεκέμβριος 25, 2004 #79 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 Αρχική απάντηση από RootX [Χθες, στις 22:28] Για ένα τρίμηνο έβαλα hol και βλέπουμε... κάνε μία δοκιμή στην hol, μπορείς να πάρεις demo. Φάνη την βιβοντι την ειχες μεσω οτε ή από το δίκτυο της βιβόντι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 25, 2004 #80 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 Από δίκτυο της vivodi, δλδ και φορέα και παροχέα..Θα κοιτάξω από δευτέρα να την κόψω ως παροχέα και να την κρατήσω ως φορέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.