ea6gka Απρίλιος 3, 2005 #281 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 update :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Απρίλιος 4, 2005 #282 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Παιδια απ οτι μου ειπαν σημερα στο τηλεφωνο, λογω των προβληματων του δικτυου μας κανουν δωρο τα παγια Μαρτιοου και Απριλιου. δεν με χαλαει καθολου. Αντε να δουμε μεχρι που θα τραβηξει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 4, 2005 #283 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 ναι ειναι αληθεια , εμενα ηρθε ο λογαριασμος μαρτιου και δεν με εχουνε χρεωσει τπτ. Μηδενικος ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 4, 2005 #284 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 σας βλέπω να κατρακυλάτε και πάλι....δεν βάλατε μυαλό μου φαίνεται..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 4, 2005 #285 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 συριε στο τσακ με προλαβανε σε 3 μερες ληγει το εξαμηνο . 3 μερες θα λιωσει το μουλαρι και αν δω οτι αντεχει και παιζει στα 35-40 θα την αφησω. Αν δω οτι ξανα στραβωνει μιας και θα εχει παρελθει το εξαμηνο τοτε θα παρει ποδι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 4, 2005 #286 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 τα πράγματα είναι απλά:αναβάθμιση δεν έγινε--->ταχύτητες χάλια------>πελάτες έφυγαν---->ταχύτητες ελαφρώς καλύτερες----->πελάτες (νέοι) θα έρθουν----->ταχύτητες ΓΤΠ και πάλι....και ο κύκλος συνεχίζεται μέχρι κάποιοι (υπεύθυνοι) να βάλουν μυαλό και να αρχίσουν να συμπεριφέρονται σαν σωστοί επαγγελματίες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 4, 2005 #287 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 επιτελους ξεκολησαμε , επισημα εφτιαξε (για την ωρα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 4, 2005 #288 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Το DSLphone όλον αυτόν τον καιρό δούλευε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Απρίλιος 5, 2005 #289 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 To γράφημα απο το Μουλάρι είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 5, 2005 #290 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από schumifer Το DSLphone όλον αυτόν τον καιρό δούλευε? ναι δουλευε Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 5, 2005 #291 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Προσωπικά αν το είχα και δούλευε δε θα με εκνεύριζε τόσο η χαμηλή DSl Μπορώ να καταλάβω το χαμό που έγινε και μία μόνη εταιρεία κόντρα στον κολοσσό αναμενόμενο ήταν κάποτε να γονατίσει .Είχα ακούσει και για το DSLphone της Vivodi ότι ήταν για σφαλιάρες αλλά αφού είναι έτσι καλύτερα που έμεινες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Απρίλιος 6, 2005 #292 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Μετά απο τους καυγάδες που έχω κάνει μ αυτούς και τα 100 να πιάνει δεν ξανασχολούμε.Οι άνθρωποι δεν παίζονται.Και να είστε σίγουροι πως τα δυσάρεστά θα ξανασυμβούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 6, 2005 #293 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Kanonieris Μετά απο τους καυγάδες που έχω κάνει μ αυτούς και τα 100 να πιάνει δεν ξανασχολούμε.Οι άνθρωποι δεν παίζονται.Και να είστε σίγουροι πως τα δυσάρεστά θα ξανασυμβούν. Επιτέλους! Στοιχειώδης λογική! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 6, 2005 #294 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 ολοι δικιο εχουμε , DSL στην ελλαδα = μπρος ΟΤΕ και πισω ΒΙΒΟ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 6, 2005 #295 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka ολοι δικιο εχουμε , DSL στην ελλαδα = μπρος ΟΤΕ και πισω ΒΙΒΟ . δεν είναι ακριβώς έτσι....άπαξ και βάλεις σύνδεση από τον ΟΤΕ (δεν είναι και τόσο τραγικό πλέον), υπάρχουν και σοβαρές εταιρίες από εκεί και πέρα ως provider Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 6, 2005 #296 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 10:59] δεν είναι ακριβώς έτσι....άπαξ και βάλεις σύνδεση από τον ΟΤΕ (δεν είναι και τόσο τραγικό πλέον) το ιδιο πραμα δε λεμε? λεω ξανα οτι και ο ΟΤΕ δεν ειναι και οτι καλυτερο μπορει να σου τυχει.ΠΧ: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=15926 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 6, 2005 #297 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 απλώς μου είναι ακατανόητο πως αντέχουν μερικοί τέτοια κοροιδία του στυλ ''ναι μας κοροιδεύουν στα μούτρα μας τόσους μήνες αλλά τώρα έφτιαξε, α τώρα ξαναχάλασε, κάτσε να την κρατήσω λίγο ακόμα να δω κλπ''άπαξ κάποιος δεν είναι σοβαρός και το έχεις καταλάβει δεν συνεχίζεις να ασχολείσαι μαζί του κατά την γνώμη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Απρίλιος 6, 2005 #298 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 H Vivo είναι λίγο παγίδα, τώρα π.χ εγώ έχω Full LLU, άντε να αλλάξω, και άν κάνω 2 μήνες να βάλω γραμμή του ΟΤΕ? Οπότε είμαι παγιδευμένος στη Vivodi, άν και τα πράγματα τώρα τελευταία είναι σχετικά οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 6, 2005 #299 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από spc απλώς μου είναι ακατανόητο πως αντέχουν μερικοί τέτοια κοροιδία του στυλ ''ναι μας κοροιδεύουν στα μούτρα μας τόσους μήνες αλλά τώρα έφτιαξε, α τώρα ξαναχάλασε, κάτσε να την κρατήσω λίγο ακόμα να δω κλπ''άπαξ κάποιος δεν είναι σοβαρός και το έχεις καταλάβει δεν συνεχίζεις να ασχολείσαι μαζί του κατά την γνώμη μου μας κοροιδευουν το ξερω συριε αλλα και απο την αλλη μαν με ειχαν δεσμευσει με 6μηνο συμβολαιο οποτε δεν μπορουσα να κανω κατι και απο την αλλη εφτιαξε τωρα οποτε γιατι να μπω στο κοπο να κοβω γραμμες να κανω αιτησεις να περιμενω και να ελπιζω σε κατι καλυτερο(?) απο τον ΟΤΕ ? fank this shit man το ειπα και πριν θα κατσω οσο παιζει καλα , μετα αν αρχισουν τα ιδια θα την κανω με ελαφρα. Με αλλα λογια ο ΟΤΕ δεν ειναι ο ειλικρινης ανθρωπακος σε αυτη τη ταλαιπωρη ιστορια DSL @ Greece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Απρίλιος 6, 2005 #300 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Αυτό με τις αιτήσεις είναι μια άλλη τραγική ιστορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.