Jump to content

Σε ευχαριστώ Ω! VIVODI για το 0,5 KB/sec

ΓιαγκΤ

Recommended Posts

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ειμαι πανευτυχης. Χθες εγινε η αιτηση διακοπης της συνδεσης και σημερα πηραν τηλεφωνο (πρωι-πρωι, βλεπε ωρα ποστ) για να το ξανασκεφτω. Φυσικα το τι ακουσαν δεν λεγεται. Δεν πειραζει ΓΙΔΙΑ, οταν γινεται εταιρια, ισως τα ξαναπουμε(πολυ αμφιβαλλω).

τι εννοεις τα χωνουν ? οι providers τσα χρονια μονο να ριχνουν ευθυνες στο ΟΤΕ ξερουν , κανα δικτυο απο μονοι τους δεν αξιωθηκαν να φτιαξουν. γκρινια μιζερια και τσιγκουνια , αι σιχτιρ

Αγοράζουν εξοπλισμό για να φτιάξουν υποδομή. Αλλωστε υπάρχουν και οι Αττικές Τηλεπικοινωνίες που έχουν ρίξει μπόλικα οπτικά και μοιράζουν στο κέντρο της Αθήνας μπόλικο bandwidth.

Και η ιστορία συνεχίζεται.....Πήρα τηλέφωνο να ζητήσω διακοπή απ αυτό το μαρτύριο, και η απάντηση που μου δίνει η γραμματεύς είναι:

"είστε σίγουροι?" και απαντάω "απολύτως"

και μου λέει "ΘΑ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩ ΑΝ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ!!!"

Αρχική απάντηση από Kanonieris

και μου λέει "ΘΑ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩ ΑΝ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ!!!"

AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX, να σαι καλα ρε παιδι μου γελασα με τη ψυχη μου πρωι πρωι. Δε παιζονται οι ανθρωποι

..μολις πηρα την γραμμη απο τον οτε εκανα αιτηση στην βιβοδι επειδη ηταν η πιο φτηνη. εχοντας εγω συνηθισει στο περιμενε σκεφτομαι.. "5 μηνες ο οτε για τη γραμμη, εε να μη κανει και κανα μηνα η βιβοδι για την συνδεση?"

περιμενα λοιπον την βοβιδι 23 μερες για ενα απλο κωδικο αλλα μην εχοντας μετρο συγκρισης νομιζα οτι τοσο ειναι το φυσιολογικο.

πριν λιγες μερες εκοψα την βιβοδι και πειρα φορθνετ.

μολις την πηρα τηλεφωνο μου εδωσε επιτοπου τους κωδικους απο το τηλεφωνο και σε 30 λεπτα ειχα ιντερνετ!

αυτα ειναι που κανουν μια εταιρια μεγαλη και οχι μπακαλικο.

..και επιτελους στα παιχνιδια.. ping <150! (πριν ειχα 400+)

Σημφωνω φιλε μου και γω χθες εκανα αιτιση διακοπης γιατι δεν παει αλλο(μαλων παει για κλισημο)και αμεσως εκανα αιτιση στον Π(οτε) για γραμμη.Πηστευω σε 15 με 20 μερες να εχω ανθρωπινο ιντερνετ.!!!

• 3 weeks later...

ΠΑιδια και εδω vivo full 256. εδω και 2 μηνες( 3 μηνες εχω συνολικα) δεν ανεβαινει πανω απο 25, ενω τον πρωτο μηνα βαραγα 33-35 για πλακα.

Σε bandwidth test, τα οποια δεν ξερω κατα ποσο ειναι ακριβη, βγαζω με πολυυυυ ζορι ενα 180

Μιλαω για το συγκεκριμενο: http://www.auditmypc.com/internet-speed-test.asp?6.625

Αρχική απάντηση από Kanonieris

Εγώ την προηγούμενη βδομάδα έκανα αίτηση για Otenet.Κάνουν πολύ καιρό ν απαντήσουν?

Σε 3 ατομα που τους ειπα να βαλουν και εκαναν αιτηση απο την ημερα της αιτησης ο ενας στον Περισο εκανε 20 μερες οι αλλοι 2 στο Φαληρο και στην Αργυρουπολη 1 βδομαδα.

Αλλα παρε και ενα τηλ να δεις σε ποιο σταδιο βρισκεται.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.