Jump to content

Σε ευχαριστώ Ω! VIVODI για το 0,5 KB/sec

ΓιαγκΤ

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

... όταν λήξει θα πρέπει να ενεργοποιήσω εκ νέου γραμμή στον ΟΤΕ και μετά να ψάξω για παροχέα...

οταν ληξει αυτοι θα σε πρηξουν να κανεις ανανεωση οπως κανανε με εμενα σημερα.

μου ελεγε η τυπισσα: "αυτη τη στιγμη λογω εργασιων αλλα μπορει και να φταιει ο οτε υπαρχει αυτη η κατασταση. θα φτιαξει ομως και μπλα μπλα μπλα..."

καλα της λεω φερε εδω την αιτηση να υπογραψω για διακοπη συμβολαιου...και την αναβαθμιση βαλτην εκει που ξερεις.

@γιαγκτ αν αυτοι επιμενουν να παραμηνεις και να μη τους φυγεις απο πελατης εσυ τι θα κανεις?

δε θα το ξανασκεφτεις? αυτοι χαλι γινονται να τους πατησεις για να σε εξυπηρετησουν και εσυ θα τους φυγεις?

δε θα σου ληψει καθολου το τραγουδακι που ακους για κανα τεταρτο καθε φορα που τους περνεις τηλεφωνο? :D

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Όταν έχεις υπογράψει εξάμηνο συμβόλαιο, όπως καταλαβαίνεις οι επιλογές είναι περιορισμένες.

Ακόμα και τώρα που έμαθα για την κάρτα DSL προπληρωμένου, αφενός πληρώνω κάρτα + vivodi μέχρι να λήξει το συμβόλαιο, αφετέρου όταν λήξει θα πρέπει να ενεργοποιήσω εκ νέου γραμμή στον ΟΤΕ και μετά να ψάξω για παροχέα.

Τι θα έκανες εσύ στη θέση μου;

Δεν λέω ότι μπορείς να κάνεις και πολλά αλλά το ελάχιστο που θεωρώ ότι πρέπει να έχουν καταλάβει όλοι πλέον είναι ότι τα περί αναβάθμισης είναι ένα παραμύθι.....

Από την άλλη έχω την εντύπωση (δεν το έχω ψάξει πολύ αλλά νομίζω ότι γίνεται) ότι μπορείς να καταγγείλεις την σύμβαση και να ζητήσεις άμεση διακοπή (με επιστροφή χρημάτων - αν έχεις προπληρώσει)

στην ελλαδα φιλε μου...παρτο χαμπαρι..εμαθα γερμανια 15 ευρω το μηνα dsl 384 και ταχυτητα καρφι!συνδιασετο με ενα Honda s2000 Μοντελο 2000 με λιγα χιλιομετρα στα 14000ευρω(γερμανικες τιμες) και μολις εγινες ο νεος μεταναστης!

ρε παιδια προσεξτε μην την παθετε οπως εγινε σε μια αλλη εταιρεια αδυνατισματος και τους εργαζομεννους της..εξηγουμαι:ηταν απληρωτοι καποιους μηνες φωναζαν εκαναν μηνυσεις..ξαφνικα τσουπ τραβαει μια χρεωκοπια την εταιρεια και εφυγε στο εξωτερικο,τι εννοω?φωναζετε κανετε ρανετε μηνυσεις..σουξου μουξου μανταλακια...και ξαφνικα θα κλεισει η εταιρεια και τα χρηματα σασ θα εχουνεεεεεε πεταξει σαν το red bull...συμβουλη...κοψτε τα συμβολαια και αλλαξτε παροχεα αμεσως.....!ΤΩΡΑ!..........................

Mιλησα με καποιον "υπεθυνο" ονοματι Καπατος,κ αρνηθηκε να δωσει οποιοδιποτε χρονοδιαγραμμα κ δεσμευση.Εξαρτοντε απο τον Οτε λεει....

Οπως κ να εχει αυριο προχωραω σε διακοπη κ ησυχαζω.

Αρχική απάντηση από ea6gka

δλδ αμα κλεισει η εταιρια πως θα χασω εγω τα χρηματα μου? ισα ισα που θα τα γλυτωσω λολ

αμα κλεισει ΤΩΡΑ θα εχω ενα δωρεαν μοντεμ και δεν θα εχω πληρωσει ακομο κανεναν λογριασμο! (δεν ηρθε ακομα ο πρωτος)

Αρχική απάντηση από Samael [Χθες, στις 16:27]

Mιλησα με καποιον "υπεθυνο" ονοματι Καπατος,κ αρνηθηκε να δωσει οποιοδιποτε χρονοδιαγραμμα κ δεσμευση.Εξαρτοντε απο τον Οτε λεει....

Οπως κ να εχει αυριο προχωραω σε διακοπη κ ησυχαζω.

Εμένα μου είπαν:"καταλαβαίνω την συγχυση σας αλλά δεν φταίμε εμείς για τις παρούσες συνθήκες.Κάντε υπομονή και θα γίνουμε καλύτεροι διότι γίνεται μια πολύ σοβαρή αναβάθμιση"

μετά εγώ ρωτάω τι αναβάθμιση είναι αυτή και ο μλκς μου απαντάει:

"δεν έχω τώρα τον χρόνο να σου τα εξηγήσω διότι είναι πολλά αυτά που κάνουμε αναβάθμιση, κάντε λίγο υπομονή και θα ανταμιφθείται γι αυτό!!!."

Ήμαρτον ρε παιδιά.Είναι και άσχετοι τούτοι!!!

H ειρωνια ειναι οτι απο το προι η συνδεση παει κ παλι γρηγορα..... :shifty:

Οχι οσο θα επρεπε αλλα τα 90 τα παταει(1Μ ειναι)

Edit γιατι ο αλλος μας την ειπε παλι.... :tongue:

Καντε τον Spellchecker Mod να ησυχασουμε βρε αντμινια :hehe:

Αρχική απάντηση από Kanonieris

Εμένα μου είπαν:"καταλαβαίνω την συγχυση σας αλλά δεν φταίμε εμείς για τις παρούσες συνθήκες.Κάντε υπομονή και θα γίνουμε καλύτεροι διότι γίνεται μια πολύ σοβαρή αναβάθμιση"

μετά εγώ ρωτάω τι αναβάθμιση είναι αυτή και ο μλκς μου απαντάει:

"δεν έχω τώρα τον χρόνο να σου τα εξηγήσω διότι είναι πολλά αυτά που κάνουμε αναβάθμιση, κάντε λίγο υπομονή και θα ανταμιφθείται γι αυτό!!!."

Ήμαρτον ρε παιδιά.Είναι και άσχετοι τούτοι!!!

Δεν ντρέπονται λιγάκι οι ψευταράδες, τσίπα δεν έχουν :mad:

Αρχική απάντηση από Samael

H ειρωνια ειναι οτι απο το προι η συβδεση παει κ παλι γρηγορα..... :shifty:

Οχι οσο θα επρεπε αλλα τα 90 τα παταει(1Μ ειναι)

μην κατρακυλάς Μιχάλη......:D

Απο το μεσημερι και μετα μεχρι και τωρα που μηλαμε κατεβαζει αρκετα καλα αλλα δεν εχει ποιασει ακομα το μαχιμουν που ειχα παλεια (44).

Για να δουμε ειναι τυχαιο η αρχιζουν να το φτιαχνουν τελικα.?

Παιδιά τους είπα ότι θέλω να κάνω διακοπή κ οπως το περίμενα ήθελαν να με μεταπίσουν. Αν κ δεν θέλω να αλλάξω απο βιβοντι (ισως κ να εχω δεθει συναισθηματικα επειδή ήταν η μοναδική πρώην καλή κ σχετικά φτηνή εταιρεία) με πηραν τηλ κ μου ελεγαν το ενα κ το αλλο. Δυστηχως φοβάμαι πως το μέλλον της εταιρείας δεν θα είναι καλό. Τα ποσοστά κόσμου που έχουν φύγει είναι μεγάλα κ ακόμα δεν έχουν βγάλει μια επίσημη ανακοίνωση. Αν ήξερα ότι θα αποζημοιωθώ ή θα έπαιρνα κατι το θετικό σε όλη την υπόθεση δεν θα εφευγα. Τι να κάνουμε αφού υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός forza FORTHNET

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.