Jump to content

Σε ευχαριστώ Ω! VIVODI για το 0,5 KB/sec

ΓιαγκΤ

Recommended Posts

Αυτο που ξερω γω ειναι οτι αν Κυριακη βραδυ το αργοτερο,οπως λεν,δε παει ΣΦΑΙΡΑ η συνδεση θα αλλαξω παροχεα κ να πανε να βαλουν τους κ καλα νεους κομβους τους στον *μπιπ* τους...... :whip:

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από johns

Μηλισα χθες το πρωι μετα απο μεγαλο καυγα στο τηλεφωνο με καποιο κ Καπατα και μου ειπαι αν δεν περασουν ακομα 15 μερες μην περιμενω τιποτα.

Εμενα μου ειπαν Κυριακη βραδυ το αργοτερο.Αν δεν φτιαξει μεχρι τοτε,ΓΕΙΑ ΣΑΣ.... :TD:

Αρχική απάντηση από Kanonieris

Παιδιά μηπώς ξέρει κανείς αν έχει κανένα πρόβλημα η vivodi γιατί εδώ και 10 μέρες κατεβάζω το πολύ με 11!!!

Όχι ρε man.. μάλλον κάτι πρόβλημα ο router θα σου χει.

Χωρίς πλάκα τώρα (και χωρίς παρεξήγηση) 227 καταχωρήσεις υπάρχουν σε αυτό το θέμα που αναφέρουν το πρόβλημα της vivodi..

εμενα σε γενικεσ γραμμες εχει φτιαξει (κατεβαζω με 26-27 με 256) αν και σημερα παιζει στα 14-16.τωρα ραδιοαρβυλα η οχι,μου ειπε ενας τυπος σημερα οτι κανουν (και καλα?) αναδιανομη των ip και σε καμια εβδομαδα το πολυ θα εχουν τελειωσει.και οτι θα κοπει πιστωτικο (δε ξερουν ακομα ποσο) για το διαστημα που υπηρχε (αν και υπαρχει ακομα) το προβλημα..οσο για τα ποστ...στο adslgr εχουν (ειχαν για την ακριβεια γιατι επεσε σκουπα στα ποστ) ξεπερασει τις 100 σελιδες ..:tomato:

Κανενα προβλημα!! :T:

Με 384kb και DSLphone κατεβαζω χαλαρα με 48kb βρεξει-χιονισει και δεν εχω παρατηρησει να πεφτει ποτε η ταχυτητα ουτε προβλημα με το τηλεφωνο απο πλευρα ποιοτητας η οτιδηποτε αλλο (Δεκεμβρη εκανα τη συνδεση)! Εδωσε και παραταση στις δωρεαν αστικες-υπεραστικες μεχρι το τελος Φλεβαρη λογω του οτι δεν μπορεις ακομη να καλεσεις 3/4/5ψηφιους αριθμους με σκοπο να ρυθμιστει και αυτο το θεμα για να αρχισουν οι χρεωσεις! Οσο καθυστερει το κερδος δικο μας ειναι...:)

Τα μονα αρνητικα ειναι η αναλυση του λογαριασμου (δεν βλεπεις τι πληρωνεις) και το λογιστηριο της εταιρειας τα οποια ειναι για κλαματα... και η καθυστεριση παραλαβης του δωρεαν εξοπλισμου λογω ελλειψης συσκευων ΑΤΑ το οποιο τωρα δεν ξερω αν συνεχιζεται :TD:

Αν ομως κατεβαζεις με τη μεγιστη θεωριτικη ταχυτητα και η συνδεση πεταει τα αλλα ολα παραγραφονται...:D

Η καινούρια καταληκτική ημερομηνία αποπεράτωσης της αναβάθμισης είναι το τέλος του μήνα όπως με πληροφόρησαν εχθές.

Επειδή η ψυχική μου υγεία έχει διαταραχτεί βάναυσα από τα συνεχή ψεύδη, αγόρασα μια NETKEY της forthnet μέχρι να λήξουν οι 6 μήνες και να γλιτώσω.

Η πρώτη εντύπωση: έμμεινα άφωνος με το πόσο μπορεί να τρέχει μια σύνδεση 256/128.

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ

Η καινούρια καταληκτική ημερομηνία αποπεράτωσης της αναβάθμισης είναι το τέλος του μήνα όπως με πληροφόρησαν εχθές.

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;

παιδια πηγα σημερα και την εκοψα την vivodi.

αναγκαστηκα να παω απο εκει αφου απο το τηλεφωνο δε εκανα δουλεια και απο το εμαιλ χαιρετα μας το πλατανο.

το κτηριο της ειναι αισχρο και θυμιζει αν οχι μπου@@λο κολομπαρο σιγουρα.

μετα απο κανα 5λεπτο αναμονη μεχρι να θυμιθει η σερβιετα που εχουν για υπευθυνη να ερθει να με υποδεχτει εμφανιζεται και καλα η υπευθηνη που ποιο πολυ υπαλληλος σε ζαχαροπλαστειο μου εκανε παρα υπαλληλος για εξυπηρετιση πελατων σε εταιρια τηλεπικοινωνιων.

τελωσπαντων για να μη τα πολυλογω αυτη προσπαθουσε να με πεισει να μεινω στην εταιρια και οτι η ταλαιπωρια ειναι προσωρινη λογω αναβαθμισης του δικτυου...εκανα αιτηση διακοπης συμβολαιου και μου λενε απο δευτερα θα γινει η διακοπη αλλα δεν ειναι και σιγουρο.

εντωμεταξυ μεχρι τοτε θα συνεχισω με τα 2Κβ ιντερνετ που εχω αυτη τη στιγμη.

και το ξαναλεω απο προσωπικη εμπειρια....ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ VIVODI

η χειροτερη εξυπηρετηση πελατων που εχω δει ποτε μου.

Αρχική απάντηση από stamatas

1)αναγκαστηκα να παω απο εκει αφου απο το τηλεφωνο δε εκανα δουλεια και απο το εμαιλ χαιρετα μας το πλατανο.

2)το κτηριο της ειναι αισχρο και θυμιζει αν οχι μπου@@λο κολομπαρο σιγουρα.

3)μετα απο κανα 5λεπτο αναμονη μεχρι να θυμιθει η σερβιετα που εχουν για υπευθυνη να ερθει να με υποδεχτει

4)εμφανιζεται και καλα η υπευθηνη που ποιο πολυ υπαλληλος σε ζαχαροπλαστειο μου εκανε παρα υπαλληλος για εξυπηρετιση πελατων σε εταιρια τηλεπικοινωνιων.

LOL :hehe:

κάνεις απίστευτες περιγραφές πάντως

4 ατάκες:)

πάντως πολύ απάτη η vivodi. κανονικά έπρεπε να επιστρέφει χρήματα αφού δεν μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες που υποχρεούται. και το ότι το bandwidth δεν είναι εγγυημένο, δε σημαίνει ότι μπορεί να κατεβάζεις με 2k. έλεος.

@ea6gka ετσι σκεφτικα και εγω αλλα μετα μπορει να σε κυνηγανε επειδη δε πληρωσες και να βρεθεις και μπλεγμενος.

ετσι πηγα εκει να κανω αιτηση απο κοντα, να πληρωσω οτι χρωσταω τελςσπαντων και να τους χαιρετησω.

καλυτερα που εχασα 2 ωρες και εχω το κεφαλι μου ησυχο και ποτε ξανα σε φτηνες εταιριες. καλυτερα 10 ευρο παραπανω και εξυπηρετηση με "Ε" κεφαλαιο.

το φτηνο το κρεας δε το τρωνε ουτε τα σκυλια

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 14:42]

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;

Όταν έχεις υπογράψει εξάμηνο συμβόλαιο, όπως καταλαβαίνεις οι επιλογές είναι περιορισμένες.

Ακόμα και τώρα που έμαθα για την κάρτα DSL προπληρωμένου, αφενός πληρώνω κάρτα + vivodi μέχρι να λήξει το συμβόλαιο, αφετέρου όταν λήξει θα πρέπει να ενεργοποιήσω εκ νέου γραμμή στον ΟΤΕ και μετά να ψάξω για παροχέα.

Τι θα έκανες εσύ στη θέση μου;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.