Jump to content

Σε ευχαριστώ Ω! VIVODI για το 0,5 KB/sec

ΓιαγκΤ

Recommended Posts

Μου συνδέθηκε προχτές (μετά από ~2 μήνες αναμονή...) η 256/128 shared LLU.

Απ'όσο βλέπω δουλεύει μια χαρούλα (27-28kB/s την περισσότερη ώρα).

Οπότε no problem με την υπηρεσία.

Αλλά , επειδή το modem μου ήρθε πριν ενεργοποιηθεί η γραμμή , "γνωρίστηκα" με το 13880.

ΈΛΕΟΣ , ξεροστάλιασα μια μέρα στο τηλέφωνο μέχρι να μου πει κάποιος χριστιανός οτι η γραμμή δεν έχει ενεργοποιηθεί και τζάμπα προσπαθώ να το κάνω να δουλέψει...

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

εγω περιμενω 2 μηνες και 3 μερες και ακομα να συνδεθω...

ρε μηπως να τους την κανω και να παω σε αλλη εταιρια???

Παντως για την αναμονη τα παραλετε λιγο,εγω πανω απο 8 λεπτα δεν περιμενω στο 13880 και η υπλληλοι της εινια αρκετα ευγενικοι (αυτο τους ελειπε)...

η μια μαλιστα στης εβρισα σπιτια ,μανες κτλ ...και μου ελεγε

-οπως νομιζετε κυριε...

μολις μιλησα με customer care και μου ειπε ο τυπας οτι η αναβαθμιση εχει σχεδον ολοκληρωθει και οτι δευτερα-τριτη θα δωσουν το bandwidth κανονικα στους συνδρομητες και θα ληξει το προβλημα.αιντε να δουμε........

ρε παιδια εβγαλα τον proxy σημερα δοκιμαζοντας κατι και η συνδεση εχει επανελθει στο 90% περιπου!εκανα τεστ στο giganews.com και στους 2 σερβερ και μου βγαζει 223kbps απο 256 που εχω!ενω μεχρι πριν λιγες μερες δεν επιανα παραπανω απο 60-70kbps se direct connection.λετε να διορθωνεται σιγα σιγα?...για να δουμε και αυριο πως θα ειναι

ps κατεβαζω τωρα απο download.com και πιανει 26-27kb/sec.χμμ..

Αρχική απάντηση από duende

μολις μιλησα με customer care και μου ειπε ο τυπας οτι η αναβαθμιση εχει σχεδον ολοκληρωθει και οτι δευτερα-τριτη θα δωσουν το bandwidth κανονικα στους συνδρομητες και θα ληξει το προβλημα.αιντε να δουμε........

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ποια Δευτερα Τριτη ????? φετος ?

κοφτε την ειρωνια Plz...δε ξερω για ποιο ετος αναφεροταν ο τυπος η αν εκανε πλακα,εμενα ληγει η εξαμηνη σε λιγες μερες οποτε αν δεν φτιαξει αντε γεια...κριμα για τους κακομοιρηδες που αγορασαν εξαμηνη προσφατα...παντως απο το πρωι (οπως ανεφερα πιο πανω) δεν εχει πεσει η 256 που εχω.τωρα εφτιαξε,ειναι λογω σ/κ,τι να πω....θα δειξει

κοφτε την ειρωνια Plz...

Αυτη την Δευτερα-Τριτη την ακουω απο 10/12/04.....

Και αμα εχεις 6μηνη να τους παρεις τηλ να το πεις..να σου δωσουν 2 μηνες ακομα....ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΟΧΙ ....αμα βαλεις και λιγο της φωνες.

Μετά από την κλασική πέραν του δεκαλέπτου αναμονή.

Γιατί φίλε μου δεν μπορώ να συνδεθώ με την BnB;

Βάλτε κύριε πρόξι!!

Ξέρης μεγάλε με πρόξι δεν παίζεις παιχνίδι.

Ένα προβληματάκι έχουμε κύριε κάντε υπομονή θα λυθεί σύντομα.

Πουλάνε πουθενά «πόσιον» υπομονής γιατί μου τελείωσε;

παιδες ειδατε καμια διαφορα?..εμενα εχει μεινει περιπου σταθερη στα 215kbps απο 256,δεν ειναι και κακο,αλλα δεν ειναι και αυτο που πληρωνω..

Βρε, 256 δεν πρόκειται να δεις, μια χαρά είσαι με τα 215.

Αρχική απάντηση από duende [31-01-2005 21:32]

παιδες ειδατε καμια διαφορα?..εμενα εχει μεινει περιπου σταθερη στα 215kbps απο 256,δεν ειναι και κακο,αλλα δεν ειναι και αυτο που πληρωνω..

Eγω τι να πω που τωρα που μηλαμε εχω 3.4κb/sec !!!! μια χαρουλα εισαι (Παλιοκαραγκιοζηδες).:tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.