ΓιαγκΤ Ιανουάριος 17, 2005 Author #181 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Στις δημοκρατίες οι νόμοι ψηφίζονται για να τηρούνται, όχι για να διαλέγουμε αυτούς που μας ταιριάζουν!!Όσοι δεν τους τηρούν λέγονται παράνομοι.Εάν δεν σου αρέσει ένας νόμος εξασκείς τα δικαιώματα που σου παρέχει το σύνταγμα με στόχο την αλλαγή του.Εγώ πχ ένα DOTA θέλω να παίξω και με πετάει έξω ο σερβερ!! Η αυθόρμητη αντίδραση μου είναι να πάω στην βιβοντι και να αρχίσω να μοιράζω γροθιές μέχρι να κουραστώ. Ο νόμος όμως θα με στείλει στη φυλακή και έτσι κάθομαι και με κοροϊδεύουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Ιανουάριος 17, 2005 #182 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 φιλε @γιανγκτ οπως τα λες ειναι. εσυ τουλαχιστον καταλαβαινεις ποιος σε κοροιδευει και απλα δε μπορεις να κανεις τιποτα. φανταζεσαι ομως να μη το καταλαβαινες και να εριχνες το φταιξιμο στη blizzard ποσο λαθος θα εισουνα? εγω για αυτο φωναζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matia Ιανουάριος 17, 2005 #183 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 Καταρχήν δεν υποστηρίζω τον συγκεκριμένο νόμο και δεν μπορώ να καταλάβω που το συμπέρανες αυτό ,επίσης δεν είπα οτι δεν φταίει το κράτος ίσα ίσα είπα οτι αυτό φταίει κατά κύριο λόγο.Όταν όμως εσύ και άλλοι επίσης αντιδρούν πατώντας το γκάζι "γιατί το αμάξι έχει αλόγατα" και είναι κρίμα να μην τα βγάζω στο δρόμο περισσότερο κακό κάνεις παρά καλό.Δεν σου είπα να μην πάς πάνω από 140 πήγαινε και με 250 αν μπορείς αλλά στην Εθνική και σε σημεία της εθνικής που σε παίρνει όχι έξω από το σπίτι σου ούτε σε δρόμους καρμανιόλες ούτε βέβαια μέσα στην πόλη ας είσαι και στην Συγγρού ολομόναχος.Και αν γράψεις στα πα..ρια σου νόμους περί 140 όταν είσαι στην ευθεία της Κατερίνης κανείς δεν θα σου πεί τίποτα και εγώ με 180 πάω εκεί. Αν κατάλαβες εγώ κράζω την νοοτροπία του στύλ "είμαι γρήγορος" που υιοθετείς έστω και σαν αντίδραση στους παράλογους νόμους όταν βρίσκεσαι σε μια χώρα που όπως είπα οι νόμοι είναι γτπ οι μισοί οδηγοί είναι γτπ και οι δρόμοι είναι εντελώς γτπ και η πιθανότητα να σκοτωθείς ή να σκοτώσεις είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ αλλά όλοι σκέφτονται "σίγα μωρέ εμένα θα τύχει"..μέχρι να σου τύχει.Εγώ απλά θα σου πώ καθώς και στους υπόλοιπους όταν αποφασίζετε να πατάτε γκάζι νόμιμα ή όχι να παίρνετε την ευθύνη για τις πράξεις σας όταν βρίσκεστε ΜΟΝΟΙ σας στον δρόμο και ΜΟΝΟΙ σας στο αυτοκίνητο,δεν φταίει κανένας άλλος.Αυτό βέβαια ισχύει και για όλους τους άσχετους οδηγούς,όλοι οι γέροι,οι μισές γυναίκες ,ηλίθιοι κλπ και αυτοί βέβαια δεν χρειάζεται να πατήσουν παραπάνω γκάζι για να γίνουν επικίνδυνοι.. Έτσι που πάει θα αλλάξει και ο τίτλος του τόπικ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Ιανουάριος 17, 2005 #184 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2005 ετσι που το θετεις συμφωνω απολυτα.και οντως ειμαστε πολυ εκτος θεματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
desosav Ιανουάριος 18, 2005 #185 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 ενας γνωστος μου που εχει vivvodi και μενει κυψελη εχει μεγαλο προβλημα..κατεβαζει με 10kb/sec...πηρε τηλ και του ειπανε πως εχει προβλημα το δικτυο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Ιανουάριος 18, 2005 #186 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από stamatas γιατι ρε φιλε ομως συμβαινει αυτο? μηπως επειδη αντι να φτιαξουν τους δρομους βγαζουν νομους ετσι ωστε να μη τρεχεις? και μερικοι πολιτες ασχετοι με το θεμα τους επικροτουν κιολας?φερε στο μυαλο σου ολα τα μεγαλα τροχαια με πουλμαν τα τελευται χρονια. κανενα δεν εγινε λογω υπερβολικης ταχυτητας. παντα εφτεγε το φορτιο του φορτηγου ή στην περιπτωση του πουλμαν που επεσε στο ποταμι απο την γεφυρα οπου εφτεγε ο οδηγος που ειχε κανει χρηση καναβης.στο πεταλο του μαλιακου δηλαδη φτενε οι οδηγοι? οπου σε ενα σημειο εξω απο λαμια περνανε τα κτελ ξυστα το ενα στο αλλο επειδη ο δρομος ειναι σοκακι.στον αθηνων κορινθου στης μεγαλες ευθειες οπου οι κατασκευαστες δινουν "οριο" (οριο κατασκευαστη και οχι του ΚΟΚ) 350 και στης στροφες γινεται 250 εμεις γιατι εχουμε οριο 120?λοιπον λιγη εκπαιδευση δε βλαπτει πανω σε αυτο το θεμα. Ξέρεις πόσοι γκαζάκηδες έχουν σκοτωθεί απο υπερβολική ταχύτητα αλλά δεν βγαίνουν στις ειδήσεις; Μεγάλα δυστυχύματα είναι δυστυχώς και μεγάλη είδηση και αυτά κάνουν νούμερα, κανένας δε πρόκειται να βγάλει το παιδάκι που σκοτώθηκε σε μια τυχαία μέρα.Δε σημαίνει ότι επειδή δεν τα ακούς στις ειδήσεις ότι δεν σκοτώνονται, σίγουρα φταίνε οι δρόμοι, αλλά φταίνε και οι οδηγοί, πάει ο αθηναίος που έχει συνηθίσει 1η, 2α μέσα στην αθήνα και πάει με 200 στην Εθνική, ε δε θα σκοτωθεί; Η πάει ο άλλος που έχει συνηθίσει την Αττική οδό και βγαίνει στα κολοεθνικά δίκτυα της επαρχίας και νομίζει ότι είναι σε καμιά Autobahn, ειδικά οι Βλαχοdeutsch.Τέλος οι δρόμοι μέχρι να φτιάξουν θα πάρει 20 χρόνια, μέχρι τότε τί θα γίνει; Να αφήσουν να σκοτώνεται κόσμος, Έλεος δηλαδή; και 140 που ήταν το όριο είναι αρκετά υψηλή ταχύτητα ΕΙΔΙΚΑ στην ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΠΑΤΡΩΝ!!! Μια χαρά ταχύτητα είναι για να φτάσεις γρήγορα στον προορισμό σου. Αν θές να ξεγκ@βλώσεις....πήγαινε σε κανα χωράφι ξερω γω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 18, 2005 #187 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Μετά από αυτήν την offtopic παρένθεση μπορούμε να μείνουμε στα σχόλια για την Vivodi; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 18, 2005 #188 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 λοιπον εχω παρατηρησει οτι τελευταια εχει σταθεροποιηθει στα 42 αλλα το browsing ειναι πολυ αργο, μονο με proxy το απολαμβανεις. Επισης τα ping βελτιωθηκαν λιγακι. Δεν καταλαβαινω τι κανουν αλλα λυση μεσα στο μηνα δε βλεπω , και φοβαμαι αν θα υπαρξει λυση δλδ επαναφορα στα πριν του Νοεμβριου Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 21, 2005 #189 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2005 Δεν ξερω τι γινεται σημερα, αλλα οι ΜΑΜΗΜΕΝΟΙ ΚΩΛΟΠΡΟΞΥ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ MSN.ANTE ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΜΟΥΡΟΧΑΥΛΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
no_logo Ιανουάριος 22, 2005 #190 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 [Χθες, στις 23:38] Δεν ξερω τι γινεται σημερα, αλλα οι ΜΑΜΗΜΕΝΟΙ ΚΩΛΟΠΡΟΞΥ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ MSN.ANTE ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΜΟΥΡΟΧΑΥΛΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. εχουν πέσει όλοι απάνω στον proxy;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 24, 2005 #191 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 υπογραφη μελους του adslgr , εχω πονοκεφαλο απο τα γελια Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Ιανουάριος 24, 2005 #192 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 Αν πω οτι πλεον εχω παραπανω απο καλες ταχυτητες και πααρα πολυ καλα Ping??? Iσως πρεπει να κανω κανα ταμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιανουάριος 24, 2005 #193 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 Δεν ξερω τι γινεται σημερα, αλλα οι ΜΑΜΗΜΕΝΟΙ ΚΩΛΟΠΡΟΞΥ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ MSN.ANTE ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΜΟΥΡΟΧΑΥΛΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. Μια απο τα ιδια και εδω φιλε jax, αυτο το Σ/Κ ηταν των "παθων"! Σε καποιες φασεις ειχε πεσει εντελως ο proxy........ Θα φυγω για hol... δεν αντεχω αλλο, δυστυχως ομως ειμαι με shared LLU 256.Αν παω σε hol 256 ποσα παραπανω θα τους σκαω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 24, 2005 #194 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από RaNd Αν πω οτι πλεον εχω παραπανω απο καλες ταχυτητες και πααρα πολυ καλα Ping??? Iσως πρεπει να κανω κανα ταμα Μπαααα κ γω καλουτσικα ειμαι τωρα τελευταια. Ελπιζω να μη ξαναγ@μηθει ο Διας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Ιανουάριος 24, 2005 #195 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 Εφτιαξε το ρημαδοAIX πλεον... Μπορω να συνεχισω τι λιωσιμο στο L2 Exω μαζεψει 1,6Μ SP και δεν εχω κανει τα quest για skills Link to comment Share on other sites More sharing options...
duende Ιανουάριος 24, 2005 #196 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2005 μπα....εδω ακομα σερνεται...3-4kb/sec......ρεζιληδες...ακομα και ο proxy εχει τιγκαρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 28, 2005 #197 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Λοιπόν, έχουμε να κάνουμε με μεγάλους Αλήτες.Από την τρίτη είμαι οκ με την hol, οπότε επικοινώνησα με την vivodi για να διακόψω την σύνδεση.Μετά την κλασσική 30λεπτη αναμονή, λένε ότι πρέπει να σταλεί fax στο οποίο να αναφέρετε η επιθυμία μου για διακοπή καθώς και οι λόγοι (και καλα) που επιθυμώ να διακόψω την σύνδεση. Σε ερώτηση μου για το πως θα επιβεβαιώσω ότι θα γίνει η διακοπή, είπαν ότι μόλις το λάβουν θα με πάρουν τηλ.Το fax ήταν κατειλημένο όλη την ημέρα και εστάλει πρωί πρωί της επομένης.Τηλέφωνο από vivodi βέβαια, κανένα.Σήμερα τους ξαναπήραμε τηλ (κλασσικό μισάωρο αναμονής) και σε ερώτηση σχετικά με το γιατί δεν επικοινώνησαν, είπαν ότι δεν έλαβαν κανένα fax.Όταν τους αναφέραμε ότι υπάρχει και επιβεβαιώση από το δικό μας fax machine ότι το fax εστάλει και το έλαβαν, είπαν : ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΡΤΙ ΣΤΟ FAX ΜΑΣ. Πας από εκεί και τους απαυτώνεις Mr. President ???Πας.Αλήτες και πάλι αλήτες, σε προβληματάκι που προέκυψε με την hol, μέχρι και στο κινητό με πήραν για να μου πουν ότι αποκαταστάθηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 28, 2005 #198 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 αφου εισαι κοντα ρε φανη γιατι δεν πας αυτοπροσωπος να ξεστομισεις 2-3 φωνηεντα? Κατι αλλο , κρατησες FullLLU και εκοψες συνδεση βιβοντι βαζοντας πανω στην FullLLU HOL? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 28, 2005 #199 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Δεν το δέχτηκαν αυτό (το να κρατήσω το full), τους χάλαγε βλέπεις να παίρνουν τα μισά φράγκα, οπότε πήγα μέσω ΟΤΕ.Δυστηχώς δεν μπορώ να λείψω από το γραφείο αυτό το καιρό, έχουμε εκπαίδευση..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 28, 2005 #200 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 φακ, ρε πως τη πατησαμε ετσι με δαυτους? τσκ τσκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.