Jump to content

Σε ευχαριστώ Ω! VIVODI για το 0,5 KB/sec

ΓιαγκΤ

Recommended Posts

επαιζα ενα παιχνιδι ονλινε και σερνοτανε με νινοδι. οι συμπαιχτες μου που ηταν απο Σουηδια μου δινουν την εξης συμβουλη: "οταν παιζεις ονλινε προσπαθησε να μην εχεις πολλα download ταυτοχρονα για να μη laggareis!!". αντε να τους πω εγω μετα οτι δεν ειχα κανενα download και οτι αυτο το lag για μενα ηταν συνηθισμενο. δηλαδη απο οτι καταλαβα εκει κατεβαζουν οτι θελουν και ταυτοχρονα παιζουν και κανα ονλινε να περασει η ωρα.... που παμε σα χωρα θα μου πει κανεις? :rant:

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

ολα τα εχουμε ισοπεδωσει ρε και αυτο με τρελαινει. ο καθε κοκορομυαλος παει και κανει οτι του αρεσει και μιλαω για πολλους τομεις της καθημερινοτητας.

1)αν τρεχεις με 140 χλμ/ω σου κατασχουνε λεει το αμαχι!!! αυτο με εχει εκνευρισει τρομερα. εγω προσωπικα εχω μια slk2000 και 140 πιανω αν θελω με δευτερα!!δηλαδη με λιγα λογια μου λενε μη βαλεις τριτη στο αμαξι σου!! θα κανω μυνηση για αυτο (ολα αυτα εξαιτιας ενος πατρινου εισαγγελεα)

2) εδω και μερικα χρονια εχουν καταργισει τα ηλεκτρονικα παιχνιδια στα μαγαζια. δηλαδη ο υπολιπος κοσμος τα εχει και τα χερεται ενω εμεις εξαιτιας ενος Μ....ΚΑ που εγραπσε την τροπολογια αυτη τα στερουμαστε. και εδω θα κανω μηνηση

3) ειμαστε ακριβως δεκα χρονια πισω στο ιντερνετ σε σχεση με τη γερμανια. πριν ακριβως δεκα χρονια το 1995 στη γερμανια ειχαν τις τιμες τις δικες μας στο ιντερνετ (θυμιζω οτι το 95 οι περισσοτεροι απο εσας δεν ειχαν καν πισι. εγω ειχα:) ) .ποιος φταιει γιαυτο? ο ΟΤΕ μονο αυτος και το λεω κατηγορηματικα. ακομα και σημερα αντι να κοιταξει να αναβαθμισει οτι αφορα το ιντερνετ καθετε και μαλ...ζεται με τα Imode και τις πα...ριες αυτες. που περιμενα 6 μηνες να μου βαλουν dsl (μια γαμ....νη, σαπια, υπερτιμημενη υπηρεσια 384κΒ)

αλλα δε ξεσηκωνομαστε, παρα καθομαστε και μονο που δε πεφτουμε στα τεσσερα. που επρεπε για αυτες τις Μ...ΚΙΕΣ να ειχαν πεσει κεφαλια.

ειμαι :OT: ?

Οχι αλλα δυστυχως δεν μπορεις να κανεις κατι..... τουλαχιστον το νερο μπηκε στ' αυλακι, αν και ρεει πολυυυ αργα!

Ποπο σε λυπαμαι λεμε! εδω με το clio και κοιταμε το κοντερ περισσοτερο απο το δρομο... λολ, θα ειχα παθει εγκεφαλικο στη θεση σου ή θα πηγαινα με 200 και θα τους εγραφα κανονικοτατα! Αλλωστε αυτους οου περνανε το οριο για λιγο γραφουν! Αυτους που πανε με τρελες ταχυτητες, πιο σπανια τους σταματανε!

εφαγα μια κληση εξω απο αιγειο πριν κανα μηνα επειδη πιγαινα λεει με 131 και το οριο ηταν 80!! ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΝΑ ΟΔΗΓΑΜΕ ΜΕ 80 ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΡΟΜΟ? 80 ΠΙΑΝΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΡΕΕΕΕ ΕΛΕΟΣ :rant:

Έλεος με αυτή τη Vivodi πιά, στην αρχή μου είχε κάνει καλή εντύπωση, μετά έβαλα και το DSL phone και με έφτιαξε, τώρα βέβαια οι ταχύτητες που πιάνω είναι ελλεινές, εκεί που έπιανα 45-46 τώρα πιάνω 35-36....έλεος.

Έχει κάνει κανείς ακύρωση της αίτησης;

Πόσο πίκρα είναι ; Θα μου γυρίσουν την προκαταβολή ή τον *ούλο;

Περιμένω αισίως 1.5 μήνα και τη μια φταίει η αναβάθμιση , την άλλη ο ΟΤΕ , την τρίτη ο ανάδρομος Ερμής .... με βλέπω να μην έχω dsl ούτε το πάσχα (btw , ποτέ δεν φταίει η vivodi.....).

Οπότε , τώρα που έχει πάλι γραμμές ο ΟΤΕ (όταν έκανα αίτηση στη vivodi δεν είχε) , άρχισα να καλοβλέπω το γραμμή ΟΤΕ + ISP Forthnet , ιδίως με τα προβλήματα που ακούω να έχει η vivodi.

δεν νομίζω πως έχουν δικαίωμα να στα κρατήσουν. παρε τηλέφωνο και αν σου πουν κάτι τέτοιο (που δεν νομίζω) απείλησε πως θα κάνεις καταγγελία στην ΕΕΤΤ. πολύς κόσμος τους φευγει αυτές τις μέρες, όταν τους πήρα σήμερα εγώ και τους ρώτησα με τι τρόπους αφήνω το καράβι, ο τύπος στο τηλέφωνο έκανε παυση (κόμπιασε) και μετά από λίγο μου είπε:devil:

Έτσι θέλουν ρε,να νιώσουν οτι χάνουν πελάτες,μετά ή πίπες θα κάνουν για να σε ευχαριστήσουν ή θα το κλείσουν το μαγαζί.

Αυτό για το όριο ταχύτητας αν και είναι off-topic θα πώ τη γνώμη μου.Το πρόβλημα δεν είναι το όριο ταχύτητας που έβαλε ένας εισαγγελέας ή οι κανόνες του Κ.Ο.Κ. που οι μισοί είναι τραγικοί,αλλά η παιδεία που είναι μηδενική και βλέπεις νέα παιδιά να σου λένε

ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΝΑ ΟΔΗΓΑΜΕ ΜΕ 80 ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΡΟΜΟ? 80 ΠΙΑΝΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΡΕΕΕΕ ΕΛΕΟΣ
ή
εγω προσωπικα εχω μια slk2000 και 140 πιανω αν θελω με δευτερα!!δηλαδη με λιγα λογια μου λενε μη βαλεις τριτη στο αμαξι σου
. Αυτό είναι το πρόβλημα ,δηλαδή επειδή μπορείς να πάς 80 και 200 πρέπει να πας με τόσο όταν το όριο είναι 60 ή 120???? Για κάποιο λόγο είναι τόσο ,πόσο μάλλον μέσα στην πόλη.Ας τηρούσαν τα όρια τόσα χρόνια όλα τα ζώα που οδηγούν να τα βλέπαν τα παιδιά τους να μαθαίναν,αλλά αν δεν κάνει και τίποτα το κράτος από θέμα παιδείας τι περιμένεις...

Εγώ πάντως συμβουλεύω όλους τους κ@υλογκαζάκηδες με τα Rallye και τις SLK πριν αποφασίσετε να γράψετε στα π@π@ρια σας τα όρια ,έστω αυτά που είναι λανθασμένα χαμηλά,να παραγγείλετε και ένα φέρετρο,κάποια στιγμή θα χρειαστεί είτε για σας είτε για τον άλλον που θα έχετε μαζί σας ή για αυτόν που θα στουκάρετε...

Cool is the rule

Αδικο έχω? Αμα ακούω τέτοιες δηλώσεις μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.Εδώ οι μισοί που οδηγούν έχουν μηδενική αντίληψη του τι γίνεται γύρω τους,δεν βγάζουν flash όταν στρίβουν ή αλάρμ όταν σταματάνε και οι άλλοι θέλουν να πάνε με 200 γιατί έχουν το σούπερ αμάξι.Ρε φίλε στην Ελλάδα μόνο άρματα θα έπρεπε να πουλάνε όχι αυτοκίνητα.Έλεος δλδ.

Αν ενοχλεί το χώσιμο το κάνω πιο ήπιο ,αν θέλει κάποιος Admin..

παιδια σορρυ ειμαι οφφ τοπικ και το ξερω αλλα πρεπει να απαντησω στα @ματια.

@ματια απο οτι καταλαβα εισαι συμφωνος με το οριο των 140 χλμ/ω? ακομα και αν ο νομος αυτος ειναι εφαμηλος του νομου με τα ηλεκτρονικα παιχνιδια ο οποιος ειναι οτι πιο γελοιο εχει βγαλει η ελλαδα. ελπιζω να ξερεις οτι η ελλαδα ειναι η μοναδικη χωρα στο κοσμο που ισχυει αυτο το μετρο σχετικα με το οριο ταχυτητας.

αυτο που με εξοργιζει περισσοτερο απο ολα ειναι η προσπαθεια της κυβερνησης με υμιμετρα να καλυψει τα συμφεροντα της. αυτο το μετρο ειναι ασχετο με το προβλημα. ειναι αλλο ενα μετρο "ποναει ποδι κοψει ποδι" οπως τοτε με τα φρουτακια που απαγορευασανε τα ηλεκτρονικα. τροχαια ατυχηματα θα συνεχισουν να γινονται και στο μελλον γιατι δε φταιει η ταχυτητα αγαπητε ματια για τα ατυχηματα αλλα οι δρομοι. με αυτο το μετρο ομως την επομενη φορα που θα ξαναγινει ενα τροχαιο θα βγει ο καθε καραγκιοζης της κυβερνησης και θα πει "εμεις καναμε αυτο που επρεπε βαλαμε οριο ταχυτητας. αυτος φταιει που το ξεπερασε".

Γιατι δεν ειναι το οριο ταχυτητας αυτο που πρεπει να κανει η κυβερνηση αλλα να φτιαξει επιτελους τους δρομους!! αν δε μπορει να φτιαξει τους δρομους το καλυτερο ειναι να μη κανει τιποτα και οχι να βγαζει νομους απο ασχετους για ασχετους ετσι για τα ματια του κοσμου.

μιλησες για ορια ταχυτητας. οι ταμπελες στους δρομους υπαρχουν εκει απο μετα τον πολεμο. και πολλες απο πριν το πολεμο. για αυτα τα ορια ταχυτητας μου μιλας? και αντι να κατσει ο καθε μαλακοπιτουρας υπουργος να ρωτησει κανεναν σχετικο συγκινονιολογο και να κανει επιτελους προσαρμογη με τα συγχρονα δεδομενα δινει εντολες για περισσοτερα μπλοκα.

γιατι στη τελικη ΠΛΗΡΩΝΩ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ, και ενας βλακωδης νομος σαν και αυτον που βγηκε δεν μου αρκει για τα λεφτα που πληρωνω.ΑΝ ΤΡΕΞΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 140 ΔΕ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ. γιατι ειναι πιο μαγκας αυτος απο εμενα ή απο εσενα?

και αντι να ειναι οι πολιτες αντιθετοι βρισκονται ολοι κατω απο ενα πεπλο αμαθειας και απαθειας σα τον @ματια και λενε καλα κανουν που βγαζουν τετοιους νομους.

Αρχική απάντηση από Matia

Ρε φίλε στην Ελλάδα μόνο άρματα θα έπρεπε να πουλάνε όχι αυτοκίνητα.Έλεος δλδ.

γιατι ρε φιλε ομως συμβαινει αυτο? μηπως επειδη αντι να φτιαξουν τους δρομους βγαζουν νομους ετσι ωστε να μη τρεχεις? και μερικοι πολιτες ασχετοι με το θεμα τους επικροτουν κιολας?

φερε στο μυαλο σου ολα τα μεγαλα τροχαια με πουλμαν τα τελευται χρονια. κανενα δεν εγινε λογω υπερβολικης ταχυτητας. παντα εφτεγε το φορτιο του φορτηγου ή στην περιπτωση του πουλμαν που επεσε στο ποταμι απο την γεφυρα οπου εφτεγε ο οδηγος που ειχε κανει χρηση καναβης.

στο πεταλο του μαλιακου δηλαδη φτενε οι οδηγοι? οπου σε ενα σημειο εξω απο λαμια περνανε τα κτελ ξυστα το ενα στο αλλο επειδη ο δρομος ειναι σοκακι.

στον αθηνων κορινθου στης μεγαλες ευθειες οπου οι κατασκευαστες δινουν "οριο" (οριο κατασκευαστη και οχι του ΚΟΚ) 350 και στης στροφες γινεται 250 εμεις γιατι εχουμε οριο 120?

λοιπον λιγη εκπαιδευση δε βλαπτει πανω σε αυτο το θεμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.